Jakten på Hitler

Overlevde Hitler 2. Verdenskrig? I den mye omtalte dokumentarserien “Hunting Hitler” åpner noen av verdens fremste etterforskere FBI-saken som har ligget død i 70 år!

Teoriene om hva som skjedde med Hitler har vært mange. I 2014 gjorde FBI tilgjengelig hundrevis av dokumenter som viser at Hitler ikke begikk selvmord, men rømte til Sør-Amerika etter Tysklands fall. I et notat fra FBI-sjef J. Edgar Hoover heter det at amerikanske styrker verken har lokalisert liket av Hitler, eller fått bekreftet fra pålitelige kilder at han faktisk er død.

U-båt til Sør-Amerika

Ved hjelp av den aller fremste teknologien, og de nylig frigitte FBI-filene, starter spesialteamet etterforskningen. De undersøker en mystisk nazi-leir dypt inne i den argentinske jungelen, og dykker etter spor av en savnet U-båt som kan ha fraktet Hitler til Sør-Amerika.

Cold case

Teamet sjekker ut vanlige teorier i uavklarte dødsfall-saker. De følger pengespor, undersøker hvor personen sist var sett, sjekker rapporter fra øyenvitner og oppsøker kjente av den som angivelig skal være død. Alt i håp om å løse den berømte Cold case-saken og mysteriet rundt en av historiens aller verste kriminelle: Adolf Hitler.

Hunting Hitler– Premiere på TV 2 Zebra torsdag 15. september klokken 20:00!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *