Karantene-tips

Noen har ingen problemer med å fylle døgnet med karantene, hjemmeskole, barn som skal aktiviseres, middagslaging og alt annet. Men det kan være greit med litt alenetid, og for noen kan det bli kjedelig, med lange dager.

Da kan det være greit med tips til hva man kan ta seg til.

1. Ny episode av Premier League-podkasten er ute! Den finner du i iTunes, Spotify og andre steder man laster ned podkast. Jeg har med meg Simen Stamsø Møller på Skype, og ett av temaene er tips for den som måtte kjede seg hjemme nå.

2. Sporcle.com – om man først begynner å løse quizzer der, kan man bli sittende i timesvis. Man har alle mulige kategorier, men du kan finne de jeg har laget om du søker «kasperw», ellers anbefales søk på «Premier League, «World cup football» og liknende.
Her finner du de quizzene jeg har laget til nå: Kaspers Premier League-quizzer

3. Finne frem gamle fotballkort. Simen har begynt å titte på de han hadde i oppveksten, og inspirerte meg til å finne frem en del av min. Vi spilte alltid opp/ned med fotballkortene i oppveksten, kanskje det er en lek å børste støv av?

4. På TV 2 Sumo ligger det overraskende mye gull.

Dette er bare noe av det man finner av gull på Sumo, og det lages stadig nye ting også. Klokka 19.00 i kveld skal for eksempel tidenes Premier Lague-scoring kåres.

5. YouTube – søke på «Premier League season review», og få sesongoppsummeringer fra tidligere sesonger. Både hele sesonger med alle lag, eller en spsifikk sesong med ditt favorittlag.

Håper noen av disse tipsene kan gjøre disse veldig rare dagene litt bedre.