Gatebil tilbake!

TV 2s prisvinnende dokumentarserie Gatebil er tilbake med ny sesong. Det blir både gåsehudopplevelser, latter og tårer når vi følger Gatebilsjåførene gjennom 12 høydramatiske episoder.

Hvem vinner årets Gatebil Extreme-serie, der hjemmebygg og biler fra alle deler av motorsporten konkurrerer mot hverandre? Klarer Fredric Aasbø å forsvare fjorårets verdensmestertittel i drifting i USA? Og er det mulig å drifte ofte bruene på Atlanterhavsveien? Dette er bare noen av eventyrene vi får være med på i årets sesong.

Gatebil har siden 1993 vokst fra et lite vennetreff til å bli et fenomen kjent over hele verden med titusener av tilskuere og mange hundre biler. Gjennom fem festivaler i Norge og Sverige følger vi konkurransene fra innsiden – før, under og etter løpene – og blir kjent med sjåfører og team som er villige til å ofre alt for å vinne.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *