Beckham verden rundt

I “David Beckham: For the Love of the Game” blir vi med den legendariske  fotballspilleren  David Beckham til syv kontinenter for å spille fotball, og for å bli kjent med menneskene han møter på reisen.

Beckham drar til landsbyer i Papua New Guinea, åser i Nepal, gater i Buenos Aires og  fjerntliggende sletter i Djibouti. Han reiser også til Miami og Antarktis. På alle stedene han besøker, spiller han fotball med lokalbefolkningen og lærer om livene til menneskene han møter.

Intervju med David Beckham om dokumentaren her!

Med seg på turen har Beckham barndomsvennen Dave Gardner. De to oppsøker både mennesker som lever utfordrende liv, og som sliter for å tjene penger til livets opphold. De treffer også personer som får leve ut drømmen om å spille i de øverste divisjonene.

Reisen ender på Old Trafford, hjemmebanen til David Beckhams gamle klubb Manchester United. Her spiller Beckham sammen med en rekke fotballstorheter under sin følelsesladde avskjedskamp til fotballen!

TV 2 Zebra lørdag 3. september klokken 21:00!