EVIG TAKKNEMLIG

Tusen takk for alle varme tilbakmeldinger! Vi er kjempestolte og glade for å ha kommet på 6. plass i X Factor 2010. Post4 ble beste gruppe! Vi er ydmyke og utrolig takknemlig for all støtte og ros vi har fått. Vi kjenner i våre hjerter at det er mange som virkelig tror på oss og ønsker å høre mer av oss. TUSEN TAKK! Post4 gleder seg til fortsettelsen… nå skal vi kose oss med å lage låter, øve inn et band, og spille konserter rundt omkring. Håper vi sees der 🙂

Post4 vil gjerne takke alle som vi har vært så heldige å få jobbe med underveis i løpet av de siste hektiske månedene. Til alle dere som jobber i Monster produksjon, og TV2 – vi har lært så utrolig mye på så kort tid. Dere har vært tolmdige, varme og proffe på det dere gjør. Det er mange navn som kan nevnes i en så stor produksjon, men dere vet hvem dere er… alle er like viktige for at alt skal bli bra… vi har blitt kjent med produsenter, regisører, stylister, sangpedagoger, koreografer, casting-folka :), sminke og hår, lyd og lys, monitor og sceneteknikk…innspillingsledere… ja mange!!! Vi er så glad for å ha jobbet med dere i denne perioden. Dere er kjempegode på det dere gjør og vi har følt oss veldig i varetatt. TUSEN TAKK!

Vi retter også en stor takk til dommerne, de som sørget for å gi oss muligheten til å oppleve denne vannvittige drømmen. Elisabeth, Marion, Jan Fredrik og Klaus. TUSEN TAKK! Mentoren vår Klaus betyr selvsagt ekstra mye i denne sammenhengen. Du tok oss videre fra dommercamp og har trodd på oss hele høsten! Klaus, du er et kjempegodt menneske med flotte verdier og en utrolig ståpåvilje. Du har et smittende humør og en solid seriøsitet. Vi er blitt veldig glad i deg!

Tusen takk til programlederne Ravi og Guri. Dere er så dyktige på det dere gjør. Dere er både inkluderende og åpne, sammen har dere har løftet programmet!

Vi takker også alle de andre deltagerne. Vi deler noe spesielt, noe som er bare vårt, som mange er en del av – men som i kjernen vi bare forstår. Dere er noen fantastiske mennesker. Stå på videre! 2elements, Tanita, Sofie, Irrisistible, Ole Gustav, Marthe… og til dere som fortsatt kjemper om seieren i årets X Factor – MÅTTE DEN BESTE VINNE 🙂 Vi ønsker alle lykke til videre… Atle, Eivind, Mo, Annsofi og Hans. Vi sees snart igjen :))

Vi retter også en takk til Sony… håper vi hører mer fra dere 🙂

Helt til slutt takker vi alle ute i det ganske land for fantastisk støtte og alle stemmer! Vi hører fra oss snart 🙂

STOOOOOOR KLEEEEM fra Gutta i POST4