Tusn takk førr mæ!

Da var X Factor-eventyret over, og jeg kan ikke annet enn å takke så mye for meg!

Fra audition i Trondheim der jeg sang den egenskrevne låta “Drummer Boy”, til “siste akt” på fredag med Lene Marlins “Unforgivable Sinner” – det har vært en utrolig reise, og jeg angrer ikke på noen ting.
Den lærdommen jeg har fått gjennom X Factor er helt ubeskrivelig, og er noe jeg kommer til å ta med meg videre på min vei mot stjernene!

Jeg vil bare si tusen millioner takk til alle dere som har støttet meg, stemt på meg, laget plakater, gitt meg klemmer, bedt om autografer, klappet meg på skuldra; i det hele tatt har det betydd masse, og er stor inspirasjon for meg når jeg nå fortsetter arbeidet mot den store drømmen min.

Jeg sier som Arnold: I’ll be back!

Fra audition i Trondheim, der jeg sang min egen låt “Drummer Boy”
Bildet er tatt rett etter at jeg gikk videre til dommercamp på Beitostølen.
Fra 2. delfinale, der jeg sang Briskebys “Miss you like crazy”

Tusen takk for meg!

Lene Marlin goes X Factor

Aiaiai.

Så er det fredag igjen, og vi har allerede hatt flere gjennomkjøringer på scenen. Morgenfugl? Tja.. 🙂

Jeg gleder meg sinnsykt masse til å stå på scenen ikveld; jeg prøver å fokusere på selve sceneprestasjonen og ikke på det som skjer etterpå.
“Unforgivable Sinner” er en nydelig sang med et fint budskap, og jeg kommer til å gi alt ikveld for å få fortsette å leve ut drømmen min!

Jeg er nummer 2 i showet, og dere kan stemme på meg ved å sende “2” til 26400, eller ringe 829 49 202!

Klokka 19.30-19.30-19.30!

Elsker dere!

… And we’re on again

Jeg kom  fra Kjøpsvik til Oslo i går kveld, og i dag er det i gang igjen med lydprøver og “Create a Star” und zu weiter…

Det var fantastisk å være hjemme!
Fra pappas torskemiddag mandag kveld, til bestemors kjøttkaker, og pizza sammen med jentene mine Kristine, Rebekka, Milly og Mathilde tirsdag kveld – jeg har hatt det supert. Det var utrolig artig med litt “vanlig liv”; mat og fjell og egen seng… og bygdesladder!

Tirsdag begynte det å snø (!), og etter hvert var det skikkelig julestemning ute:

Det snødde fortsatt da jeg dro til flyplassen onsdag kveld, og der møtte jeg en liten gutt fra Bardufoss. Han kom bort sammen med mammaen sin, og bare: “Æ stæmma på dæ”.

Sjekk ut denne lille karen som kom bort til meg på flyplassen!

Jeg smelta.

Det er de tilbakemeldingene som betyr mest; de som kommer helt uforutsett, fra en liten gutt eller den lokale bussjåføren eller kassadama på Bunnpris.

I morgen skal jeg synge “Unforgivable Sinner”, og jeg storgleder meg! Lene Marlin-plata “Playing my Game” ble spilt ihjel hjemme hos oss, så jeg føler det er veldig passende å synge den.

Tusen takk til alle dere som heier meg frem – det er for dere jeg står på scenen imorgen.

Oslohøst og ullsokker

Tusen tusen takk til alle dere som stemte meg videre fra fredagens livesending – dere er fantastiske!

Neste fredag er temaet “barndom/oppvekst”, og jeg storgleder meg! I morgen er det opp klokka 9, og da skal vi i studio med Jan Fredrik og finne låt. Jeg håper og tror det blir kjempebra!

I dag har jeg slappet helt av med TV, pai-lunsj og musikk, og nå sitter jeg sammen med MO, Annsofi, Eivind og Tanita på rommet. Vi skal snart ut og spise middag – det blir kos:)

Her er noen bilder vi tok forrige torsdag, etter at MO hadde vært på “Senkveld”-innspilling!

Hadde vært kjempekult om dere meldte dere inn i fangruppa mi på Facebook – skal prøve å holde dere oppdatert!
http://nb-no.connect.facebook.com/pages/Sofie/104045772992645?v=info

Elsker dere!
– Sofie

All you need is LOVE!

Hei alle sammen og tusen takk for alle de positive tilbakemeldingene!
Takket være dere skal jeg stå på scenen igjen ikveld, og nå er temaet “Kjærlighet”. Jeg skal synge Briskeby med “Miss you like crazy”, og STORGLEDER meg!
For å stemme på meg sender dere enten 9 til 26400, eller ringer 82949209 fra programstart ikveld:)

Håper dere følger med klokka 19.30 – dette blir elektrisk!

Ambivalens og melkesjokolade

Dette gjør jeg ikveld!


Dette er så turning into en matblogg, men whatever!

I dag har vi vært ute på Hellerudsletta og hatt lydprøver. Det gikk kjempebra, og vi avsluttet dagen med felles konsert for hverandre. Det er helt utrolig hvor flinke folk er! Dere har noe å vente dere imorgen klokka 19.30!

I kveld har vi jentene spist middag på rommet, og vært på mini-shopping. Jeg kjøpte DetNye og melkesjokolade, jeg 😀

Er kjempespent på imorgen, men som vanlig er det litt blandede følelser ute og går. Det er en helt fantastisk følelse å stå på scenen og opptre, mens det er helt jævlig å stå der og få dommen…
– Samtidig går det ikke an å ha fokus på sistnevnte; det handler om å nyte øyeblikket, tror jeg.

Nå er det øving på ‘g!

Håper dere følger med i morgen – det blir eksplosivt!

– Sofie

Io amo la pizza

Etter at jeg i sommer leste boka “Spis Elsk Lev” av Elizabeth Gilbert, har jeg fått en aldri så liten “greie” for Italia…
I dag førte dette til både italiensk lunsj og middag!

Annsofi kom tilbake til Oslo ikveld etter et par dager hjemme i Sarpsborg, og da måtte vi jentene selvfølgelig feire. Vi tok trikken (city chicks – vi ja!) til Løkka (bruker til og med Oslo-slang!) for å spise sen middag.

Vi slo oss ned på Villa Paradiso; en italiensk perle på hjørnet av Olaf Ryes plass.
Alle tre endte opp med pizza, og det var ikke mye som lå igjen på tallerkenen da vi var ferdige…

Pizzaen var fantastisk på Villa Paradiso!

Sjekk forresten ut www.createastar.no! Der kan du velge din favoritt blant deltagerne, og hjelpe han/henne med å ta avgjørelser som låtvalg, antrekk og hårfarge:)

I morgen skal alle deltagerne ut på Hellerudsletta for lydprøver. Jeg gleder meg masse, og håper og tror det blir dødsbra!

Godnatt!

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.