The Julekalender tilbake!

Tradisjonen tro skal vi igjen more oss med historien om nissene Fritz, Hansi, Gynter og potetbøndene Gjertrud og Olaf Sand i desember!

The Julekalender ble vist på TV 2 første gang i 1994, og den utradisjonelle julekalenderen ble en stor suksess.

«Det e` bærre lækkert» og «bob bob» ble innført i det norske vokabular og «Støveldance» ble en slager på diskotek landet rundt.

Kultserie
Nå er det tid for en ny runde med nissene. Hver dag fram til jul kan du følge den populære kultserien med The Travellin` Strawberries.

Historien handler blant annet om potetbøndene Olaf og Gjertrud Sand. De er i full gang med juleforberedelsene i det lille huset sitt i Trønderlag.

Gjertrud kan imidlertid ikke finne den store kassen med julepynt, og kaster seg over de fargerike julekatalogene for å lage hjemmelaget julepryd. Mens hun lager små og store pyntegjenstander av katalogene, får hun øye på enhver husmors drøm; en foodprocessor. Den ønsker hun seg til jul!

Viktig oppdrag
Et helt annet sted, på en annen kant av verden, ligger den eldgamle nissen Gammel Nok for døden. Spilledåsen (The Playdåse) som spiller hans livsmelodi, er i ferd med å stanse. Gammel Nok tilkaller de tre nissene Fritz, Hansi og Gynter.

De får i oppdrag å reise til det gamle landet, finne den eneste gjenlevende nissehulen og bringe tilbake nøkkelen som kan trekke opp spilledåsen og redde ham.

Med seg på reisen får de tre nissene et kart og Den Store Klokeboken. Med den kan alt la seg gjøre. Derfor er det viktig at boken ikke faller i gale hender. Spesielt viktig er det at det onde, mørkets folk, Nåsåene, ikke får tak i den.

Hver dag fra 1. desember klokken 18:40 med reprise dagen etter klokken 18:25.

 Mandag-fredag sendes dagens episode også i reprise  klokken 00:00. I helgene er det også reprise sent kveld, men da varierer sendetidspunkt litt.

 

4 tanker om “The Julekalender tilbake!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *