X Factor Eventyret er over, et nytt kapittel starter:)

Allways sing:))

Til Alle mine  herlige ubeskrivelige mennesker, som har fulgt meg gjennom hele X factor.

Jeg vil si tusen takk fra hele mitt hjerte for at jeg kom så langt, og at dere stemte på meg hele veien, også til alle dere som kom bort til meg for å hilse å motivere meg med å ikke gi opp folkens.

En ting skal jeg si og det er at jeg gir meg aldri for dere til jeg dør. Skal forsette å jobbe hardt uansett om x factor er over.

Det er nå eventyre starter, håper min drøm blir oppfylt en gang.

Dere har vært goe herlige fans hele veien, som gjør at jeg alltid blir glad .

PEace and love hilsen Mo og vi ses snart kjære Folk dere er best :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ps: om dere har en drøm enten det er sang,dans,skuespill eller å bli en lege aldri gi opp fantastiske mennesker:))

 • Amanda

  Hei Mo:)
  Du var kjempeflink. Du fortjente å få en plass i finalen. Jeg har heia på deg med en gang du kom inn på audition. Bra at Karlsen ga deg en sjanse til så du fikk vise mere. Du var kjempe flink på Fredag. Ikke gi opp! Jeg skal kjøpe plata di når den kommer ut! Go Mo!:)
  Mamma er også mega fan av deg! Klemmer fra oss:)

 • danseløven

  hei hvorfor gråt du på fredag

 • anonym

  Min kjære Mo. Du er kjempe flink. Jeg er en stor fan av deg og har fulgt deg fra starten til nå. IKKE GI OPP. Du har talent i deg som ingen kommer til å ta fra deg. Gud har velsignet deg med en god stemme. STÅ PÅ. du blir sikkert en stor artste, ikke bare i den lille Norge men internasjonalt. Jeg ønsker deg lykke til. Jeg kjøper uten tvil plata di. du må skynde deg og utgi det så snart som mulig. Vi elsker deg MO! MO MO MO MO MO MO MO MO MO DU ER DET BESTE.

 • Anonym

  Mo, du skulle het Jackson, for du er min mickael Jackson!!!
  Jeg og kaninen min MOskus har hejet på deg helt siden du sang “why, why” av mickael.
  LOVE you MO!

 • Laura

  Kjære Mo, du er en fantastisk mennesket og en talentfull artist 😉 Stå på, vi fortsetter å heie på deg uansett 😉

 • vera

  Når Mo’s fans går inn på bloggen hans står det at hans stemme-nr er 1. Innlegget er 1 uke gammel men det vet ikke alle. Og når det står i stortekst at tallet er 1 og det er førstegangsstemere som ikke er ekspert på stemming…
  Mo’s stemmer har gått til Annsofi.

  https://blogg.tv2.no/xf-mo/2010/11/26/tema-forbilder-michael-jackson-og-prince/

 • Tor

  Selv om du røk ut, så kommer du til å bli en stor artist.
  Den ny Michael Jackson ?

  Gleder meg til din førte plate 🙂

 • camilla

  fy faen og bra du er elsker deg 😀
  gleder meg til plata di kommer ut :)<3

 • Pernille

  Mo du er så kul og jeg hvar på artist gallan.
  Ville ha autograf, men så deg ikke.Jeg får prøve senere.
  Men husk ,elsker deg.<3

 • Synd at du gikk ut Mo!
  Du var tøff på auditions når du sa i mot Jan Fredrik Karlsen, kjempebra jobba:)!!
  Du var helt fantastisk i går spesielt da du sang “Last Christmas”
  jeg trodde du skulle vinne jeg…..
  Tusen takk for det gorde rådet, jeg vil bli sanger, eller skuespiller men jeg er ikke flink i skuespill å heller ikke flink til å synge hva synes du jeg skal gjøre?
  Håper at du har det bra!
  Å lykke til vidre!
  Ha fortsatt ei god helg og ei fin førjulstid!

  Mvh Silje

 • angellina

  du er best uansett da 😀 grein når du gikk ut 🙁 men du var jo den beste uansett. ;))

 • Maria

  Det var så sykt dumt at du gikk ut, Mo!
  Ville at du skulle vinne!
  Stemte og stemte!
  Ble veldig lei meg når du gikk ut.
  Lykke til videre da ! 🙂 🙂

 • Maria

  Du er best altsååå!

 • Maria

  Jeg har blitt kjempe glad i deg Mo , og jeg begynte å grine når du røk ut. Håper at vi får se deg igjen ! Du er best 🙂

 • ingen komentar

  du var kjempe flink på fredag og det vet alle jeg vet at du kommer til og gi ut en plate stå på MO!

 • syns du fortjente å gå videre jeg : (
  det knuste meg da de sa navnet til annsofi og ikke ditt!

  men keep up the good work mo, for du får sikkert tilbud om sang jobber, og det kommer sikkert et album, en eller annen gang av deg!

  – loveu♥

 • hei
  Jeg har fulgt med deg fra den dagen du var med i x faktor og du er forsatt en star fans av deg du skulle ha vunnet hele greia og vil ha atugrafen din har lett over deg overalt men du er en stjerne som ble født for meg glad i deg mo<33333

 • Mo!
  Du er den beste artisten som har vært med på X-Factor, Idol og sånne programmer noensinne. Du er så bra, fin stemme og for en attitude og personlighet! Elsker stilen din også. Jeg håper virkelig at du får platekontrakt snart, det fortjener du så sinnsykt mye. Stå på Mo, ikke gi opp! Alle heier på deg! DU har X-Factoren Mo! Du er best. Husk det..

  KLEM

 • Kristine

  Heiå!
  Gratulerer så mye med fjerdeplass! Jeg heia på deg hele veien, og syntes du fortjente å vinne x-factor mer enn noen andre! (Selv om jeg er stor fan av Atle å da^^) Masse lykke til videre! Kan nesten ikke vente til å dra på en av konsertene dine!

  Mvh. en av dine maaange fan = D

 • anonym

  meld deg inn på idol du kommer til å vinne

 • hei det var synd at du ikke gikk videre………… du er så flinkkkkk mo du må bare fortsette sånn. jeg gråt da du var ute. men det er det

  du må bare fortsette sånn du er
  ikke gi opp

 • Hmm

  Det heter vel egentlig “Eventyret er over, et nytt kapittel starter” og ikke “Eventyret er over, en ny kapitel starter”

 • Silje 29

  Kjære MO!
  Jeg fikk aldri oppleve MJ, men jeg håper jeg en dag kan kjøpe plata di, og få gå på konsert med deg!! Du er en stjerne i verdensklasse!!!! Beste opptreden du hadde var da du sang lady GAGA!! Du skulle virkelig vinne…. men ikke mist håpet!!!

  DU ER FANTASTISK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Kjære MO
  Jeg vet at ALLE elsker deg !
  Du må ALDRI gi opp musikken din !!<3
  Jeg gråter nesten hele tiden av at du gikk ut !
  Du skulle jo VINNE x-faktor !
  Men du må vite at jeg er veldig glad i deg mo
  GO MOOOOOOO <3
  Du må gi ut en plate !!

  HILSEN: LENA !!

 • marianne

  hei Mo!
  Tusen takk for at du er så tøff og tørr å være den du er !!
  Det er ikke mange som gjør det, du er et talent uten sidestykke;)

  Du kommer nok til å møte folk som er som ikke klarer å la være å slenge dritt, men ikke la deg påvirke ,de er bare redde for sterke personer som deg, det får de til å føle seg små….

  Kos deg på veien mot stjernene;)

 • Du er en vinner anyway <3 remember that!

 • Linn

  Den virkelige vinneren er en som kan synge .
  X Factor er ikke det største. Det man vinner er muligheten for å gi ut en plate. Kan man ikke synde er den plata null verd, og hva har man da vunnet, egentlig.

  Du kan synge. I X Factor fikk du visst hva du kan.
  Du har en store karriere foran deg. Noe som ikke kan sies om et par av de som gikk videre til finalen.
  Du har ikke tapt. Du har vunnet våre hjerter.

 • Linn

  synge*
  ..skulle det stå

 • Kjære Mo 🙂
  Jeg synes du er helt utrolig, og du har en fantastisk sjarm.. Jeg vet at det ikke er lenge til du står i hyllende på musikkbutikker.. 🙂 Jeg har virkelig troa 😀 Så jeg vet du kommer kjempe langt..! Og du synes helt utrolig nydelig 😀 Jeg heier på deg ennå..!

  Klemmer fra Christina 🙂

 • torillen

  Kjære Mo! Jeg må bare si at du er best! Og det er det ingen tvil om, jeg ble helt
  fortvila og gråt litt når du røyk ut….
  Skjønner ikke hva folk ser eller hører når de IKKE kan se at du er unik!!
  Du har en flott stemme og du synger klart å fint selv om du danser!!
  Den nye Michael!!
  Nå nekter jeg og typen min å se no mer på X- Faktor. Den beste er ute!
  De andre er flinke men ikke i nærheten av deg!!!
  Kooooosis og lykke til Mo!
  Jeg kjøper plata de=0)

 • Alice

  Du må aldri …aldri… aldri …noensinne gi opp. La janteloven ikke ødelegge deg. Tro på deg selv.
  Du er kjemmmmpe god.
  En stjerne har blitt født!!!!!.

  MASSSSSSE LlYKKE TIL!!!!!

 • Mira

  Kjære Mo.

  Du er best uansett. Gleder meg til å se mer av deg i tiden som kommer. Tenk deg godt om og ikke forhast deg med noe. Du er unik. Ta vare på den særegenheten du har. Lykke til med alt du måtte foreta deg;-) Stoooor klem!

 • Du er utrolig kjekk!!! heRREGUD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  skulle ønske du sang ” The way you make me feel” ( av Michael Jacosn) den er så utrolig bra <3

  Men ellers, veldig gode låt valg MO(:

  jeg skjønner ikke hvorfor folk sluttet å stemme på deg ): det var bare ikke til å tro…

  Men ikke vent ALT for lenge med å sende ut en plate da !! klarer ikke vente !!!!

  Kyss- Klaus <3333

 • Du fortente ikke å ryke på fredag, og jeg håper at du ikke kommer til å gi opp. Du har en utrolig vakker stemme, og jeg håper jeg får kjøpe en plate av deg en gang. Du er fantastisk Mo, det skulle vært flere som deg der ute 🙂

 • Kjære Mo, du er fantastisk : )
  jeg har ikke ord for hvor lei meg jeg ble når du gikk ut, men selv om du ikke gikk videre, er du allerede en artist, å du ser jo selv det er mange der ut som liker deg 😉 jeg håper du kommer ut med en plate snart : ) du er fantastisk <3

  skrev foresten ett innlegg i bloggen min om deg : )
  http://kristineekk.blogg.no/1291412067_mo_er_ute_av_x_factor.html#comment

 • chris

  sorry Mo
  men denne gangen var du ikke god nok til å bli med videre , bedere lykke neste gang . å det er jo vi som sitter hjemme som bestemmer …….. å du greide ikke å imponere oss nok … men du har gjort en del bra i denne tiden men ikke bra nok , så lykke til videre Mo .

 • Anne

  Kjære Mo,
  Er det noen som hadde fortjent å komme videre til finalen, så er det deg!
  Du har jo x-factor, og det er det ikke bare jeg som mener og ser! Verden trenger en ny Michael Jackson og en ny Prince, og her er du jo..Du er allerede en artist, og en mye dyktigere artist enn de andre. Du er også langt over norges x-factor nivå, og kommer til å gjøre STOR suksess i utlandet (Usa,England osv.) Lykke til på ferden videre, ønsker deg alt godt for fremtiden 🙂

 • Susanne

  Fatter ikke at du røk ut! :O
  At folk stemmer på Annsofi fremfor deg er helt SYKT! Hun kan ikke synge en gang, hun står bare der å roper/gauler..DU KAN SYNGE, DANSE, OG HAR UTSTRÅLING!!
  Man ser at du elsker det du driver med, og at du brenner for det!
  Du har noe ingen andre har Mo, og det skal du være glad for 🙂

  JEG FORLANGER OMTELLING AV STEMMENE!!!!!!

 • Lina

  Kjære Mo,

  Jeg har lyst til å si deg at jeg aldri har brydd meg noe om x-faktor og liknende programmer. Jeg hadde ikke tenkt å se på i år heller. Helt til jeg zappa innom TV2 en kveld og så en utrolig kul fyr på scenen som gjorde meg veldig glad. For et talent! Jeg ble bergtatt og måtte se på deg hver gang etter det. Du gjør oss nordmenn i godt humør, du sprer glede og latter og det trenger vi. Du gjør at vi får lyst til å danse!

  Jeg kommer neppe til å se på neste uke. Men jeg kommer til å se etter plata di neste år. Stå på, Mo, du er en skatt – et funn rett og slett! Jeg gleder meg til å høre mer fra deg!

  Lina

 • anonym

  Skjønner ikke hvordan du kunne ryke ut !!! :O
  Siden MJ døde har jeg alltid sett på Usher eller Chris Brown som etterfølgere
  men når jeg ser på deg , så ser jeg at du kan bli bedre enn Chris Brown og Usher.
  Jeg bare digger deg og jeg vedder på at du har inspirert mange om å bli en sanger eller en artist som deg, akkurat som du inspirerte meg. Du er Norges nye superstjerne og kan ikke vente til du kommer tilbake:D
  Håper du har det bra og bare forsetter arbeide ;D
  hilsen
  Norges største MO fan <3

 • Rutti

  Kjære Mo.

  Jeg likte deg kjempegodt fra starten, har fulgt deg hele veien og stemt masse på deg hele veien.

  Du er kjempeflink å synge, har en nydelig stemme, har fått meg til å le og kose meg mange ganger, og du er en fantastisk artist – unik, sjarmerende, kjempeflink til å synge og danse, veldig energisk, kjekk og med en veldig sympatisk og flott personlighet og utstråling. 🙂

  Det var som et sjokk for meg at du ikke gikk videre på fredag – jeg ville helst ikke tro det og var skikkelig overraska, skuffa og trist. Etter hvert gråt jeg også noen tårer. Jeg hadde så lyst til at du skulle komme videre til finalen og hadde også regna med det. Det var en sjølfølge for meg, for du var jo en av de aller beste, og du kunne lett ha vunnet alt, mener jeg. Jeg skjønner også at du blei lei deg sjøl, men jeg håper du føler deg bedre og er i bedre humør nå.

  Husk at du har blitt oppdaga av mange folk nå, og du har sikkert tusener av “fans” allerede! 🙂

  Jeg må også si at du er en veldig skjønn ung mann – du er skjønn både innvendig og utvendig, syns jeg. 🙂

  Jeg tror Gud har velsigna deg med den flotte stemmen du har. Den kan du bruke til Guds ære. Jesus elsker deg, og han døde for deg og har en god plan med deg. 🙂

  Husk at du er en vinner sjøl om du ikke fikk nok stemmer i X-faktor!

  Det var flott du sa du ikke vil gi deg. Nei, du må aldri gi opp! 🙂

  Du har nå vunnet mange tilhørere – og det er mange som ønsker å høre og se deg synge igjen. Bare stå på, og jobb videre, du! Du er en fantastisk artist!

  Du minner meg også en hel del om Michael Jackson, en av mine favoritter. Du er som en ny, norsk variant av MJ, på en måte. Men uansett er du deg sjøl, og du skal bare være den du er, for du er helt herlig og fantastisk som den du er! 🙂

  Stå på, Mo! Jeg ønsker deg lykke til videre, og jeg vil gjerne kjøpe musikken din etter hvert som du gir ut plater. 🙂

  Beste ønsker fra ei ung dame som liker deg og din nydelige stemme og måte å opptre på veldig godt. 🙂

 • Anny

  Skandale at du gikk ut MO! Tårene rant på alle i stua og det skal du vite. Hørt noen snakker om at stemmeopptellinga til TV2 ikke stemmer – det må jo være noe helt sykt et sted her. Men du kommer deg fram likevel du – fordi talentene dine er store ift til de andre. Hans kan holde seg på Notodden Bluesfestivial og la unge folk slippe til….

 • Trine

  Hei Mo 😀

  jeg syntes du var best, men du røk beklageligvis ut 🙁 jeg begynte å gråte fordi jeg ble så trist 🙁

  jeg er helt sikker på at vi kommer til å se mye mer til deg fremover 😀

  Så jeg ønsker deg lykke til på ferden til å bli en av de beste sangerne noen sinne 😀

  Klem fra en god trønder 😀

 • Layz

  Noen som vet hva den sangen dem spilte på tilbakeblikk filmsnutten heter?!?! Blir gaaal snart hvis jeg ikke finner det ut….

  Kjipt at du røyk ut Mo!

 • Stor fan av deg

  Du fortjene en 1. plass i om det heter x-faktor eller noe annet. Men jøsses du kom jo kjempelangt. Du er jo allerede oppdaga. Ikke fortvil.
  You are the best! Kjapp deg med plata da!!!!!

 • Heia .)

  En ting er sikkert – lite interesant med x-faktor neste gang – noe veldig viktig mangler.
  Du har allerede vunnet mitt hjerte, ikke pga av din bakgrunn, men på grunn av det menneske du er og du er en ener på scenen……….stå på…………

 • Synd at du røyk ut på fredag Mo. Men jeg vet at du kommer til å bli en bedre og større artist. Enn de som gikk til finalen. Dems kjendisstatus kommer til å slukne like fort som de ble kjent.

 • Heia .)

  Ryktene om at opptelling av stemmene ikke stemmer, er det tilfelle??? Kanskje lurt å sjekke det opp. Det er ikke første gang der skjer, om det er bevisst eller ikke bevisst.

 • Line

  Hallo Mo ! 🙂

  Synes du var kjempe flink på xfaktor. Var så trist når du gikk ut på fredag 🙁 Jeg gledet meg vær fredag til å se deg på tv.. Håper virkelig jeg får kjøpe en plate av deg en gang !
  Stå på videre Mo.. Jeg er stolt av deg 🙂

 • Voksen dame

  Kjære Mo,
  Så ikke programmet fredag og trodde ærlig talt ungene tullet da vi fikk sms om at du hadde gått ut (de var der under sendingen)! – Også vi som regnet med å se deg i finalen – har jo billetter til og med!
  Ønsker deg masse lykke til – tror du har en stor karriere foran deg, “the sky is the limit” – og kanskje er det greit ikke å vinne?? Se på Tone Damli f.eks. (hvem vant det året?) Stå på for å oppfylle drømmene dine, vær deg selv og ikke mist Mo på ferden!

 • Mira

  Mo, for et fantastisk menneske du er! Du minner så mye om Michael Jackson, men så er du likevel noe for deg selv! All den energien du utstråler smitter oss og motiverer oss andre. For en artist, du har hele pakka: utseende, utstråling, energi, stemmen og den sterke viljen. Det betyr ingenting at du ikke vant X-Factor, det viktigste er at programmet var en åpningsvei for deg mot å bli en kjent artist. Du må jobbe videre og holde oss oppdatert med musikken din. Vi gleder oss alle til å se deg opptre og høre den fantastiske stemmen din videre. Du kommer til å komme langt, det vet vi!!

 • hei mo dette burde du lese
  jeg kontaktet tv2 om denne feilen
  at alle som skulle stemme på deg stemte på annsofi fordi alle trodde ditt tall var 1 fast.

  her er resultatet fra tv2
  “heisann har fått mange brev om dette vi skal se på saken”
  DU HAR ENDA MULIGHET FOR OG KOMME TILBAKE MO !:D
  jeg har slåss for deg

 • Kristine

  Det er helt sinnssykt at du røk ut, du er Norges neste superstjerne! Du har alt; stemmen, dansen, sjarmen og ydmykheten! En helt fantastisk person og artist! Du kommer til å nå langt, Verdens neste Michael Jackson 😉
  Mo: Ingen over og ingen ved siden av, “You’re amazing!”

 • Lottaaa

  MOOOOOOOO!

  NEEEI, du var jo høydepunktet!
  JEG LOVER, jeg ble utrolig deprimert av dette. 🙁

  åh. dette var trist. men jeg er helt sikker på at du vil gjøre det strålende videre . LYKKE TIL! åh trist :((

 • Mari

  Hei! Har aldri lagt igjen kommentar på en blogg før. Ville bare si at du utvilsomt kommer til å bli en stor stjerne, og har noe helt eget og sjeldent som Norge trenger. Slå opp på X-faktor i ordboka og du finner et bilde av Mo, for x-faktor, det har du! Lykke til, jeg og alle jeg kjenner heier på deg, uansett alder, kjønn og musikkstil. Du har it!

 • anne line

  Det blir nok lave seertall på neste x-factor i forhold til tidligere. Vi kommer ikke til å se på mer når du ikke er med lenger, og det samme sier de fleste vi kjenner. Den eneste verdige vinneren av X-factor ville vært deg. Din excit er bare nok et bevis på at det aldri er rett person som vinner slike programmer. Du er det beste som har vært i Idol og X.faktor til sammen, ved siden av Kurt. Vi kommer til å savne deg, og krysser fingrene for at vi får kjøpt plata di en dag og gå på konsert med deg. Håper du får en fantastisk førjulstid og at du henter tilbake krefter og får inspirasjon til å satse videre.

 • mona

  Det stemmer. Jeg selv gjorde den feilen og stemte feil. Fort gjort når man skal stemme fort og ikke vet at innlegget i bloggen din er 1 uke gammel. Spes når det var ditt siste innlegg.
  Og det blir fort feil resultat når din stemme går til motstanderen.
  Jeg også har sendt mail og fått samme beskjeden: om at dette skal de absolutt se på.

 • mona

  Jeg foreslår at dere sender deres mail om stemmefeilen til Monster Entertainment som produserer X Factor. Og som har mail-adresse:

  post@monstermail.no

 • Ella

  Du var kjempe flink 😛 Dt var kult på audition. Du gidde deg ikke. Men bare å få komme så langt er bra 🙂 BEgynnte å skrike litt, når jeg fikk høre at du gikk ut ! <3

 • Kajin

  herregud MO!! Jeg kan ikke tro det.. Jeg gråt så sykt når jeg så at du røk ut

  JEG ER KJEMPE LEI MEG ! og jeg vil ikke se x-factor mer.. du var favoritten min! og kommer alltid til å være det..

  Gleder meg til å høre mer av deg vennen min <3

  åååårh, skulle ønske jeg fikk truffet deg engang ! x-factor blir ikke det samme uten deg kjære :*

  BIG SUSS

 • Robin

  Stå på mooooooooooo.trenger ikke å se på finalen,du er vinneren.
  Gleder meg til plata di,og konserter.Du er helt råååååååååååååå

 • Robin

  Stå på mooooooooooo.trenger ikke å se på finalen,du er vinneren.
  Gleder meg til plata di,og konserter.Du er helt rååååå.

 • Caroline

  det var syn det mo at du gikk ut 🙁

 • Kjære Mo!

  Du gjorde en fantastisk jobb gjennom hele X-faktor, og jeg vet like godt som de fleste andre her ute at vi kommer til å se mer til deg.. Platekontrakt får du LETT! Og den cd`en skal jeg kjøpe! Var så vondt å se deg gråte da du røk ut…. Men trøster meg med at dette ikke er siste gang jeg hører fra deg! 😉

  Stå på Mo! 😀

  PS: Latteren din eier! 😀

 • Synne Marie

  Det var utrolig synd Mo du var og er en av de beste/den beste Lykke til videre mo 🙂

 • Tonje

  Lykke til videre! elsker stemmen og personligheten din! 😀

 • Anonym

  Kjære Mo,
  Stå på videre, og lykke til! 🙂
  Du har x-factor, og er langt over de andre deltakernes nivå, du ER en stjerne, og du ER en artist! 🙂 Reis til USA, og bli kjent 😉 Hele verden kommer til å vite hvem du er en gang, tro på det 🙂
  Den nye Michael Jackson og Prince, en enda bedre 🙂 !

 • Lisa

  Rette opp stemmefeilen? 🙂

 • Hilde

  GO MO! 😀

 • Hilde

  Du FORTJENER serriøst å komme videre..

 • nina

  Underlig program som tillater feil i stemming.
  Hva er vitsen da?

 • heei Mo
  eg og dei 4 beste vennene mine
  elsker stemen din ein av vennene mine heter lena hun elsker deg det gjør eg og.Du kommer til å få plate kontrakt bare veit det

  lukke til videre med karieren

  i love you fra victoria

  i

  love

  you

 • nina

  Jeg gleder meg til X Factor er over og Mo kan avsløre hvilke planer han har 🙂
  X Factor ER for min del over.

 • du er i mine øyne en vinner! du sang så fantastisk den dagen du røyk, så forstår ikke hva folk tenker med. sangen, dansen og utstrålingen – det er perfekt. men uansett du kommer til å få platekontrakt, og jeg skal kjøpe cden med glede og ren skjær stolthet! og x-factorfinalen blir ikke det samme uten deg. men å få et kjapt syn av deg får jeg jo nok, og det er noe jeg ser mest fram til ved hele kvelden. du er et av årets høydepunkter, og norges desidert beste artist.

 • svein

  He-hemorsomt å lese.Feil med stemmene,Alle trudde….lol
  Det er ikke ALLE som har samme smaken som dere.
  Alle skift “stemmetall” Grow up!!!

 • Kaja Storemyr

  Nr. 4 er ikke galt. Dessuten var de 3 finalistene bedre enn deg. Lykke til!

 • Jan Peder

  Gratulerer med 4 plassen!
  All ære til deg for innsatsen i X-faktor.
  Det var greit at du gikk ut nå, du tapte for 3 artister som – etter min smak – er
  mye bedre enn deg !
  Lykke til fremover !

 • åå herregud jeg fikk helt sjokk når du ikke kom videre , jeg bare datt ned på gulvet og ropte :NEEEI HVORFOR MÅTTE DU DRA herregud , atle og annsofi,og hans, er joo ingen ting i forrolt til deg,, det er deg vi elsker, og nå gidder jeg ikke å se mere på x-factor , akkurat nå bryr jeg meg ikke om hvem som vinner ,, men du er vertfall en vinner for meg (for alle) sammen,. eller de som vet hva bra musikk er da iallefall.. fortsett videre jeg må bare ha mer av deg ,,, du må LOVE og gi ut en cd 🙂 KLEM MO FAN

 • du er fortsatt en kjendis da alle i hele norge vet jo hvem du er

 • 4 plass i x-factor er jo ingenting for deg , du kan jo egentlig ENKELT vinne første plassen .. love you hilsen meg fra oss jentene og guttene fra skien

 • VENT LITT.. det var en feil pappaen min jobber i tv2 folkene stemte egentlig på deg men så trudde folk at du var nr 1 så alle stemte på nr 1 men det var jo egentlig annsofi som var nr 1
  kom tilbake !!! du må herreguud jeg har ikke fått nok av deg .. love you

 • Det var vondt og se deg gråte 🙁 begynte nesten og gråte selv .. jaja .. du EIER!!!

