Oslo brenner

Det finnes noen som alltid passer på, som er der når vi trenger hjelp og som setter eget liv i fare for å redde andre. Oslo Brann- og Redningsetat våger alltid, og gir aldri gir opp.

“Oslo brenner” er en fortelling om mot, drama, hardt arbeid og kameratskap, men det er også en fortelling om Norges hovedstad og menneskene som lever og bor der.

Gjennom 12 episoder følger vi røykdykkerlederne og lagene deres, og får et innblikk i deres risikofylte hverdag i kampen mot elementene. De rykker ut på branner, drukninger og ulykker, og alt handler om å redde menneskeliv og verdier. De er til enhver tid klare for å rykke ut på det som måtte vente.

I tillegg til å være røykdykkere spesialiserer mannskapet på Sagene brannstasjon seg på å være redningsdykkere, og på Hovedbrannstasjonen spesialiserer de seg på giftige kjemikalier og viljestyrte handlinger.

Mellom utrykninger og klargjøring av utstyr tilbringer brannmennene mye tid sammen på stasjonen, som også fungerer som deres andre hjem. Her spiser, trener og sover dem sammen. Dette gjør samholdet deres unikt, noe som er utrolig viktig ute på oppdrag, når det virkelig gjelder.

Oslo brenner- kommer i januar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *