Farvel X Factor. God morgen verden! :)

Hei alle mine fans! 🙂

Meg og Annsofi. Dette var før vi endret på antrekket. Brukte sort bukse i livesendingen. 🙂

Ja, så var dette spennende eventyret over. Først vil jeg gjerne få takke mine trofaste fans. Dere er selve ryggraden min! Uten dere, hadde jeg ikke kommet så langt. Uten dere kan jeg ikke gjøre det jeg gjør nå: å være artist. Tusen, tusen takk for alle stemmene deres!

Så vil jeg få takke alle de herlige deltakerne! Dere er kjempefine artister alle sammen! Gleder meg til å se hva dere skal synge neste fredag! Husk at dere allerede ER artister alle sammen!

Se så fin Marthe er i denne kjolen! Flott artist, Marthe! 🙂

Vil også gjerne få takke dem som man aldri hører noe om: Det fantastiske produksjonsteamet og programlederne! Dere er helt topp og dere jobber virkelig bra med synshemmede / funksjonshemmede. Jeg håper dere får en pris for det, for det fortjener dere virkelig! Vil rette en spesiell takk til min kjære sangpedagog Ingrid, koreograf Sandra & Co, og stylist Elin og hennes assistent. Dere er helt rå! Dere har gjort min hverdag lys og fin. Gratulerer TV2 for en fantastisk produksjon i år!

Det er også på sin plass å takke det fantastiske dommerpanelet i år. Dere er alle samen i mitt hjerte! Takk Klaus for din ærlighet, ditt gode humør / humor og at du ser mennesker så godt! Takk Marion for din erfaring og innsikt. Og takk Jan Fredrik for at du ALLTID sier det som det er, uten å pakke det inn! Jeg er stolt av dere og den flotte jobben dere gjør!

Mo minner meg om Ruby i fra filmen "Det femte element" og jeg mener det på en god måte! Mo, håper du blir like svær som ham! 🙂

Kjære Bettan. Kjære Mamma Mentor!: Takk for at du har kjempet for meg, har hatt tro på meg og fortsetter å tro på meg! Gleder meg til å bli enda bedre kjent med deg og samarbeide med deg fremover! Veldig glad i deg!

Og til slutt et ord til ettertanke. Tiden er som en elv som flyter forbi Elva renner ikke baklengs – den går alltid fremover. Ja, den svinger på seg, men den går likevel fremover. Slik er det også med tiden. Det er ikke slik at tiden går. Nei, den kommer! Uansett hvor mye du vil, kan du ikke skru tiden tilbake. La oss ikke se på det som har vært, men på det som kommer. Det som har vært, er historie. Det som kommer, er muligheter og håp som kan gå i oppfyllelse. Grip sjansen!

Takk for nå, mine kjære, og på gjensyn… 🙂

Femte fredag…

Hei alle 🙂

Så var jeg her igjen da: på Exporama, Hellerudsletta – for femte gang! Og det er takket være DEG min fan (du som har stemt på meg i alle fall, hehe). Tenk at vi, etter i kveld, er halvveis! Wow!

Atle og Marthe fordriver tiden med TV-titting. Sjekk DET blikket til Atle, haha .)

Har et flott nummer til dere i kveld, med en veldig spennende overraskelse! Gjennomgangsprøvene i dag tidlig var perfekte! Husk at jeg synger først i kveld så du/dere må slå på TV-en TIDLIG! Vil du stemme på meg, kan du sende tallet 1 på SMS til 26400 eller ringe 829 49 201. På forhånd takk!

Lasse (fra Post 4) poserer sammen med Ravi (ENDELIG fikk jeg tatt bilde av deg! Moahahahahaaaa...).

Nå skal jeg snart skifte til antrekket mitt – et veldig pent et! 🙂 Så er det generalprøve om halvannen times tid og så… så er det den store kvelden! 🙂 Gleder meg til å synge for dere i kveld også! 🙂

Eivind er klar for fest... "Kremt!" Jeg mener SYNGEfest. 😉

Torsdag kveld hos Bettan :)

Hej alla ihop! 🙂

Har hatt en fantastisk fin dag – igjen! 🙂

Gjennomgangsprøven min i dag gikk veldig bra. Bare noen små detaljer vi har justert på. Som vanlig er det en fryd å jobbe med et så proft team! Gleder meg til i morgen! Skal åpne hele ballet for en gangs skyld så da må du huske å skru på TV-en i god tid! Vil du stemme på meg, kan du sende SMS med tallet 1 til 26400 eller ringe 829 49 201.

Men det har ikke bare blitt med øving og andre forberedelser i dag. Jeg, Hans og Marthe, gjengen, var på besøk hos Bettan i kveld – igjen! Og gjett hvem Marthe tok med seg: Haddy N’jie, blant annet kjent fra årets utgaver av Eurovision Song Contest og TV-aksjonen !!! En fantastisk dame som er flott både utenpå og inni! Takk for god kvalitetstid i kveld Haddy, Marthe, Hans og Bettan! 🙂

Se så søte! Fra venstre: Marthe, Haddy, Bettan og Hans. Ser det ikke kos-kos-kooooselig ut? Det er ALLTID koselig hos Bettan! 🙂

Talentfulle folk! Fra venstre. Haddy, Bettan, Marthe og Hans.

Søt musikk? Ja, så absolutt! Sånn går det når du er sanger / musiker. Du kan ikke dra fra Bettan før du har jammet med henne. Det er sånn som artista / musikera lika! Veldig gøy forresten! Får du noensinne sjansen til å jamme med Bettan eller noen av de andre her, så ikke la den gå fra deg! Fra venstre: Bettan (Ja, hun spiller faktisk kontrabass!), Haddy (Ja, hun er også artist og en DYKTIG sanger!), Marthe og Hans.

I morgen braker femte runde løs! So stay tuned !!! 🙂 Glad i dere alle! 🙂

PS: Vil gjerne reklamere litt for Facebooksiden min. Du finner den ved å søke på navnet mitt. Der prøver jeg å oppdatere dere, mine kjære fans, mer enn på bloggen, også under direktesendingen på fredagene. Blir veldig glad hvis du vil like siden min! 🙂 På forhånd takk !!! 🙂

Travel onsdag.

Hei igjen mine kjære! 🙂

I dag har det vært en travel, men flott, dag! Har en del å fortelle og endelig har jeg noen bilder også! Hurra! 🙂

Dagen i dag har gått med til prøving av antrekk (nyyyydelig fint blir det!), øving sammen med koreografene (to herlige og flinke damer!), filming til et utrolig kult innslag på fredag, R&R (rest and relaxation), øving, trening i hotellets renoverte basseng og konsert.

Og konserten har virkelig vært prikken over i’en! En perfekt avslutning på en fin dag. Var på konsert med Mads Belden. Deilig å være en av publikum for en gangs skyld. Mads har en UTROLIG fin stemme og en fantastisk evne til å formidle. Etter min mening er Mads en artist i verdensklasse! Hadde gåsehud på hver eneste sang! Han hadde med seg noen gjesteartister også, blant annet Rein Alexander! Gir konserten terningkast 12 – ja, det er TO seksere, hehe. 🙂 Takk, Mads, for en magisk opplevelse !!!

Mads Belden og Rein Alexander synger "You raise me up" sammen. Nyyyydelig!

Mads spiller lufttrompet (heter det lufttrompet???). Det høres nesten helt ekte ut! Vannvittig tøft!

Etterpå fikk jeg også hilse på manageren til Mads, en veldig koselig dame! Fikk også en fin prat med Mads sin talentspotter. Og gjett hvem som også dukket opp: Hanne Krogh !!! Og jeg fikk hilse på henne også! Kan det bli bedre?! Er fremdeles star struck her!

Hanne Krogh og meg. Tenk det!: Jeg ha møtt "søstera" til Bettan! Er fremdeles star struck! Takk for det fine bildet, Hanne! 🙂

Til slutt vil jeg sitere et av mine favorittsitater som jeg syns passer spesielt bra til denne dagen. Det er hentet fra boken “Sun Dials and Roses of Yesterday: Garden Delights…” skrevet av Alice Morse Earle. Det lyder som følger:

“Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. But today is a gift. That’s why it’s called the present.”

For meg har denne dagen virkelig vært en gave! Tusen takk til dere alle som har gjort den så fin! 🙂

It’s just a terrific Tuesday! :)

Hei igjen mine kjære fans! 🙂

I dag har vi vært avgårde på kino for å filme sekvenser til fredagens sending. Spennende! Har også tatt meg en gåtur i regnet. Herlig! 🙂 Liker høsten så lenge jeg ikke er våt og kald. Har også øvd på den fiiiine sangen min i noen timer. Må øve mye dersom alt skal sitte perfekt.

Midt oppe i alt som skjer, kan jeg ikke la være å tenke på hvor heldig jeg e som får oppleve alt dette og lære så mye! Veldig takknemlig! jeg vil oppfordre alle som leser dette og som bærer på den samme drømmen som meg: Blir det X Factor til neste år så ikke nøl med å melde deg på! Det kan jo bli akkurat deg som går rett til livesendingene! Ikke lytt til frykten eller tvilen i hjertet ditt, men til håpet! 🙂

Ha en strålende tirsdags kveld alle sammen! 🙂

Mandag #5

Hei igjen alle dere! 🙂

Takk for alle de utrolig flotte tilbakemeldingene jeg har fått, både her inne på bloggen og andre steder. Det setter jeg enormt stor pris på! Setter også veldig pris på alle stemmene. Nok en gang: tusen takk!

Har hatt en fin helg med treningstur oppe ved Sognsvann, henge med venner på Filadelfia her i Oslo og sangvalg. Vi har valgt ut en veldig vakker sang denne gangen, men jeg kan ikke avsløre hvilke det er før på torsdag.

I dag har jeg vært i studio for å øve og i morgen skal vi spille inn litt mer. Travle og spennende dager nå! Og nå er vi snart halvveis! Så spennende!

Jippiiii !!! :)

Hei Folkens!

Tusen takk for alle stemmene (dere som stemte på meg) og for all støtten dere har gitt meg, mine kjære fans! Er så glad i dere! 🙂 Og den KNALLBRA tilbakemeldingen jeg fikk fra ALLE FIRE DOMMERNE varmet hjertet mitt veldig! 🙂

Er også veldig fornøyd med kveldens antrekk. Stor takk til stylist-Elin for fantastisk jobb! 🙂

Det var også veldig gøy å få hilse på Elin Gaustad! Hun er en stor kilde til inspirasjon for meg. Vil bare få ønske henne lykke til videre og gratulere henne med et fantastisk album og en fantastisk opptreden i kveld! You rock!

Vi snakkes over helga! 🙂

Ja, man har faktisk lov å være GLAD når man går videre til programmet som er halvveis i X Factor 2010! Vuhuu! 🙂

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.