Barndom/Oppvekst

er teamaet denne fredagen og i den forbindelse tenkte vi gutta i Post4 å fortelle deg litt om oss 🙂

Først ut er Vegard:

I det herrens år 1972 ble det født en nydelig gutt i Bærum. Hadde jeg blitt en jente hadde jeg hett Therese, men jeg ble heldigvis en gutt, og Torill og Kjell, som mamman og pappaen min heter, kalte meg for Vegard. Etter å ha bodd mitt første leveår i Lommedalen, flyttet familien Knutsen til pappa Kjells hjemby, Haugesund. På Trevarden sluttet jeg med bleier og smukk, her gikk jeg mine første skritt og begynte på skolen. Her ble også interessen for fotball født. Den første klubben som jeg spilte for var Haugar, før jeg kort tid etter byttet til Nord. Men klubben i mitt hjerte er Liverpool! Tida i Haugesund er fylt med gode minner. Og det var med vemod at vi måtte flytte til Østlandet i 1980. Jeg mistet kontakten med gode barndomsvenner.

Når vi kom til Østlandet bodde vi først et år på Sem utenfor Tønsberg. Deretter flyttet vi til Stokke. Jeg har nå rukket å få tre yngre brødre nemlig Kjetil, Jostein og Odd Henry. Pappa jobber som byggmester og mamma som lærer. I Stokke fortsatte jeg med sportsinteressen min. Det var fotball nesten hele året og ski på vinteren. På ungdomsskolen begynte jeg å spille i band. Vårt første band het Thunder Lips. Det ble dannet i 1986. Ingen av oss kunne spille instrumenter, så vi startet med sminke og styling.

I 1987 kjøpte jeg min første elektriske gitar. Jeg startet et nytt band sammen med kompisene mine Kristian og Truls. Vi kalte oss først Incest, men det ble for drøyt så vi endra det til Incidence. Vi holdt på i ca 5 år. Det var i dette bandet at drømmen om å bli “rockestjerne” ble unnfanget 🙂 Nå ble det øving av gitarriff av store forbilder som Iron Maiden og Metallica. Vi begynte også å lage egne låter… siden har jeg spilt i flere band. Jeg kan nevne Flower, Pjota Lamas, og Megaton. Nå er det selvsagt Post4 som gjelder 🙂

Vegards 6 årsdag med sin første Liverpool drakt

Vegard som baby

Så var det meg, Lasse, vel jeg er født i 1970 i Oslo (oj det er lenge siden, det betyr jo at jeg ble lagd i 69) og oppvokst på Romerike.

Da jeg var liten ble jeg kalt for Emil og ikke uten grunn 😉 Jeg er oppvokst med mor og far og ei storesøster

fikk også vite at jeg hadde en halvbror som kom inn i livet mitt som 12 åring.

Her har du et par bilder av meg….

Min kjære søster og meg

Her er jeg blitt sminket som min store helt den gangen Paul Stanley, søsteren fikk øvd seg på sminke...

Det var litt om våres barndom, nå er det fredag som gjelder og en ny blogg er rett rundt hjørnet.

Igjen takk for at du følger med, det betyr utrolig mye for oss

Lasse & Vegard