 • serr.. de på skolen min sier at stemmene ble en feil..

 • du skulle jo egentlig ikke ryke ut

 • Linn

  Hei Mo. Jeg stemte på deg og har hele tiden ment at du burde vinne hele greia – du er så fantastisk flink, og har en herlig scenepersonlighet hvor du ikke er redd for å gi av deg selv. Det var kjempetrist at du gikk ut. Gleder meg til vi hører musikk fra deg i fremtiden 🙂

 • Camilla

  HEI MO!
  Jeg må si jeg ble passe sjokkert da jeg fikk høre at det var deg som gikk ut! DU har et stort talent, Ikke gi opp! Du kommer til å nå langt, bare du vil selv!!

 • Norge487

  Jeg gråter og gråter! Det begynner å gå opp for meg, at det UMULIGE har skjedd! Den beste artisten i talentprogrammens historie har røket ut!
  Skal aldri i verden se på X Factor på fredag!

  Hilsen din ALLER største fan!

 • lol

  jaja, en ny kapitel starter..

 • marianne

  Stå på , Mo.
  Du var og forblir favoritten.
  Glerder meg til du gir ut plate:)

 • pia

  Hei, Mo.
  Jeg gledet meg til hver fredag for du var med på X Factor.
  En finale uten deg blir rart, som Klaus sa.
  Du vil komme langt i en karriere innen musikk, dette har du bevist. Du har ikke tapt noen ting. Som du selv sier: dette er bare starten.
  Ønsker deg masse lykke til, selv om jeg vet at du ikke trenger det : )

 • tv2 må forandre på dette
  stemmene ble feil
  alle stemte på 1 fordi alle trodde det var deg
  de stemte på an sofi ubevisst

 • ann

  vi kan jo rette opp i stemmefeilen selv da.
  Ved å stemme på Hans eller Atle, så hun som har gått videre urettferdig går ut på fredag.

 • Merete L

  Ingen kommer til å gå ut før på lørdag.

  Til deg, MO, vil jeg si følgende!

  Det du skriver, at fine fans gjør deg glad, det går like mye andre veien. Jeg, og mange jeg kjenner, blir glad av å se deg, og glad av å høre deg synge. Forrige fredag var vi ikke noe glad, og jeg sitter her idag og syns fortsatt det er helt uvirkelig. Jeg klarer ikke å innse det. Klarer ikke å tro det. Det er første gang i livet at jeg sitter i minst 3 timer å gråter når noen ryker ut av et program som X-Factor. Men jeg gjorde det.

  Syns uken går utrolig tregt også nå når jeg ikke gleder meg til fredagen lenger. Har vurdert å ikke dra på finalen lenger også, kun pga at du røk ut… men har fått høre at du og de andre tidligere deltagerne skal opptre, så jeg har bestemt meg for å dra allikevel…KUN for å få oppleve en LITEN snutt med Mo live på en scene. Jeg gleder meg til alle dine fremtidige live opptredener og konserter, og du? Jeg er HELT sikker på at dine drømmer vil bli mer enn oppfylt. Og når det skjer, så husk å ta vare på hvert øyeblikk, hvert sekund =) Og vær deg selv =) Alltid!

  Ja, og MO? VI ELSKER DEG!!!!

 • Merete L

  Øhm… skrev litt feil… mente selvsagt DINE fans… ikke FINE fans xD

 • Reidun

  Stå på Mo du kommer til å bli berømt;) en verdig arvtager etter Michael Jackson.jeg skal kjøpe musikken din når den kommer ut.lykke til;))

 • Freddy, Mo`s nr. 1 fan

  Hei Mo 🙂 Håper du får platekontrakt. Hilsen alle fra Drammen 🙂

 • Freddy, Mo`s nr. 1 fan

  45271123 hvis du trenger en venn og snakke med 🙂

 • Tar meg i å surfe på nettet for å se om du har lagt ut noen flere musikkstykker eller uttalt deg el. . ..

  Hva skjer videre nå? Får du C Fredrik som manager/noen andre som kan hjelpe deg i den kaotiske og rare musikkverden? Håper det og håper vi får se første musikkvideo med deg snart:)

  HIlsen 35 åring som synes du er noe av den herligste, varmeste artisten jeg noen gang har sett. Blir GLAD av å høre/se deg opptra:)

 • Hei Mo, vil bare si du er dyktig og vi ar stor tro på ditt talent.
  Trenger du et godt management, uavhengig plateutgivelse og digital musikkdistribusjon kontakt oss snarest.

  Management: http://www.energio.no
  Musikkdistribusjon: http://www.energio.no/music

 • Gry

  det var kjempe synd at den beste gikk ut. Håper vi ser mye mer til deg snart.Du var fredags kveldens høydepunkt. Norges gledespreder.Stå på Mo.

 • Ave

  Mo er Mo, og ikke M.J.!

  Du er helt unik Mo, du trenger ikke være noen andre. Du er så fylt med renhet, kjærlighet og ikke minst – DU ER EKTE! -ehh bortsett fra linsene da, men lov meg at det blir med det. 😉

  Som ofte sagt før, så er du et stort forbilde. Ble så glad da du fortalte på “Showman”, at du holdt deg vekk fra sukker og usund levestil, for å gi det beste. Du er en kjempeinspirator, og du viser at man kan være kul, uten å dope seg og være falsk.

  Jeg er sikker på at din success handler om det utrolige deilige menneske du er – først og fremst.

  Stå på videre Mo, det er NÅ det begynner! Kan nesten ikke vente til jeg får satt din første CD på spilleren!

  Kjempeklem ♥♥♥

 • kathrine

  hei mo :-)) jeg er bare verdens største fan! min drøm er å møte deg, da du gikk ut av x factor begynte jeg seriøst å grine :'( men jeg VET at du kommer til å bli en stor stjerne (ikke det at du ikke er det allerede) og få platekontrakt! når du snkker så rører du så utrolig mange mennesker! fordi du sier så mye snillt og koslig, som treffer rett i hjertet! du er fantastisk mo,*

 • svein

  “Pappaen min jobber i tv2……. lol
  He-he,galskapen lenge leve!
  Fleire av dåke er så smaklause som det går an til å bli.
  Alle hadde skifta nr idioter!!!!
  At det er mulig å bli så utrulig teit

 • lilli

  Hei Mo,
  Jeg heier på deg. Du kommer til å lykkes innen musikk.
  Du har alt. Gleder meg til din plate kommer ut. : )

 • Mona

  Hei Mo.
  Utrolig ulikt meg å sende inn kommentarer til noen slik som dette. Men jeg vil bare si at personlig er X-factor over for meg når du ikke får komme til finalen. Jeg tenkte sist fredag hvem av deltakerne jeg ville ha vært på en hel konsert med, og det var uten tvil DEG DEG DEG.
  Du kommer til å bli en stjerne! Og du er HELT UNIK i norsk sammenheng. Ingen er som deg! Og du er heldig som er så spesiell og har så mye å by på av deg selv. Vær stolt over det du har gjort til nå. Jeg gleder meg til resten!

