Top Gear til TV 2 Zebra

Verdens mest sette bilprogram blir å se på TV 2 Zebra når Top Gear sesong 22 får premiere på kanalen 30. mars!

Sesongen er den siste med den populære trioen Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May. I kjent stil blir det spektakulære banetester med svidd gummi,  eventyrlige utfordringer, kjendisgjester, episke bilturer og spektakulære konkurranser mellom verdens beste og mest avanserte biler.

I løpet av de åtte episodenedrar de tre St. Petersburg for å konkurrere mot hverandre, og de setter i gang et ambisiøst prosjekt der målet er å bygge bedre ambulanser. Gutta tar også opp jakten på den perfekte kabrioleten for en engelsk sommer, hyller verdens mest vinglende bilprodusent og gjør et vågalt tribute-stunt til Land Rover Defender.

I første episode befinner Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James Mayer seg i Russland for å gjennomføre et utrolig kappløp gjennom det vidstrakte og vakre bylandskapet i St. Petersburg.

May skal forsvare æren til en svært liten Renault, mens Hammond vil prøve å bevise at sykkel er raskest, mens Clarkson velger å ta båtveien gjennom byen! De tre konkurrerer ikke bare mot hverandre, men også mot The Stig som kommer seg gjennom byen ved å benytte seg av offentlig transport.

Richard Hammond tester ellers om Lamborghini Huracan er så rå og morsom å kjøre som en italiensk sportsbil bør være, mens Ed Sheeran prøver utkjøreferdighetene sine i en fornuftig priset bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *