Skap Syntherne!

I morra skal vi gjøre Duran Duran klassikeren Ordinary World. For oss blir det litt spesielt fordi vi begge har et godt forhold til Duran Duran. Og det kjærlighetsforholdet har ikke vært bare enkelt. På 80-tallet var det nemlig sånn at enten var du “rocker” ellers så var du “synther”. Siden både Lasse og jeg var “rockere” med langt hår og riktg ryggmerke på olajakka var det flaut å innrømme at du likte et streit synthband som Duran Duran. Men det gjorde vi altså begge to, på hver vår kant av landet, men i skjul – selvsagt!

I 1987 tok jeg på meg mintgrønne ballgenseren og snek meg avgårde på en Duran Duran konsert. Det lange lyse håret fyllt av krøller etter en vellykket permanent funka like bra på denna konserten som på Metallica, men det ble ikke like mye banging 🙂

En av mine favorittplater fra 80-tallet er “Arena” med Duran Duran. Dette er en liveskive og jeg liker spesielt “Save a prayer”. De har et helt unikt sound som sikkert også nå preger de låtene som vi lager i Post 4. Dette danner bakteppe for at valget var lett når Klaus foreslo at vi skulle spille “Ordinary World”. Denne låta hadde vi også prøvd litt på rett før Bootcamp og vurderte å bruke den der. Nå er altså tiden inne… Vi gleder oss stort. Det kommer til å bli magisk!

Ny fantastisk banner til Post4!

Tusen takk til Brand Design og Frank Johansen for denne sinnsykt kuule banneren som skal brukes på Live 6 i morra! Vi er kjempestolte over at noen engasjerer seg på denne måten i det vi gjør. En av hovedpersonene bak denne er Trine søsteren til Lasse. Stor takkkkkkkk 🙂