 • Mo , jeg gråt når du gikk ut :`( . Men jeg sikker på at du kommer til å ta musikk verden med strom !

 • Matilde

  Kjære Mo.
  Jeg har vært fan av deg hele tiden, og ble helt satt ut da du røk ut. Jeg begynte å gråte, det var så trist. Jeg tror at grunnen til at du røyk ut var at folk tok det som en selvfølge, og gadd derfor ikke å bruke penger på å stemme på deg. Det var fordi folket aldri hadde trodd at du skulle ryke ut.
  Jeg, personlig har ikke så veldig lyst å se på finalen idag fordi du ikke er med. Du skulle liksom vinne dette du. Du er en unik person med mange flotte talenter. Stemmen din, utstrålingen din, framføringen din, og din energiske personalitet er umulig og glemme. Uansett hvem sov vinner, er jeg sikker på at det er DU som har vunnet de fleste norske hjertene! 🙂
  Jeg vil bare si at jeg gleder meg skikkelig til når du får gi ut en plate. Da skal jeg kjøpe den !! 😀 Du kommer til å vinne manges hjerter videre i livet, tro meg. Lykke til Mo! 😉

 • Hei mo du er best uanset jeg er en fan <3

 • Lisa

  Mo du er best 😀 x-factor er bare en begynnelse 🙂 jeg elsker deg .. du ruler … jeg skjønner ikke hva det norske folk stemte jeg !! men du er best det vet jeg 🙂 elsker deg !!! <3<3<3<3<3 HILSEN

  DIN BESTE FAAAAAAAAN EVER !!!!!!!!!!!

 • Synne

  Mooooooooooooo!!!!!!!
  Du skulle vunnet X-faktor!! Men du vil få
  PLATEKONTRAKT! Skal kjøpe CD’en din! For jeg vet
  den kommer en dag: )

  LoveU!
  Din Største faaan!!!

 • Raymond

  Ta heller å underhold den menneskegruppen som er som deg, altså menn som ser seg selv nesten som kvinner. Kan kalles transseksuelle, homofile. Og det er helt greit det.

  Transmusikk er ikke Trance musikk.

 • Oda, Thea og mina

  HEI MO!!!!!!
  Vi syns at du er og var best!!!! vi skjønner ikke hvorfor du gikk ut 🙁
  WE <3 YOU MO!!!!!!!

 • sanne

  håper du skriver ut plate sårger forsatt. bare vent snart skal jeg synge jeg må bare vente til jeg blir kvit seneskrekken.

 • vår

  and i… wil allways loooov you…

  elsker deg mo du er virkelig et forbilde

  håper jeg kan møte deg en gang da hadde jeg vert ekstremt lykkelig <3

  hilsen vår 12 år

 • Mo!!!!

  Det er UTROLIG at jeg kan snakke til deg men jeg vil si en ting til deg…….Mo du er en champion bare i deg selv og alle vet/ser det, du er rett og slett fantastisk Mo og det mener jeg;)<3 Selvom du ikke har annledning til og svare meg syns jeg det er drit gøy og skrive til deg……du er best Mo! Hvis du ikke gir opp drømmen din og vi for se mer til deg gir ikke jeg opp min…….

  Hilsen: Din faan Maria<3

 • Mo sats litt på Michael Jackson stil….Æ lova dæ…..Du går rett til himmels da..–Folk vil ha en ny legende 🙂 Du har det…Mo

 • kjære mo det var så synd at du ikje kom videre i x factor jeg stemte på deg hele tiden du var min favoritt

  mvh tonje haraldsen
  11 år

 • Anonym

  Jeg vet hvorfor du gikk ut!! Fordi at ALLE synes du er så bra at de tror du kommer til finalen uansett, så glemte folk å stemme :'( Jeg digger deg, stå på videre!!! 😀

 • stå på videre 😀 det vet jeg at du gjør og vet også at jeg kommer til å se cdn din i platebutikken i løpet av neste år 🙂

 • Kjære Mo, Du er jo bare best , jeg VET at du kommer til å bli en stor artist , Og du vet like godt som meg at du har mange fans over hele Norge . Skal kjøpe plata di !! 🙂 Go mo ! Du er best!

 • Mo lover nr.1

  Hei!!
  Jeg DIGGER deg!! Du er best!!!!!! Jeg har egentlig ikke ord for det!! Men det skulle ha blitt POSETIVE ord!!

 • Anita

  Heisann, Mo! 😀

  X-Factor ble ikke det samme uten deg der.. 🙁
  Håper på å høre mye fra deg i fremtiden..

  Hilsen en Mo fan! <3

  PS: Du og Atle har vært de beste hele veien!
  Stå på videre – fansen din heier på deg..

 • CECI

  Hei Mo!! Jeg er fan av deg! DU KAN DANSE OG SYNGE!! du er en god entertainer, det er ikke kjedelig å se på deg og det er skikkelig stilige låter du synger! Jeg ble sur da du røk ut!! hvis noen sier noe stygt om deg er det fordi nr 1: de tåler ikke at noen blir kjendiser i Norge.( du vet janteloven), nr2: de er rasister NR3: de tåler ikke at du er litt feminin i væremåten. Men en ting skal du vite!!!! FOR EN FORFERDELIG VERDEN DET HADDE VÆRT OM ALLE VAR LIKE!!!!! det er skikkelig gøy å se deg danse og du er MICHAEL JACKSON nr 2!!! han hadde vært kry av deg! han så deg nok fra oven!! stå på! lag mange plater!!:) klem fra C 🙂

 • Kristine Marlen

  Hei mo! Æ syns det var urett ferdig og dumt at du røyk ut. Æ begynte og gråte selv. Jeg har heia på deg hele veien! Jeg syns du er flink til og danse og synge og du er kjempe kjekk og kul! Du kommer en dag om ikke så lenge til og bli en kjent artist. Jeg skal kjøpe alle platene dine når de kommer ut!
  Æ syns du er mye bedre enn Michael Jackson og danse og synge!
  Jeg er en stor fan av deg! I LOVE YOU!!!

