Takket være dere:D

Hey! alle sammen jeg vil fra hele mitt hjerte takke alle dere som aldri gir opp for meg. Jeg skal ikke gi opp for dere fantastiske befolkning, skal  jobbe hardt for å levere på fredag! tusen tusen takk til dere mennesker  😀

2 søte jenter som kom for å heie det er kjempe koselig 😀 😀

 • Kjempefint bilde

 • Du kommer til å vinne. Vi HEIER på deg. Lykke til vidre

 • HEIER PÅ DEG MO, DU ER UTROLIG TALENTFULL OG ET FLOTT FORBILDE FOR MEG!
  <3

 • Dina

  Hei, Mo! Jeg heier på deg, men læreren min er helt uenig! Han synes du sang dårlig på glow spesielt! Jeg skal prøve og overtale han til og heie på deg, eller så slår jeg opp med sønnen hans!!!!!!!!!!

  Hilsen Dina<3

 • Hei , Mo !!<3
  DU ER HELT FANTASTISK JEG ELSKER DEG DU ER HELT FANSTASTIKS VIS JEG VAR EN GUTT SKULLE JEG ØNSKE JEG VAR DEG FOR DU ER SÅ FLINK OG DU ER GANSKE LØYEN OG SØT !!!!! MEN VISS DU HADDE FÅTT LÅVT KAN DU VERSÅ SNILL OG SYNGE EN MICKHEAL JACKSEN SANG DU ER SÅ FLINK DU ER HELT FANTASTISK OG PLUSS DU SYNGE KJEMPE FINT PÅ NORSK OG DET SKAL JEG BARE SEI !!! MO MO MO MO!! ELSKER DEG !!!! MO ER BEST UTEN BROTEST

 • emilie

  halla på dalla mo!!..
  skulle bærre si at du e bare heilt bæææst på x-factor..:)
  også ønske æ dæ løkke t vidre i konkurransen..:D
  også e du nu litt søøøt også dah..<3<3
  hilsner fra ei fra tromsø…:P

 • pernille

  jeg heier på deg, mo, du fortjener å vinne!

 • Cathy

  Lykke til! Du er helt fantastisk!
  Vi heier på deg!

 • Salija Gadangado

  Boy u better know something! u are the best one, u got the look, u got the beauty, u got the voice! and U better Win jackson Monster!!!

 • maja

  Jeg bare digger deg Mo! Hver gang jeg ser deg på TV klarer jeg ikke å la være å smile. Du er bare helt fantastisk, både til å synge og som person. Hver fredag gleder jeg meg til å se deg opptre. Du er ALLTID høydepunktet i x-factor showet, håper så inderlig at du vinner 🙂

 • Susanne

  Hei 🙂 Du er helt rå Mo! Har du tenkt på å synge Jay Sean med “Down” i en rolig versjon noen gang? Tror du hadde kledd den 🙂 Ligger en candle light version på spotify 🙂

 • Marte

  Heiaa MO 😀 😀 Så koselig å høre MO! Vi skal stemme vi!!! Lykke til! Du er såå flink og jeg gleder meg til fredag! 😉

 • Jenny

  Heia Mo! Du har masse talent og masse x-factor! Det er også så utrolig deilig å se noen som kan motarbeide alle fordommene folk har mot somaliere og muslimer. Kjenner selv flere utrolig hyggelige somaliere (og muslimer fra andre land), og blir så lei meg når hele denne folkegruppa blir stigmatisert i media. Heia Mo, du er best og et forbilde for oss alle!

  Du har en sterk historie bak deg, du er alltid glad og sprer masse glede. X-factor ville ikke vært det samme uten deg!

 • Marte

  Gleder meg tå høre deg synge Purple Rain, det MÅ jo bli bra MO. En låt som bør passe deg perfekt 🙂 Heia MO! Håper du vinner X Faktor, du er jo faktisk den eneste med X faktor!!! Lykke til i morgen

 • du jeg slår opp med kjæresten min vis du Eivind og Atle ikke kommer videre

 • anonym

  jeg skal aldri gi opp for deg MO for vi helsker deg og ønser at du vinner konkurransen fordi du virkelig fortjener det. vi heier på deg og lykke til på fredag. gelder meg allerede

 • :-)

  Heier på deg forever Mo!<3
  Du er bare best:-)
  Jeg har bestilt biletter til finalen, for å kommer å se på deeeg!
  Fordi jeg vet jo at du kommer til finalen!<3

 • ada-ross

  hei mo love you heier på deg uansett ,. vet att du kommer til og vinne så syyyyyyykt også. du synger ikke litt falsk alle elsker deg mo du er best 🙂 <3 <3

 • nr 1 fan !!

  Hei superstjerne !! det er meg du så på Oslo City H&M en gang, om du husker… du pratet med moren min osv.. angrer heftig mye på at jeg ikke tok bilde, tenkte ikke over det 🙁 Heier på deg og du vinner definitivt. stå på (y’

 • Hvis du ikke vinner … nei da! Du er den flinkeste, med alte rett bak 🙂
  Og stemmen din, når den den “vibrerer” høres du akkurat ut som michael jackson!
  Stå på, love u 🙂

 • Hei MO!

  Jeg må si jeg bare er STOLT over å ha en som deg her i Norge. Du er GARANTERT den nye Michael Jackson, og det må du bare tro selv også. Jeg gleder meg til å se deg på en 10-ganger større scene, og forran 10 000 000 mennesker. Du èr noe, og jeg håper du ALDRI gir opp musikk uansett hvordan det går i X-Factor! Jeg er en stor fan og gleder meg til ditt første album 😀

  Xoxoxoxox Camilla fra Trondheim ♥

 • BTW:
  STEM PÅ MOOOOOOOOO!
  STEM PÅ MOOOOOOOOO!
  STEM PÅ MOOOOOOOOO!
  STEM PÅ MOOOOOOOOO!
  STEM PÅ MOOOOOOOOO!
  STEM PÅ MOOOOOOOOO!
  STEM PÅ MOOOOOOOOO!
  STEM PÅ MOOOOOOOOO!
  STEM PÅ MOOOOOOOOO!
  STEM PÅ MOOOOOOOOO!
  STEM PÅ MOOOOOOOOO!
  STEM PÅ MOOOOOOOOO!
  :D:D:D:D:D:D:D

 • Soroor

  HEIA MO!!! HEIA MO!!! HEIA MO!!!
  Inshalah vinner du!! Du fortjener det, du er bare superflink. Du synger VELDIG bra og du danser bedre enn alle de andre og mashallah you got the looks too 🙂
  Masse lykke til, skal fortsette å stemme på deg til du vinner 😀

 • er du singel kanskje vi kunne bli sammen klem natti ring meg på 41277011 klem natti

 • gleder meg til å se deg live i finalen 11.desember. for er ingen tvil om at du kommer dit, for du vinner hele driten! LETT

 • eline

  du burde synge fire av mohamed ali fra camp rock

 • heia mo.du er drit flink og det håpe æ du veit:)
  du er den beste som har vært med på x factor ever.
  ælske dæ:)alle sammen STEM MO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Hei Mo ! Du er kjempe flink til og synge ♥ Du er bare best !
  Har stemt 39 ganger på deg til sammen ♥
  Du vinner !

  Alle sammen stem på MO ♥

 • Mathias

  Du er den beste sangeren jeg har sett/hørt og du er et stort forbilde for meg og håper du klarer og komme langt!!!

 • Emilie

  Elsker deg du, er helt rå. Du er jo rene Michael Jackson. Du vinner garantert. Hele familien min heier på deg. Vi stemmer på deg hver eneste gang.

  Lykke til!

  Skal hilse ekstra mye fra mamma, men også fra meg og resten av familien.

 • Hei mo du burde synge mer micheal jackson for du er min favoritt du er kjempe flink til å synge micheal jacson du er helt rå.Forresten kul hatt jeg stemmer på deg mo du er best!!! Alle sammen tenk at mo er best å lytt til deres hjerte og stem hvis deres hjerte liker det det ville jeg gjort assa ha en nydelig helg mo lykke til jeg stemmer så mye jeg han har allerede stemt jeg er med deg resten av konkuransen lykke til du er flink!!!!!!!!!!!!!

 • Du vil nå så langt Mo du rocker hadde jeg vært en gutt villle jeg sett ut som deg på håret du er helt rå jeg prøver å få tak i biletter men hvis jeg får tak i det så har jeg lyst til å treffe deg håper du vil treffe meg også du rocker.

  STEM PÅ MO ALLE DERE FANS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • JONAS

  DU ER KUL. ALLE DERE SOM SER PÅ STEM PÅ MO:) STEM PÅ MOOOOOOOOO
  MOOOOOOOOOOO.

 • Kristine den kule

  HEI MO!

  Du synger så driitbra!!
  Jeg stemmer og stemmer til fingra mine blør!!
  LOVE YOU!

 • Julie

  Du er Den beste Artisten jeg vet om MO! Du fortjener Å VINNE X factor<3<3<3

 • Tonje :)

  Du burde synge fire av Mohamed ali fra camp rock

  !!!

  -MOFAN !!

 • Tonje :)

  FIRE – MOHAMED ALI

  fra Camp Rock

 • Fredrik ( I

  Sjera Mo???
  Jeg digget Beat it.
  Du er helt rå!!!! ; )
  Jeg digger stilen din!!!!
  Du kommer til å vinne hele X-faktor lett!!!!!!!!!!!!!!!!
  Jeg stemmer på deg, og det håper jeg resten av Norge gjør!!!!!!!!!!!!!
  steeeeeemm!!!!!!!! =D+-

 • ingerid fra notodden

  heii mo
  du er en kjempe flink sanger.
  jeg heier på deg.
  du er best jeg skal stemme på deg
  jeg vet du vinner.
  jeg er din aller største fan.
  jeg kommer fra notodden og alle i klassa mi heier på deg.

  vennlig hilsen ingerid

 • Sunniva

  Hei Mo! Jeg og min beste veninne har et kult nettsted. Vi bare lurte på om du kunne gå inn på nettstedet vårt og skrive inn en komentar. Håper du vinner X faktor! Jeg er også en stor michael jackson fan!! Nettstedet heter sunnivaogmadelen.bloggnorge.com. Da sees vi der.

 • Michael Jackson og MO FAN!

  MO!!! DU ER BEST!!!<3<3<3<3<3<3<3<3333333333<3333333333333 Jeg stemmer på deg hver eneste gang 😛

  Du vinner hele xfactor<333 jeg er 1000000000000….% sikker på det !
  MJ<3 Jeg er et stort fan av Michael Jackson<333333
  Og jeg blir så glad når det er flere som digger MJ!
  DU ER MITT FORBILDE MO!! <333
  Jeg skal gjøre som deg… Aldri gi opp uansett hva 🙂
  Du er BEST!!!
  Hvis du gir ut CD skal jeg kjøpe den <3<3<3

  Hilsen:
  Et stort fan

 • Du er kuuuuuul og fliiiink!!

 • til vår kjere mo
  DU ER BEST DU ER KONGE VI ELSKER DEG
  LOVE YOU
  VI STEEMMER PÅ DEG HELE TIA DU KOMMER TIL Å VINNE X FAKTOR 2010
  DU ER DEN BESTE PÅ JORD VI SEMMER PÅ DEG<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<3<33<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<33<3<33<3<33<33<3<3<3333<3<3
  PS I LOVE YOU<3<3<3<3

 • kamilla

  hey c:
  jeg skriver her hver eneste fredag.
  jeg er en 11 år liten jente som eeeeelsker stilen din og sangstemmen din!
  du er driitflink. c:
  vi vet du vinner :’]
  skulle ønske jeg hadde møtt deg c:
  jeg har alltid ønsket å bli sanger,modell og eie en hest. hah
  nå får jeg nesten vondt i hode ._.’

  gaaaaaaaad. du er så syykt flink.
  HEIA MO!!

 • TEA

  TIL VÅR MO<3<3<3
  VI ER TRE JENTER SOM LIKE DEG ELLER VI ER JO EGENTLIG BARE 2 JENTER VI HEIER PÅ DEG<3<3<3
  DU ER BEST
  DU KOMMMER TIL Å VINNE HELE X FAKTOR 2010
  VI STEMMER PÅ DEG
  PS LOVE YOU
  FRA : TEA AMALIE OG ANONYM

 • kamilla

  du er litt sånn blanding av micheal Jackson og lady gaga!
  heldige deg :)))
  omg. sprekker snart.. :p

 • LOVE YOU

 • Jeg digger deg MO! : D

  jeg syns du burde prøve BUMPY RIDE ; )

 • Maja Saur Ødegård

  Mo! eg må berra sei at du e ein fantastisk artist, du kjeme te og gjera da STORT i framtiden, gleda meg te plata di kjem ut! då skal eg berra sitta med ned og slappa av, imenst eg høyre på dan fine og kule stemma di! Stå på videre, mo!
  eg heiar på deg! 🙂

 • sofia lovise

  hei!!
  jeg elsker deg Mo
  du har en fin sang stemme jeg elsker å å synge men du er den beste:):P
  <3<3<3<3
  håper du vinner=)

  HIlsen Sofia Lovise

 • Dr. Circus

  Liker deg ikke helt, det er ikke pga hudfarge men på grunn av manglende talent og diverse utsagn i aviser.

  Du bør ikke vinne X-factor, heller en verdig vinner.

 • jeg digger deg mo du er best.
  jeg vil så gjene møte deg.
  jeg heier på deg såå mye på x-faktor!!!!

 • heia mo du må vinne x faktor hilsen cecilie dahl

 • markus

  du e bare så rå mo elske nå du synge hilsen en sykt stor fan

 • Arild

  Fredagen den 27/11 var det ikke vanskelig å plukke ut finalisten som vanlig.
  Marion synes jo at alle hennes artister er best, men sakelig bør hun gi den fortjente artist den riktige ros. I kveld gjorde hun det både Hans og Atle ble rost.
  Nå vil jeg gjerne si min mening som en erfaren gammel musiker 50+.
  -Mo du har noe, men beklager du har fortsatt noe og jobbe med. Litt for uerfaren synes jeg. Han har fått litt for mye ros å gi all helheten, det blir litt for mye utbrudds med hyl i sangen og dette synes jeg må noen gir uttrykk for. Han hyler uten mål og mening høres det ut til i låten.
  -Annsofi vil nok bli god engang, men trenger mer erfaring.
  -Atle er god så det er ikke så mye å sette fingen på her, men Hans.
  -Hans er uten tvil en som er stabil og trygg med en sjel og sans som gjør han til vinner av hele X-factor, hvis han ikke driter seg ut nå på slutten.
  Jeg syntes Marthe var god men var litt for hengt på stilarten.
  Jan Fredrik, Klaus, Simone tror jeg har skjønt at den beste bør krones, men Marion synes visst annet.

 • lisa ss

  hei du er flink til å synge å kjempe fin har du msn

 • du er super kul digger deg skulle ønske dere kommer til arendal min venn Shamillla kommer og så fra somalia du her driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit kul stemme jeg er helt garantert at du vinner X faktor heia mo mo mo <3 <3 <3

 • vivian

  Hei Mo!
  Jeg har ei jente på 7 år som sitter klistret til tv`n hver fredag og heier intenst på deg. Stå på og vinn hele greia sier hun!!!
  Lykke til!

 • Marie

  Hei! Mo<33
  Jeg er en jente på 13 år og jeg vet du kommer til og vinne:) du er jo best da:)
  Jeg tror:
  1. plass MO!!!
  2. plass Atle!!
  3.Plass Annsofi
  4. plass Hans

 • Hei mo!

  Jeg digger deg å du er driit bra. i 29 september da var vi der .å da sa lillebroren min daniel at han fikk gimmi five av deg , han har lyst hår å er driit kul som deg. tilå med mamman min anita klapper for deg selom vi ikke er på X-faktor.mamma digger deg .

  hvem skal vinne? du å akurat som Torbjørn sa moooooo.
  100.000000 klemmer fra Lina. 😀

 • soory han heter Klaus. å vis du vil få tak i meg her er msn-en min= linabre123@hotmail.com

 • DU EIER ALLE SAMMEN Mohammed. Jeg er en somalisk og du er somalisk.

 • Her er min MSN=jacobag@hotmail.com

 • Du er bare så Sexy at jeg nesten besvimer!Alle jenter elsker deg.Håper du vinner!Jeg synes du er søt,morsom,kjekk,kul,snill,følsom,flink til å synge,flink til å danse os.v.

 • Leyla

  MOOOOOO, så syktt stolt av deg….du fortjener å vinne og latt’rn din er det søteste jeg noen gang har hørt!!! jeg skal stemme på deg…. skal prøve å ta mobilene til alle i familien min å stemme så mange ganger det går…det er dumt det bare går å stemme en gang:( Men men , GOOOOOOOOOO MOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VERDENS KJEKKESTE FYR, UR SO TALENTED:))))

 • anna

  Bruker Mo linsere?

 • Silje

  Hei mo, du er så sinnsykt flink, helt fantastisk!
  LYKKE TIL VIDERE! ELSKER DEG SÅ HØYT, DU VINNER HELE DRITTEN!
  you make me smile everyday I wake up <3

 • Heia MO<3
  Jeg digger deg .
  du er så kul

 • Digger deg , MO. Du er den beste <3 Håper du vinne <<<<<3

 • HEI!!!!

  MO DU ER RÅ!!!
  ALLE I FAMILIEN MIN DIGGER DEG!
  JEG ER SIKKER PÅ AT DU KOMMER TIL Å VINNE.
  DU ER KOPI AV MICHAEL JACKSON. DU EIER!!!

  SÅ JEG MÅ BARE SI TIL ALLE,

  STEM PÅ MO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  HILSEN SONDRE(10)

 • Jeg er ditt største fan!!!!!!!!!!!!!:):D

 • Du eier så sykt og knuser de andre

  PS:du er et kopi av mickael jackson!!!

  STEM PÅ MO!!!!!!!!!
  STEM PÅ MOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

 • jeg syns det er en skam at du Mo! ikke gikk videre Ann Sofi skulle gått ut!

  heia på deg sånn 🙂

 • Andrea

  Ikke glem at du er herlig mo ! 🙂 du er fantastisk ! du er bedere enn alle andre, og kommer til å nå lengere enn noen andre<3 du ER x-factor. Du var den eneste som virkelig hadde x-factoren. Du er verdifull , husk det : ) <3

 • synne

  Tenk at duuuuuuu gikk ut det er utrolig det var duuuuuuuuu som kom til å vinne ikke duuuuuuuu som ikke kom til å nå finalen…….:(

 • helena

  heia mo du er søt og drit kul synn att du rauk ut men eg såg på ei reklame at og nokre andre skall bli med i tv programm love you jeg har blogg jeg heiter :helena1913.blogg.no snakast

 • Kristin

  Dette er faen ikke mulig at du går ut.Du er best mo. Glem aldri det. Urettferdig var det. Skjønner ikke dette. Ann-sofi videre i stedet for deg. De må ha telt feil. stå på videre, du vil gjøre det STORT 🙂

 • Teodor Sørnes Holmvik, 7 år

  Hei Mo
  Æ syns du e verdens beste sanger! Har stemt på dæ hele tia.
  Synd at du gikk ut( Mamma: han gråt)
  Men stå på, du kommer til å nå langt. Å da mene æ at du kommer til å bli STOR popstjerne. Glæde mæ til du kommer ut me cd.
  Hilsen Teodor

 • Hege og Herman

  Vi gråter med deg Mo…..vi er sjokkerte- vi ringer rundt til hverandre og kan ikke fatte hva som skjedde…du var så videre- dommeren og vi seere var sikker i den saken….men vi vil høre mye av deg fremover- vi vil kjøpe skiva di og støtte deg i det arbeidet du gjør- for du er så god- vi vil komme på konsertene dine også! Stå på Mo- du får så mange andre sjanser! Vame klemmer

 • MONA

  Hei Mo. Har verdens skjønneste 7-åring som nå (kl 22 55)ligger i senga si og gråter fordi du gikk ut i kveld!!! ANDRINE er rett og slett utrøstelig. MEN, jeg har lovet henne at om ikke lenge så kan hun kjøpe musikk av deg. Så her har du bare en ting å gjøre: STÅ PÅ OG HOLD DEG PÅ BANEN!! FREMTIDEN DIN ER ALLEREDE SIKRET :-)))))))) LYKKE TIL!!!!!!!!!

 • Marianne

  jeg fatter ikke at du gikk ut. jeg gråt nesten da og nå gråter jeg !!! det blir ikke det samme uten deg !!!!!! du må ha plate ! da løper jeg å kjøper uansett hva noen sier !!! STÅ PÅ, OG IKKE GI DEG !!!!!

  klem Marianne <3

 • Det er Ikke Verdt og se på X-factor uten deg! NEsten alle jeg skjenner Heier på DEG!!

 • Mona

  Neeeeiii!Du røyk!Jeg stemte jo på deg 1000 ganger!xD xC Buuuhu!!!Du burde jo vinne!Men ikke gi helt opp!Jeg vil høre mer fra deg!:( Lag en plate eller noe sånt ?Du er suuper flink!=)

 • Pernille

  Kan jeg få autografen din?
  Send den til pernille m .3550 gol

 • Du har en helt fantastisk stemme. Jeg er egentlig veldig kritist til personer som synger den sangen, spessielt siden den er så vanskelig. Men du klarte det helt perfekt! 😀

 • Så nå røyk du ut… min favoritt!!
  Gi ut plate jeg kjøper garantert 🙂

  lykke til videre!!!!!

 • Anonym

  Hei Maria! 

  Det var så synd at du røk ut i dag! Du har en så vakker stemme og er ei utrolig nydelig jente. At du i tillegg har klart å stå på slik med to små barn, det står det virkelig respekt av! Jeg har to små selv, så jeg vet hva det innebærer…;-)

  Har lyst til å si at anonym hets og negativitet på nettet er forkastelig! Det dreier seg kun om misunnelse. Du har alt, og det er det mange som har problemer med å takle. Stå på videre! Vi kjøper plate, vi. 🙂

 • Anonym

  Så nydelig og fint laget av gutten din! Det hjertet gjorde iallefall at mammaen sang helt fantastisk idag og fikk meg til tenke over på mange gode ting.

  Det som sønnen din laget til deg kan være et tegn på at du skal finne lykken i deg selv og finne glede i være sammen med familie og at du kan føle deg like stor der som på scenen. Like mye lykke, utfoldelse.  Barn er så kloke og jeg tror det er viktig at bidragene dems blir sett på som dypere enn bare good luck og sånn! 🙂
  Ønsker deg lykke til videre, Maria! 🙂

 • Anonym

  Du bør være STOLT over innsatsen din i årets Idol, kjempebra opptreden i dag. Jeg var imponert! Er sikker på at vi får høre mer fra deg. Lykke til videre! 🙂

 • Du var helt fantastisk idag Maria!! Ingen av de andre i konkurransen er i nærheten av så talentfulle som deg! Det er at du røyk blir bare for dumt, når du HELT klart er best.. Men samma det! Du er en helt fantastisk artist, og har fått utrolig mange fans, så bare stå på videre 😀 
  Gleder meg til å høre mer fra deg!! Du er herlig 😀

 • Anonym

  Den låta du sang da du røk ut, tror jeg aldri jeg har hørt bli framført på en så vakker måte:)) Jeg frøs på ryggen og fikk tårer i øynene. Heeelt hærlig å høre på.
  Synes det er leit at så mange ikke skjønner hvor stor artist du egentlig er. Jeg har stemt det fram hver sending fordi jeg har hatt deg som favoritt siden starten. Er klar for å kjøpe den neste plata du gir ut for den KOMMER. Og, jeg har fått Gabrielas song på hjernen, men blir veldig glad og tenker på din framførelse. Så virker du som ei veldig flott jente.
  Stå på videre Maria:))