Tusn takk førr mæ!

Da var X Factor-eventyret over, og jeg kan ikke annet enn å takke så mye for meg!

Fra audition i Trondheim der jeg sang den egenskrevne låta “Drummer Boy”, til “siste akt” på fredag med Lene Marlins “Unforgivable Sinner” – det har vært en utrolig reise, og jeg angrer ikke på noen ting.
Den lærdommen jeg har fått gjennom X Factor er helt ubeskrivelig, og er noe jeg kommer til å ta med meg videre på min vei mot stjernene!

Jeg vil bare si tusen millioner takk til alle dere som har støttet meg, stemt på meg, laget plakater, gitt meg klemmer, bedt om autografer, klappet meg på skuldra; i det hele tatt har det betydd masse, og er stor inspirasjon for meg når jeg nå fortsetter arbeidet mot den store drømmen min.

Jeg sier som Arnold: I’ll be back!

Fra audition i Trondheim, der jeg sang min egen låt “Drummer Boy”
Bildet er tatt rett etter at jeg gikk videre til dommercamp på Beitostølen.
Fra 2. delfinale, der jeg sang Briskebys “Miss you like crazy”

Tusen takk for meg!