 • mo er kul

 • Henriette

  bra du vet at det ikke er over, og bare starten!
  du har en utrolig stemme, og viste hvem du var allerede før x-factor, og viste du ville komme langt. Og det gjorde du jo!
  Syntes også det var utrolig dumt du gikk ut men betyr jo ikke at du ikke har sang stemme, for det har du.. du er helt syk til å synge og for å ikke snakke om danse, har sett deg danse før men du er helt syyk til å danse! Trengs ikke å sammenligne deg med f.eks Michael Jackson, du er Mo og ingenting mer trengs enn det!
  håper du kommer med plater og alt, skal love deg.. MANGE som kommer til å kjøpe, du er en stjerne for oss alle uansett du Mo, stå på! 🙂

 • Andrea

  Du er veldig flink og jeg vet at jeg kommer til å se deg synge foran et stort publikum igjen. Jeg stemte på deg flere ganger

 • karoline

  savner å se fjeset ditt på skjermen, Mo! du fortjente så å komme til finalen..
  vil også si tusen takk for sangen “you’re beautiful”. fremførelsen din var så ekte, og jeg satt med tårer i øynene. har ikke den beste selvfølelsen, men du fikk meg til å føle meg bedre! kan ikke få takket deg nok for det. aldri gi opp! kommer og ser deg live en gang !:))) mange gode klemmer

 • ALDRI gi opp MO;) Æ digga dæ og syns overhode ikke du sku ha blitt stemt ut av x factor;) du sku ha vunnet;) I såfall værtm opp til toppen me atle og hans 😉 DIGGA DÆ<3

 • heihå, du kan drida nå!

  Mo sugte ravååååå!!!!
  Den einaste grunnen t at mo va vidare var fordi han hadde de sjøblåe øyane så alle “digga”.
  Mo kan ikke synge, å jeg er glad MO er ute av verden!!!!!
  Æ digge Atle æ, for han har farta i sangæna

 • Heidi

  Hei Mo 🙂
  Jeg er velldig lei meg for at du røk ut,men du er en STOR stjerne så jeg vet at dette ikke var den siste gang jeg så deg,heldigvis! Du var egentlig den eneste grunnen til at jeg så på XFaktor,du var best av ALLE SAMMEN 😀 Alle de beste har egentlig gått ut.. :/ Som Klaus sa ; Til og med Alle kuene roper ; Moo!! :)) Såå,,du er rett og slett helt fantastisk!! VI DIGGER DEG <3

 • Mo, jeg ser ikke vitsen for å se på X-Factor nå lenger
  da du gikk ut! jeg begynte å grine og slo i alt sammen
  da jeg hørte da du skule ut, du
  er dritt flink, elsker deg. Du skulle vinne, sendte og stemte på deg hele tiden
  da mamma ikke så 😛 Elsker deg Mo, din 1# fan, Kamila Patrycja Malek <3
  Synn at du gikk ut <3 Hadee :'(

 • du blir artist mo!

 • britt-heidi

  du er best mo jeg har stemt masse på deg du får nok platekontakt uansett du er kjempe god du er best Mo

  håpper jeg en gang får autografen din

  du er best MO MO MO MO MO MO MO MO MO MO MO MO …….

 • du ruler det var syn at du røk:(

  JEG ER STO FÆN

 • maren

  mo du er best du er en stjerne *

 • Det var dumt at du røyk ut jeg har heia på deg!:-)

 • iselin

  du er så bra mo jeg nesten ferelska i deg du er drit bra jeg elsker deg

 • iselin

  de var domd at du jik ut du var så bra du skula har vint x faxtor får du var drit bra yu er kul

 • Synes at det er dumt at du røyk. Heiet veldig mye på deg, Mo!!!!!!

  <3 Line

 • Du hadde fortent å vinne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂

 • Anniken

  Du har et utrolig talent, du hadde fortjent og vinne
  Pluss at du danser som en gud :):)

 • HANNAH

  Elsker deg Mo!!!!
  Til og med alle kuene sier Moooooooooooo!

 • HANNAH

  Love u!

 • mo har THE X-FACTOR!!!!!!

  jeg blir helt mo i knærne av deg M o du ER fortsatt min yndling.. ingen tvil om det..
  vil bare si at jeg sa: “om ikke mo vinner ser jeg ikke mer på tv! ”
  håper jeg ser mer til deg..! bare bevegelsene fikk dg til og ligne en engel jeg ville bare gå inn i tv-en og ta mikrofonen og be alle gi deg verdens lengste og høyeste applaus!<3 hvis noen andre leser det her og syns det er bare teit så bare syns det jeg mener det jeg sier skulle gjerne sunget med deg.. ELSKER og synge selv.. Men er forferdelig til å danse.. ja ja DU ER BEST!

 • hei du som skrev at mo sugde!

  det er du som suger ræva av deg gå og kødd med noen andre!!!

 • Jam

  DU ER HELT UTROLIG!
  jeg bare digger deg, digger hele deg på scenen, energien din, følelsen din og alt! du er en utrolig dyktig og flink artist og jeg vet at det ikke er det siste vi ser av deg! jeg kan sangen din allerede utenat og synger på den heletiden!
  DIGGER DEG! KLEM MEG

 • Mooii!

  ÅÅÅÅÅ!! HerreGud!!

  Du skulle ikke gå ut!! Du fortjente å vinne, synes jeg…
  Du var kjemper god!
  Noen andre skulle gått ut ;oo

 • Du er en fantasktisk artist, Mo! Du skulle vikrelig ha vunnet. Du er unik og kommer til å nå langt! Heide på deg hele tiden og heier fortsatt. 🙂

 • HANNAH

  Mo du er best! Hvis det er noen som noen gang sier noe stygt om deg, ikke hør på dem ha tro på deg selv…
  Kommer til å kjøpe alle platene dine.
  Du er best!

 • Mo du er bare best!!! ble helt borte da du akte ut !!:( hviss noen mobber deg så bare gå ikke hør !! du er bare best til og synge du er helt fantastisk flink Elsker deg !!!!!!!!!!!!

 • hej mo det er meg ijen ikke gi opp jeg håpper du kommer tiil nakke heja heja håpper du kommer til bake neste år elsker deg 🙂 🙂 🙂

 • yasmin

  hei mo 🙂
  jeg ville ikke at du skulle gå ut og jeg føler meg at du er den beste av de alle og skulle ha vinnet x faktor jeg er i fra brazil men jeg har bodd i norge lenege jeg heier på deg mo jeg vet at en gang skal du kare deg godt der ute og savner deg når du er ikke lenger på x faktor

 • Dårlig! Skjerp deg!
  Og lær deg å skrive.

 • amalie

  hei… 😀
  jeg er en jente som svømmer.. mine aller beste venner har kommet opp i den beste gruppa på hele svømmelaget… det vil si at jeg går i den nest beste gruppa. jeg blir så oppgit når jeg tenker på dem .. for jeg har nesten ikke venner på skolen.. og de er mine enste venner .. jeg greier ikke fokusere på det jeg skal .. jeg føler at jeg må gi opp !! men en ting som støtter meger sang.. jeg har songet så lenge jeg kan huske og synging helper meg… håper livet blir bedere 😀 har du noen gode råd til hva jeg kan gjøre??

 • Hei Mo. Det var synd for at du tapte X Faktor 2010. Jeg syntes at du skulle vinne hele greia og en til ting ingen Mo ingen X Faktor.

 • Hei Mo!
  Jeg syntes det var kjempe dumt at du røk ut av X-FACTOR.
  Jeg syntes du er kjempeflink, og når jeg hørte rusultatene begynte jeg å gråte. jeg ble helt satt ut.
  Men jeg VET at du kommer til å nå langt, du må bare forsette med det du gjør. Hvis du kommer til å lage album, så skal jeg kjøpe alle sammen !
  Jeg har stor tro på deg Mo!

  Klem fra Marte fra Bergen.

 • Per

  I år var X -faktor over da du røk ut !! Forstår fortsatt ikke hvorfor . Fra meg er det ikke avgitt en stemme til noen av finalistene !
  Du er en stjerne som vil gjøre det kjempebra, fortsett MO. Det er bare en av deg. Du har en fantastisk personlighet som vinner de fleste !!

  Stolt av deg !!!!

 • det var syn at du røyk ut av x faktor jeg stemte på deg men hnas vant finalen i x faktor

 • Johanna

  Kjære kjære Mo! Du trenger ikke å vinne X-Factor til å vite at du er en stjerne. Du er født til å gjøre dette! Du kommer til å gjøre det stort og jeg håper ikke bare i Norge. Hele verden burde få se deg. Lykke til vidre og jeg gleder meg til albumet ditt kommer !!!! <3

 • Halla Mo er du gangster i kuken eller? hvaskjer a ?! Har du kone som du kan knull?

 • Elinor

  E begynnte å grine nårdu røyk ut !!! Du SKULLE vinne!!

 • mo du er så flink sik på min blogg! jule hilsen charlotte

 • Ingrid

  Hei Mo 🙂

  Æ har heia på dæ sia dag 1 ! E så stolt av dæ !
  Du e jo bitcha mi, vess du huske fra Utøya 2009 trur æ. Samsaya va nu værtfall dær !
  Stå på videre !

 • Hei mo <3

  Du var sykt flink jeg syntes du skulle vinne og når jeg hørte at du gik ut så slo ejg ned hele tv-en ble veldig sur,jeg ble exstra lei meg da jeg så at moren din kom opp det var bare helt forferdelig du fortjente bedre jeg stemte på deg hele veien for ejg liker og se deg smile <3

  : D

  http://www.orkidesliv.blogg.no <— 😛

 • Helluuuu ^^

  Du sier tusen takk av hele ditt hjerte til oss som stemte og digga deg hehhe ^^ og til de som motiverer deg ^^

  Jeg vil si til deg , tusen hjertli takk , uendli takk ^^ hehehe for at DU motiverer MEG i hverdagen, livet er ikke allti lett, jeg har klippa fra X Factor av deg på datan, og setter på sanglista , og det hørest kansje somt ut heheh men jeg blir så gla når jeg hører deg synge ^^ ! Og takket vere deg klarer jeg mer og mer , og vere den jeg er , uten og bry meg om hva alle andre sier ^^ Tusen tusen millioner takk !!! * du aner ikke hvor mye syngingen din har betydd for meg * tusen takk =)

  Koz Veronica ^^

 • Pliiiiiiiiiiiiis svar på denne kommentaren, fordi jeg har stemt 10 ganger på deg hveeeeeeeeeeeer eeeeeeeeeneste gang! Og jeg gidder ikke å se x-factor mer, fordi du ikke er der mer! Jeg tror jeg ble like lei som deg, jeg gråt meg nesten i hjel! Du er liksom Michael Jackson nr.2. Å, kjære Mo, bli noe stort uansett fordi du er en helt unik person som aldri kommer til å bli glemmes.

 • linn

  Gratulerer masse med platekontrakt, Mo.

 • Amanda

  Gratulerer med platekontrakt Mo, hviste at du kom til å få det

 • Andrea

  mo jeg elsker deg du er best . jeg gråt da du gikk ut. håper jeg får en autograf. jeg bor like ved deg og mange i klassa ser deg når du går til bussen. du er sååååååååååååååååå kul elsker deg. klemz Andrea

 • Norge487

  Begynte å gråte når jeg hørte at du fikk platekontrakt, MO!

 • elsker deg mo du er king of pop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  håper du får gi ut plate god jul

 • ilu Mo
  Synn at du ikke gikk videre i X-faktor finalen
  Heide på deg

  Hilsen Mona og Madeleine<3

  King Of Pop

 • Marthe

  GRATULERER MED PLATEKONTRAKT! <3

 • Du kommer til å bli den nye michael jackson 🙂
  Får tårer i øynene, hver gang jeg hører du synge.

  Tusen takk for mange flotte opplevelser.

 • Veldig flott at mennesker fra forskjellige kulturer kan samles å synge nydelige melodier. (Er du jødisk, Cess?)

 • Anonym

  Nok en fantastisk blogg, denne var kanskje enda bedre enn den om Ronaldinho. Setter virkelig ting i perspektiv. Dette er en utrolig tragisk historie om en spiller som kunne blitt enorm.

 • Anonym

  Jeg elsker virkelig og lese slike blogger på tv2, takk takk tv2.
  Livet mitt vært annerledes uten dere! 

 • Anonym

  Takk for to fantastiske blogger. Kjenner skammen ta meg over hva jeg har tenkt om spesielt Adriano. Med et litt annet perspektiv ser ting veldig annerledes ut.

 • Flott at spillere står frem med sine historier eller at de kommer frem til verden!
  Det er ikke  bare , bare å bli voksen på dagen fordi du blir proff.spiller uten å ha opplevd barndomen og lek og sammholdet i familien.
  Ikke rart Balotelli ennå oppfører seg som 12åring når han har måttet ha så mye ansvar i så tidligt alder, ikke alle tar det på samme måte

 • marlenelindtner

  Fullt forståelig, er jo snart jul alt. God desember måned, Kevin!

 • Kan ikke si meg mer enig. Liker spesielt at du tar med bildet av gang og sykkelstien mellom NHH og Sandviken. Kanskje dette hjelper folk til å forstå hvorfor vi velger å sykle i hovedveien her. Det er ingen skilter som viser at dette er forbudt. Men folk bruker hornet og vifter med armene stort sett hver gang. De eneste som gjør noe ulovlig er vel i bunn og grunn de som bruker hornet. Men nå ser de kanskje hvorfor. Alternativet er faktisk mye mer risikabelt enn å kjøre hovedveien.

 • få gjerne funksjonen til Samsung Galaxy SIII også…

 • Syns gjerne dere kunne utviklet en Sumo App for Apple TV slik at man ikke trenger en bråte med gadgets for å få sett Sumo på TV´en

  • Ejay8400

   Er sent å kommentere, men dette trenger å skje ASAP

 • Kurt_Kortner

  Har sinnsykt dårlig kvalitet når jeg streamer fra Sumo appen til AT3. NRK gir meg HD. Tv2 sumo er ikke engang SD

 • WesternEurope

  Helt latterlig at det skal være problematisk å overføre bildesignaler fra mobil til TV. Har man iPhone må man i tillegg ha Apple TV.