Fargo-maraton

Hele sesong 2 av den kritikerroste og prisbelønte serien Fargo vil bli vist på TV 2 Zebra 22. og 23. april! Fargo, basert på Coen-brødrenes Oscar-vinnende  film med samme navn fra 1996, har med sitt særegne univers  bestående av høflige og rare karakterer, hensynsløse kriminelle og underfundig humor fått en stor tilhengerskare.

Les Asbjørn Slettemarks anmeldelse i Aftenposten her!

I sesong 2 befinner vi oss i 1979, og møter en ung Lou Solverson, som er  politietterforsker og far til Molly Solverson, politikvinnen fra første sesong.  Et trippeldrap blir begått på en lokal Waffle Hut-restaurant i Minnesota, og blant ofrene er en lokal dommer.

FARGO -- Pictured: Kirsten Dunst as Peggy. CR: Mathias Clamer/FX

FARGO: Kirsten Dunst som Peggy.

Dette skaper ubalanse mellom de to sterkeste mafiaorganisasjoner i området, og en  krig bryter ut. For Solverson som på hjemmebane har en kreftsyk kone, skaper   dette massivt hodebry.

Mens de kriminelle familiene kjemper mot hverandre, gjør den lokale slakteaspiranten  Ed Blomquist et forsøk på å kjøpe den lokale kjøttbutikken for å holde sin nervøse kone fornøyd. Også de vikles inn i dramet, sammen med en rekke andre særegne karakterer.

Fargo er basert på Coen-brødrenes Oscar-vinnende  film med samme navn fra 1996. Den kritikerroste serien har vunnet en rekke priser, blant annet Golden Globe og Emmy.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *