Tema Vennskap:D

Hey! alle mine herlige mennesker 😀

Det er fredag og jeg gleder meg hver gang jeg skal synge for dere. Det Betyr så mye for meg å synge og det skal jeg alltid gjøre til jeg blir 100år om jeg lever så lenge!.

Temaen er vennskap idag og det er en utrolig fin tema.

Jeg skal synge sangen That’s what friends are for: som ble synget av veldig mange artister, blant annet steivie wonder, Elton jhon,  og Dionne Warwick. Sangen her er veldig varm og den passer til alle. Låten  vær en av mine favoritter siden jeg var veldig ung.  Har jobbet hardt igjen, og det skal jeg alltid gjøre jeg er en som liker å jobbe hardt uansett hvor jeg er, og det blir sånn at jeg flere ganger øver etter jeg har vært på  studion tillig    til 2 eller halv 3 på natta.

Håper alle ser på og stemmer, idag, man kan ikke stemme før 19:30 da sender man SmS Med Tallet

3 til 26400 jeg er tredje man som skal synge idag blir veldig god stemning:)))

dere kan også ringe til

82949203 man kan stemme der også:D

Skal gjøre mitt beste folkens uansett hva som skjer idag:D

peace Tusen tusen takk for at dere er alltid her for meg:D  Hilsen MO 🙂 🙂 🙂

 • Tord :)

  jeg vet at du kommer videre imorra og vinner hele x factor 😀

 • Kristine Klefstad

  Du vinner garantert hele x factor, jeg skal tørre satse ALT jeg har ; )

 • Elinor

  Elsker den sangen !!:-D
  Har sunget den på en konsert før btw;-)

  Du vinner x-factor uten tvil!!!:-)<33

 • Merete L

  Lykke til =) Det er en nydelig sang, og jeg gleder meg….som vanlig =) Kos deg!

 • Kristin (mamman til Veronica)

  Lykke til i morgen Mo! Nydelig sang du har valgt. Veronica kommer hjem i helga og skal feire bursdagen min og vi skal heie på deg. Du er vinneren av X Factor 2010 Helt klart. Stor klem:)

 • Du Vinner helt klart MO. De andre har ikke en sjans d u vinner siden du err utlending og har en av verdens finsete stemme

 • lykke til mo mo mo mo…………………………………….

 • anonym

  syng for oss i kveld Mo som du gjør det alltd med en stor glede. vi kommer til å stemme masse på deg i kveld også. lykke til. håper at du går videre ikveld. fokus fokus fokus, du vinner sikkert.

 • anonym

  DU ER BEST !! 😀 håper du vinner !! det fortjener du !! 😀 KICK ASS!

 • Mari

  Lykke til i kveld! Brumunddal heier på deg 🙂

 • Mari

  Du burde synge “Blaxy Girls” med enten “Save the world” eller “Dear mama”. Hadde passet stemmen din så utrolig bra 🙂

 • jeg er ikke bekymret!
  ikke vær det du heller når de sier hvem som kommer vidre!!!!!
  jeg vet at su er med helt til slutten for da vinner du!!! helt sikker!!!
  jeg har skjekket og nesten alle i klassen min heier på deg!!!
  jeg og!!! du er best!

  og! lykke til i kveld da 😉

 • Du er dødskjekk <3
  Du går videre uansett 😀 du VINNER 😀

 • Jannicke

  Stå på Mo! Du er kjempe flink! 😀

 • Lise

  Lykke ti l ikveld,vi gleder oss ,Men som klaus har sgt en gang;jeg liker ikke sangen,menjeg liker deg!
  Stå på.Du har X factoren!

 • Dina

  Mo, du er så bra! Jeg ønsker deg alt godt ! <3

 • Lykke til, Mo! Du er absolutt favoritten, håper du vinner <3

 • Hanne

  Gleder meg masse til å høre deg Mo! Sangen du har valgt er utrolig fin! Du har en fantastisk stemme og en nydelig utstråling. Stå på, jeg heier på deg!

 • hei jeg er en stor fan av deg! 🙂 håpper du vinner x fackor 🙂
  HEIA MO!!!!!!!!!!!!!

 • jeg vet du vinner mo du er best!
  heier på deg og satser ALT

 • du er kul håper du vinner du er favoritten min og stå på!!!!!!!!!!!!!!!! lykke til ikveld klæbu i trondhjem heier på deg

 • Solveig Elisabeth

  Du er drit kul ! ♥
  Og du har drit rå latter, haha! 😀
  Du skal akkurat til å synge nå,
  gleder meg 🙂

 • En jente

  du synger driit bra,heier på deg du kommer til å vinne hele x faktor

  LYKKE TIL:)

 • du suge no sykt att d ikke bare gi opp og la Atle vinne hele greia som han gjør

 • Kjære mo. Du er så sinnsykt inspirerende, jeg elsker deg og latteren din. Hver gang det er din tur setter jeg volumet på fult, lykke til videre – kjekkas <3

 • Kristine

  MO du er best!! du vinner hele greia!! har ikke ord på deg!!! ps det er posetift<333:)

 • Hei håper du vinner x factor! heia mo

 • Mia

  heia mo!!!:) ikke ta trege sanger jeg liker å se deg danse fort

 • stine

  hei du er best !!! <3 å du har den sykeste skjarmerende latteren din, dansen din å du vinner X-faktor helt klart <3
  DU ER MITT FORBILDE <3

 • hei mo jeg bare er helt bombe sikker på at du vinner x faktor du er best der du er garantert en vinner du er bare best hilsen henriette

 • hei mo eg er den største fanen din du er tøff!!! mammen min er og en fan hilsen adrian antonsen

 • stine

  PS. jeg tror det er fler enn meg som er her for deg <<3<3<3<3<33<3<3

 • jale

  hei du er best !!! <3 å du har den sykeste skjarmerende latteren din, dansen din å du vinner X-faktor helt klart <3
  DU ER MITT FORBILDE <3

 • og mo jeg er helt sikert på at du vine x faktor ned i boksa!! du viner hisen adrian antonsen

 • Mia

  ikke ta trege sanger 🙂

 • Ave

  Fantastisk fremførelse i kveld Mo. Jeg sat med tårer i øynene.
  Ikke hør på Klaus og Jan Fredrik. De er tydeligvis i PMS-modus i dag!

 • Mia

  diger deg Mo go Mo go Mo go Mo !!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 : go Mo go Mo go mo

 • Anita

  Hei Mo 🙂
  Jeg synes du er en fantastisk person!! Jeg heier på deg,og håper du vinner:))

 • hei Mo!!! Go Mo Go Mo go Mo !!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 :):) 🙂 🙂

 • MO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D 😀 😀 🙂 🙂 🙂 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D 😀 🙂 🙂 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!()()()()()()()()()()()()() 🙂 &¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤””””””””””””””””””””””””””””

 • Kristine Klefstad

  jævlig bra : DD <33

 • daniel

  bra Mo du er go til å synge fint på scenen når det er publikum

 • jane

  vi heier på deg mo hilsen jane, robert,johnny,og alle vennene, du er en vinner uansett……

 • Filip

  Hei MO! du er en bra artist! du har det i deg du kommer til å vinne hele x-factor!

  Filip:D

 • Reb

  Mo…. jeg har ikke ord. du vinner hele greia. du eier hele publikum. nothing else to say – digger deg, stå på! 😀

 • DU ER SÅ BRA SANGEN SOM DU SYNGTE VAR GANSKE BRA HEIER PÅ DEG DU KOMMER TIL Å VINNE XFAKTOR UTEN TVIL

 • Hassan

  hei Mo! du er en bra (fanaan) run ahaantii, fanaan noo soo baxay ayaa tahay hadaynu nahay norsk somalisk waxaana ku lee yahay nasiib wanaagsan adigaan ku guulaysanaaya inshaa alaah, Lykke til Mo!!

 • Emma

  Hei Mo.
  Hva er egentlig ditt fulle navn?
  Du er super kul.
  Du er flink til og finne riktig klespass akkurat når det passer deg. Du har en morsom lue du bruker og du har en morsom latter. Jeg har stemt på deg hver eneste gang og er 100% sikker på at du viner x faktor. Husker du da du hadde på deg en jakke med noe som liknet på nonstopper på skuldrene dine. Hvem er ditt forbilde. Hvor gammel er du. stor fan

  Emma

 • stine

  Jeg digger deg Mo ! 😀
  Vet du kommer til å vinne !! ^^
  du er et stort forbilde : )
  Lykke til videre !
  ps: du har sjukt kul latter ! : – D

 • Marcello

  Hei Mo, følger med, lykke til!

 • Hey!

  Fy faen du rocker hele x-factor 🙂
  Du er eneste grunnen til at jeg ser på x-factor.
  Fortsett den gode jobben din framover, så er jeg sikker på at du vinner hele x-factor 😀

 • Line

  Hei Mo! 😀

  Du var UTROLIG flink i dag, as always! Digger deg! Du er den beste som noen gang har vært på sånn type konkuranse på tv noen gang:) Hvis ikke du vinner så blir jeg rett og slett flau av det norske folk;) hehe…

  Keep it up!

 • Hey Mo!
  Du er drit flink og synge.
  Fortsett den gode jobben framover så vinner du hele X factor.
  Hilsen en kjempe stor fan av deg =D

 • Kjersti

  Hei skjønne Mo.
  Du har vært min favoritt siden auditon. Jeg digger deg og gleder meg hver fredag på jobb til å komme hjem å se X-factor. På tirsdag kjøpte jeg Se og Hør….hvorfor det? Jo fordi det var X-factor cd med og jeg spiller den i bilen. Min datter på 11 år spør hvorfor jeg hele tiden må høre på nummer 3 på cd`en….hehehehe… 🙂 Jeg blir rett og slett glad av å høre på deg jeg. Masse rytme og glede. Jeg vil at du skal vinne Mo:-). Jeg synes du er kjempeflink og leverer hver gang 🙂 Lykke til. Jeg må også si at jeg skjønner at du er stolt av moren din og at hun er veldig stolt av deg. Stå på! Klem

 • Hei Mo! Jeg er en 100% stor fan av deg! Du rokker på senen ALWAYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Du var kjempe flink i dag men det er du jo altid. Jeg stemmer altid på deg (MO).

  Klemklemklemklemklemklemklemklemklemklemklem
  MARTINE!

 • Jeg er lillesøstern til Yusf.
  Jeg liker deg å stå på scenen å synge så fint du kan.
  Du har en kjempe fin stemme.
  1000%liker deg.

 • Lu

  Mo, du er en flott artist og du er en stor inspirasjon for mange!! Tusen takk for flotte framføringer hver fredag!

  Jeg jobber på et asylmottak, og her har du MANGE fans! Du er et forbilde for mange asylsøkere som bor i Norge og venter på svar på sin asylsøknad. Dine historier om det å være asylsøker er gripende, og de fleste av våre asylsøkere kjenner seg igjen i det du sier! Jeg er sikker på at det kan være helt fantastisk hvis du aksepterer en invitasjon til å komme til vårt mottak og treffe våre asylsøkere; dette vil vi sette STOR pris på!!!

  Du er som sagt en inspirasjonskilde til våre asylsøkere, og det er en stor drøm for mange å treffe deg!!! Derfor vil jeg/vi gjerne invitere deg til Volda (i Sunnmøre, Møre og Romsdal) for å gi et lite foredrag for våre asylsøkere???? Jeg kan tenke meg at du er ganske opptatt, men hvis og når du får mulighet, hadde det vært HELT fantastisk om du kan ta en tur til oss……. Please tenk på det!!! 🙂

  (Håper du ser min e-post adresse; kjempeflott om du kan sende meg svar dit, og da kan vi diskutere videre hva slags opplegg vi kan ha hvis du bestemmer deg for å besøke oss) 🙂

  LYKKE TIL videre, og vi heier på deg uansett!!!!!!!! Go, MO!
  🙂

 • anonym

  Tusen takk for ikvel Mo. Jeg har stemt masse på deg. håper du inner hele x factor. stå på lille venn. STOR FAN

 • hei Mo mamma og jeg elsker deg du er kjempe flink du er den beste på x-factor du er best Mo jeg og mamma håper du vinner hele x-factor jeg er veldig stor fan

 • hanne

  du vinner garrantert. jeg stemmer på deg hver fredag. håper du vinner. LOVE YOU;)

 • hei mo du er så flink. du var veldig flink idag og jeg var så redd da du var med
  eller siste heldigvis gikk du videre du må bare stå på forsett sånn du er mo og du kommer sikkert til å vinne du er så kullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

  HEIR PÅ DEG

  HÅPER DU VINNER

 • emma

  HEI MO du hvar helt RÅ PÅ SENEN i DAG!!!!!! Du er også ganske FLINK!!!!!!! og DANSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hilsen Emma

 • Maria

  hei!

  Jeg lurer på hva den sangen som spilles på piano i bakgrunnen i klippet før du begynner å synge heter?????? vær så snill å hjelp meg!

  du er kjempeflink forresten 😀

 • Yohannes,Roza,Hanan,Feven og Abubeker

  Tusen takk for ikvel Mo.

 • Du hvar kjempe flinik i kvel Mo.
  Du kommer til å vinne hele X-faktor

 • Linn Therese

  Hei 😀
  Må bare si det at jeg syns du er utrolig flink ^^ Stemmer på deg hver gang 🙂

  Hilsen Linn Therese
  (Hun du lånte mobil av på Hamar stasjon her en gang :p *husker meg nok ikke men;)* )

 • Annonymus

  Hei Mo 🙂
  Ville bare fortelle deg hvor flink du er og du MÅ stå på.. Jeg veit du greier å vinne! x)

  Ville også si at når du først kom på X-Factor scenen tenkte jeg “Jøsses! Han der har stil! ” .. Men når du begynte å synge.. Fikk jeg gåse hud og jeg måpet! Jeg hadde aldri trodd at noen kunne synge såååå bra at jeg fikk gåsehud!

  Du ruuuuulllleeeer! Ståå på! 😀

  Heia MO!

 • Halvor

  du vinner garantert MO du er best og jeg stemmer og blir glad vær eneste gang du går videre.
  For du vinner jo hele greia du er best og jeg heier absolutt på deg MO!!!!
  (håper du kan synge michael jackson neste gang)

  HEIA MO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Fra Halvor

 • Halvor

  heia mo

 • heia Mo du er den beste og vinner garantert jeg stemmer på deg hver kveld uansett hva du synger men håper du synger michael jacson neste gang da hehe… 🙂 😉

 • Max Berdian Berge

  Du er god til å synge.Du ruler moooooooo.Jeg tror du vinner x factor. Hilsen Max Berdian.

 • hei mo!!!!!!!
  ver gang når jeg ser på x-faktor stemmer jeg på deg!!:):)
  jeg satt å håpet at du kom videre i x-faktor!! (første gang og alle de andre!)
  mamma syns at du er flink men ikke jeg…….FOR JEG ELSKER DEG MO!!!!!!!!!!!!!!!!

  med beste hilsen agnete

 • Hei Mo jeg følgte ikke helt med men jeg vet du kommer til og vinne!

  Mamma elsker deg det gjør jeg også kule LINSER!

 • Emma

  Hei igjen Mo!
  Når skal du svare på alle meldingene du har fått?
  Så kult hår du har fått.
  Jeg skulle gjerne likt og se deg synge Mitchel Musso- sanger!
  (lesre du egentlig meldingene du får)
  Svar meg da!!

  Emma

 • Emma

  Unskyld at jeg skrev lesre isteden for og skrive leser

  Emma

 • Du sang bedre enn noen gang, (Whats friends ….) Kommentarene til to av dommerne er helt uforståelige. Tvert imot fikk vi endelig høre deg naturell, uten masse arr, og jeg tenkte, oj, SÅ bra, ja. Dette ikke for å trøste, det trenger du neppe, men det er viktig at du vet helt sikkert inni deg at dette er riktig, at dette var veldig bra.

 • jeg må bare si at du er drit rå og du skiller deg ut med den kjempe fine og kule stemmen din. det er noen som synger bra og noen som er underholdende å se på. du er begge deler:) hver gang du synger sitter hele familien min klistra foran tven og stemmer som gale. jeg må bare si at du er mitt største forbildet og at du kommer til p vinne hele x-factor. du kommer til å bli the king nummer2:)

  hilsen benedikte maria. 12år:)

 • Bente

  Hei Mo!

  I går da du sang trillet tårene. Du er så utrolig flink og jeg skjønner ikke hva dommerene sa når de mente du var nervøs og sånn. Du sang rett inn i hjertet mitt. Jeg gruer meg til xfaktor er ferdig og du ikke skal prege fredagskvelden min mer. Stå på! Du vinner hele shiten 😉

  Klem

 • Samma det

  De knærne dine er så.så…
  Du er som den moderne Elvis Preley!

 • du er dårlig mo jeg hater deg

 • jeg bare tuller du er best mo jeg håper du vinner for du står på å gir alt du kan men ikke igar den var litt dårlig men ellers er du bra selv om den var dårllig likte jeg den på en måtte og eg er også somaler
  we are same
  jeg heter også mohamed
  we are same

 • hei igjen mo
  møtte deg på cafe på torgjørnet i dag
  PS: jeg er jenta med det kule navnet som er vanskelig og skrive
  pps: jeg har også blogg bare at den er på blogg.no
  jeg ville sette pris på om du la igjen er komentar bloggen min er: http://ulrikke98.blogg.no/ heier på deg du er best!
  du kommer til å stikke av med seieren i x-factor
  PS: istma er/ var danselæreren til veninna mi på treningskompaninet i brumunddal

 • Mariel

  du e helt rå Mo du rokker på senen vær eneste fredag!
  du blir aldri lei!
  du er helt fantastisk til å synge!
  skulle ønske jeg var like flink som deg!

  • June

   Lykke til !
   Håper du vinner, du er flinkest. 🙂
   btw; kjenner du ei som heter Veronica E.B ?

   Kanskje jeg kommer å ser finalen. : ))

 • Mariel

  heier på deg stemmer hele tiden du er den beste du kommer til å vinne hele konkuransen!
  du er min favorit uansett om du vinner eller ikke!

  love you som en venn! ikke det at jeg har møtt deg men du hadde vært verdens beste venn!

  ps.bloggen din er sykt kul

 • Mariel

  Du er en helt fantastisk person!

 • Julie

  Mo du er kjempe kul og flink , du kommer til og vinne alt sammen , heier så mye på deg ! Hilsen Julie fra Hamar!!!

 • henriette

  Du er sykt kul og sjarmerende!
  Man må jo bare bli glad i deg når man ser deg synge og stå å stråle på scenen:)
  Elsker deg!
  Du bare må vinne:)
  Kommer å ser på deg 3. desember. Jeg har tro på at du kommer til finalen ihvertfall:)

 • Julie

  Når jeg sitter og ser på deg synge, kommer bare følsen av att jeg må reise meg og danse eller synge, får grøsninger når du synger, du er den flinkeste på x-faktor heier på deg Mo!! Hilsen så mye fra Hamar, Julie

 • Julie

  kommer på fredag og ser på deg på x-faktor!! gleder meg så syk til og se deg synge . Når du synger tar vi altid på kjempe høy lyd på tvn og det blir en god stevning her i Vang ! 🙂

 • Hei Mo! Du er den beste. Du vinner! jeg hørte forleden dag en unge. Mobilen til storebroren hans hadde mobil. Den lille ungen fikk mobilen. Han sa” nei jeg vill ikke hjem å rydde”etterpå sa han “Jeg selvførgelig vil jeg se Mo jeg kommer med en gang mamma!”

 • martine og stine

  du er utrolig flink til dette! vi håper at du kommmer langt og kommer til og vinne. vi elsker deg, og heier masse på deg! 🙂 du har kommet langt og skal komme enda lenger. vi digger deg og syntes du er helt rå på dansegulvet! på scenen er du enda bedre. gjør det du har fått beskje om og jobb like mye. vi elsker deg klem jentene stine og martine .
  ps. håper vi møtes!

 • :–D

  Du er så flink! <3

 • Hei Mo…..!

  Du er så søt..!
  Morra mi er enig med meg at du er KJEMPE og SINSYKT SØØT!
  Uansett er du søt og snill, rettferdig og alt snilt i verden!
  Jeg vedder 100% og 1111. Millioner på at DU vinner!
  ikke tro at du taper, nesten alle på x-factor og norske talenter som kommer fra andre land vinner!
  ikke vær redd Mo, Du vinner!
  Du er snillest på hele x-factor!

  Hilsen Henriette<3

 • Hei igjen Mo!

  Du høres ut som Michael Jakson jo!
  Du er til og med mye bedre en han!
  Jeg elsker deg Mo!
  Alle voksne og sånt liker deg godt, det er jeg sikker på!

  Hilsen Henriette

 • Michael Jackson og MO FAN!

  Mo<3333333333
  Siden første gang du sang har jeg syns du har vert BEST! Å det syns jeg fortsatt!!
  Du er BEST!!!:) XD
  Og jeg er 10000000000000000000000000000% sikker på at du vinner x-factor.
  DU er BEST MO!!!!:):):):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

 • May helene

  Du er bare best,jeg vet du kommer til å vinne hele x factor,så du trenger ikke å beskymre deg 🙂 ! tror du å atle kommer i finalen,så lykke til :- ) ! du er skikkelig sjarmerende,og søt,så keep the good work up !

 • Margit Sonja skipperø

  Flott utført av en kjekk ungdom som deg Mooo..) Du er den fødte artist. Enig med Henriette, du høres ut som Michael Jakson. Du gjør det på din måte og er enda bedre. Dansen din er helt konge og du er rå,,,) ønsker deg lykke til. Du vinner, er ikke i tvil. Du er også et forbilde for andre ungdommer. Klem fra en meget voksen dame. Gitte

 • Margit Sonja skipperø

  Mo er best!!!! Beundrer deg. Ikke bare som den fødte danser og sanger. Men som et flott menneske og ungdom.

 • liz

  hei mammaen til iselin her..:)vi heier på deg hver fredag..syns du er utrolig dyktig..nye michael jackson.:)har tro på at du kommer til å vinne dette..og går du videre til siste finale skal jeg ta m iselin å se på deg..:)masse lykke til videre..og kos deg masse..

 • carolina emilie

  Hei mo. kan du komme på onsdager på hiphop hos Ismael. du er god til å synge

 • hey mo !
  Du er utrolig kul, og jeg heier på den UANSETT 🙂

  – det hadde vært utrolig kult om du kunne skrive en kommentar på bloggen mi n : http://www.zony.blogg.no

 • catrine 47år

  Når du overbeviste dommerne i starten var du helt konge og det har du væert siden.lykke til … Skulle gjerne hatt en CD av deg i julepresang.

 • Hei Mo!

  Du er drit kul jeg og venninen min og mammaen min satt og hørte på deg synge på
  fredag her drypper tårene;-) Du var rå jeg digger stemmen din !

  Jeg har en sang som passer din stemme den heter : Can you feel the love tonight
  den kommer fra filmen løvenes konge. Elton John synger den i filmen <3<3

 • Sofie

  Mo, du er best:)…Du kommer garantert til å vinne hele X-Factor med ditt store talent!
  Og hvis du ikke gjør det så får du garantert platekontrakt med en gang!:-D
  Digger deg <3

 • Ramona

  halla mo du rocker og alle elsker deg 🙂 vil du synge på fredag whats love got do whit av tina turner

 • anonym :)

  (håper du mohammed ser dette),jeg har noen sangfårslag x)
  jeg synes du minner mye om michael jackson..så kanskje du børde synge en til av hans sanger(a):D<3…enten can you feel it eller just good friend..ta en sang du føler passer deg.. uansett..:)

 • Camilla H

  Du rocker,Mo!!!
  Stemmer fortsatt på deg:)

 • Hei Mo ! Jeg elsker deg , du er den beste på hele xfaxtor !! Jeg klarer ikke og la være og stemme på deg hver eneste x faxtor ! Du har så fin sangstemme at det går nesten ikke ant! Jeg får tårer i øynene når du synger fordi jeg blir så rørt ! Jeg elsker deg mo husk det !!

 • MoFan!

  Hei Mo!

  Jeg er sikker på at du vinner xfaktor!
  Du er den BESTE:D:D
  Pleier å stemme på deg:):)
  Du er best

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 • syng smooth criminal du eier hele x factor værsåsnill

 • Heier du på Liverpool

 • du kommer til å vinne kjøner ikke hva an fredrik tenkte på når han prøvde å få deg ut av x factor hilsen Rolf

 • Du synger helt rått og danser helt rått

 • Liker du fotball

 • halhalahalahala

 • Kristina

  Elsker deg ! du deler 1 plassen med Atle for meg, men det er genialt for jeg bli veldig glad om en av dere vinner 😀 Du er litt råere enn Atle på scenen noen ganger da, og når du sang lady gaga, det var driiiit BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! seriøst, du gjør det så bra! Masse lykke til Mo! 🙂

 • ikke la deg bli på virke av alle typpe trusler, sikkert er det bare for sjalou. haia mo mo

 • Petter

  Synd å lese om truslene mot deg. Synes du er den som har mest X-factor og det er fordi du er deg selv. Det er det som gjør deg til vinner av X-factor. Stå på Mo!!!

 • Che

  Jeg elsker deg Mo. Første gang jeg så deg på TV, tenkte jeg med en gang på mine venner der jeg kommer fra,du har noe i deg som ligner veldig på dem:) Jeg liker den måte å synge, stemmen din og du viser hvem du er…og du er ekte.
  Jeg håper at du kan lese denne kommentar og en dag kan du synge min favorite sang heter RAINBOW. Jeg liker denne sangen veldig godt fordi den har utrolig god tekst og denne sangen er om livet og at vi må kjempe hver eneste dag:)

  Se på denne videon: http://www.youtube.com/watch?v=NtxR3iisxfA&feature=related

  Please please sing it…kanskje ikke på x factor, med en dag:)

  che

 • Kristine Klefstad

  liker ikke det jeg så på nyhetene jeg sog for noen minutter siden ;’o

 • Linda BA

  Hei Mo. Du er vanvittig flink både med sang og dans. Du liver opp i stuen om fredagene og jeg ønsker deg lykke til. Du har truffet meg rett i hjertet. 🙂 Klem fra en ikke helt ung person.

 • Lill Therese Beverfjord

  hei Mo:)
  Jeg las intervjuet med deg i dagbladet her i mårrest, å må få si at jeg synes folk er ganske bedritne.. Hva så om du er homofil, skal ikke folk få ha den legningen de vil heller nå.. Jeg trodde Norge var et fritt land, men det er vel fortsatt fordommer mot slikt høres det ut som. Det er visst ikke alle som er like åpne for slikt om det har eksistert aldri så lenge..
  Over til noe positivt, jeg synes du er råkul og du er den beste av finalistene, ingen andre har en slik utstråling som du har når du opptrer:) Jeg håper for all del at du vinner hele x-faktor, det har du fortjent:) Masse lykke til videre, jeg følger med deg og heier på deg, og selvsagt stemmer jeg hver fredag:)

  Klem fra Lill:):)

 • Emilie love Mo !

  Heeey, mo! Du er utrolig flink og du synger godt. Jeg heier på deg!
  Jeg stemmer 5 ganger med alle mobilene i huset, det går jo ikke ann å stemme flere stemmer, så jeg bruker brødrene mine sine >;]
  De bryr seg ikke så veldig daa.
  MEN JEG GIR MEG IKKE, DU SKAL VINNE!!
  + at du er ganske søt da 😀 O
  xxx Emilie:D

 • Emilie love Mo !

  Ops, jeg skulle egentlig skrive litt mere… men så skjedde det noe klikk.
  Jaa, jeg sa at du var ganske søt og, men det betyr ikke at jeg stemmer på deg bare fordi du var pen.. jeg stemmer på deg fordi du er den beste!!!!! 🙂
  Vis du vinner x-factor begynner jeg å gråte + at da er du min yndlingssanger!

 • Emilie love Mo !

  Ehm det er meg igjen. Mo, du har møtt broren min du!
  Erik heter han.
  Han heier også på deg!!;)

 • Hei Mo synes du er så fantastisk flink og heier på deg er sikker på at det er du som vinner. Stemmen din er helt fantastisk Ikke bry deg om folk som ikke liker stilen din jeg leste i dagbladet der en somaler sa at han skulle drepe deg vis du ikke var en mann. Han burde bare ryke og reise du har rett til å kle deg som du akkurat selv vil og synes du ikke burde bytte stilen din du kler det.
  Er selv halvt amerikaner og halvvt somaler og synes folk har mange fordommelser men gjør det du føler for og kle deg sånn du vil lykke til du vinner hils mamma Kaltuma fra meg

 • anonym

  Hei, ville bare si at jeg tror en Neyo sang ville passet deg perfekt å synge!! feks Miss independent eller Closer! Lykke til videre!

 • chanelle

  HEI MO JEG SYNTES DU ER SÅ FLINK TIL Å SYNGE

 • Yohannes,Roza,Hanan,Feven og Abubeker

  Hei Mo du er best men jeg bare spør om at du kan synge billi jean eller bad. Sangen bad passer deg mye
  sangen er micheal jackson`s da men du er jo orginale han så hade 🙂

 • sanne

  du er veldig kul!!!!!!! du er go til og synge michael jackson<3 i dag var du mega go!!!! håper du kan synge mer michael jackson. p.s du er flink til og danse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • vennskap er viktig

 • anti somaler

  dra til helvete dit du kommer ifra istede for å SNYLTE på DET NORSKE samfunnet jævela somaler PAKK.
  måtte sånne som deg brenne ett vist sted der det er JÆVELA varmt.

 • Synes det er helt kvalmende at folk sier sånne stygge ting til deg som noen gjør her. Du virker som en fantastisk fyr, og synger og danser som en gud! Så jeg ønsker deg masse lykke til videre i konkurransen! Du er herlig 🙂

 • a

  anti somaler du bør vise mer respekt til andre mennesker unnsett hvem de er og Mo du er best<3

 • a

  du er best mente jeg <33

 • Stå på, Mo 🙂
  Du har så sjarm, glede og energi når du står på scenen. Og det hjelper og at du har en flott sangstemme da… hehe…

  Koser meg når jeg ser på X faktor 🙂

 • helene og marie

  du kommer til og vinne hele x-factor du sååå kullllll!!!!! du er drit flink til og synge\michael jackson :))))
  og du ruler når du danser michael jackson

  peace mo du kommer til og vinne hilsen helene og marie vi heier på stå på :)))))) <3 you are cool

  <3<3<3

 • I LOVE YOU!
  Kanskje du ikke kom til finlaen (noe du burde gjort) men når du kommer med CD din skal jeg kjøpe den Mo! <3
  Du er et forbilde for mange! <3

 • Anonym

  Hvilken bil kjører dere i? 

 • ta og kjøp deg en Peugeot 508 GT !

 • karrose_95

  Den sangen EIER!! 😀

 • ola nielsen

  Jeg vil gjerne høre en sang om den gangen man var mindre og tenkte det var tøft og ha på hatt når man dro på fest. Den kan f.eks hete:

  “Jeg har hatt hatt.”

 • alfhei_91

  Heihei, et lite forslag fra en tidligere fhs venn: en sang om klut vaskingen til Fridtjof.

 • LAG EN SANG OM BLOGGNORGE! 

 • Trygve Schau

  Eller lag en sang om hvorfor pudding minner dere om pensjonerte kuer.
  Den heter “Pudding minner meg om pernsjonerte kuer”.

  DET er en hit!

 • Anonym

  En sang om Marvel vs DC Comics. Hvilket lag med superhelter blir stående igjen som seiersherrer i den avgjørende tegnseriekrigen?

 • Anonym

  Forslag fra en annen Romerike-gutt: en sang om Marvel vs DC Comics. Hvilket lag med superhelter blir stående igjen som seiersherrer i den avgjørende tegneseriekrigen?

 • Veldig bra tune! Måtte bare få sagt det ;D jeg syntes dere burde lag en sang om….hvorfor Europris OG Sverige sine sjokolader smaker rart! eller hvorfor gamle folke er så sure når de tipper! serriøst de burde se litt mer på Ellen Degeneres Show så de kan lære seg hvordan det er å være lykkelig og lysten på livet og kamferdrops igjen !

 • Syns dere skal lage en sang om en mann som har herpes, og om hvor fælt det er. Den skal hete “Herr Pes”

 • Det er irrelevant at både nordmenn og utlendinger vil spille i større ligaer. Forskjellen ligger, uansett hvor lenge de spiller i en norsk klubb, i lokale/regionale gutter/spillere på den ene siden og utlendinger/ikkeregionale på den andre siden. Det er morsomt å se trøndere mot vestlendinger etc, men irrelevant/kjedelig å se f eks innleide utlendinger, østlendinger osv spille for Brann mot Rosenborgs innleide utlendinger, østlendinger, vestlendinger osv. Det er utenkelig for mange fotballinteresserte å gå på en tippeligakamp.

  Resultatet der man tilintetgjør lokal forankring er at det bare er de absolutte topplagene i verden som ennå er av interesse for mange. Derfor er selvsagt Arsenal og Barcelona, Spania og Brasil osv osv alltid av interesse for alle fotballinteresserte.

  Så til den latterlige feilslutningen:
  “………men ser vi på hjemlige forhold, så hadde vi i fjor det laveste antallet utlendinger på seks år, så den synkende interessen kan neppe tilskrives Tippeligaens utenlandske kontingent.”

  For det første er antallet utlendinger og ikkeregionale nordmenn vedvarende høyt og om det er LITT lavere enn i fjor og året før er selvsagt irrelevant. Viktigere er det at det har satt seg et inntrykk over tid at spillerne som regel er fremmede for regionen.

  • Anonym

   Hehe, artig hvordan du plutselig blandet inn Brasil og Spania i debatten…Selvfølgelig er landslag bare for spillere med samme nasjonalitet, hallo!

   • Ja, men bare for å vise at når folk først fokuserer mer bare på den globale eliten av klubblag, så smitter nok dette også over på holdningen ift landslag. 

 • Fotball er foreldet…

 • Supermann1

  Rooney hører kun hjemme i United, jeg tror han ville blitt som Torres hvis han forlot oss, nemlig en flopp.

  Men er ikke lett å si noe som stemmer om forholdet mellom Rooney å Ferguson, da alle aviser blåser opp rykter til de grader, og noen til og med finner på fantasihistorier bare for å få lesere.

  Uansett så har vi alle vært vitne til at Ferguson’s strenge taktikk har fungert, vi hadde aldri hatt 19 ligagull uten ham 🙂

 • Muligheter for å fyre opp noen kilder og da? Eller er det en skoleoppgave?

 • Dere ligner veldigt:)

 • Regjeringsskifte

  Skal det bli Høyrepolitikk må jo FRP med. FRP er vel det eneste partiet som står for en fremtidsrettet politikk og snakker om fremtiden, resten snakker om fortid. Det ønsker ikke jeg å stemme på.

  • MrTerje

   Med tanke på hvilken klimapolitikk de driver, er de ikke spesielt fremtidsrettet etter min mening.

   • Simen Midtfjord

    Nå er det ikke alle partier eller velgere som er helfrelst i CO2/klimareligionen og tror blindt vet du!

   • Regjeringsskifte

    da foreslår jeg du leser klimapolitikken til FRP først, ikke hører på Lysbakken og Jensemann sine kommentarer, FRP ønsker en helt annen tilnærming til klimareduksjonene enn de gale på venstresiden vil. sett tæring etter næring…mr terje….fjern

    • voteforziggy

     http://www.ba.no/nyheter/article6671225.ece

     Skjerp deg. Er dette et parti som virker ansvarlige i klimaspørsmål?

     • Regjeringsskifte

      ja, om du tror at FRP mener det samme som de rød grønne må jeg skuffe deg. Du sliter nå hva? bruk hodet og tenk miljø og økonomi, ikke bare miljø din ert

     • voteforziggy

      Om jeg tror FrP mener det samme som de rødgrønne? Haha. Godt du har fantasi, det virker ikke som du har så mye annet.

 • Kjell Davidsen

  Nå må en se valgresultatet før en kan uttale seg for mye, men skal det være demokratisk må det bli statsråder, etter som hvor mange velgere et parti har. Men jeg tror en kan få seg en overraskelse med et mye større Frp. en det partibarometeret viser

 • bjørn frydenlund

  H 26,4 %
  Frp 28,2 %
  V 7,3 %
  Krf 8, 3%
  Ap !9,6 %
  Sv 3,4 %
  Sp 2,8 %
  Dette blir det på Mandag 🙂 Godt Valg H + FRP + V (KRF )

  • Erlend Hall

   Om ikke disse meningsmålingene er relativt optimistiske, så er det ihvertfall utrolig å se en FrP velger som ikke slenger dritt til sentrumspartiene.

  • Regjeringsskifte

   vi kunne jo også håpe på at 9,6% til ap ble 3,8% he he

 • Dekknavn

  “Den rødgrønne regjeringen har, med flertall i ryggen, hatt et avklart og forholdsvis avslappet forhold til Stortinget.”

  Ja, de har i åtte år satt Stortinget ut av spill. Alt har vært avgjort på “kammerset” og vært uten reelle debatter før votering.

  Dette er ikke noe å fremheve som en god ting. Dårlig journalistikk.

 • Simen Midtfjord

  H+Frp-regjering med eller uten flertall sammen blir resultatet. Jeg ser ikke for meg H i en mindretallsregjering avhengig av sak til sak støtte i Stortinget, hvor Frp vil stemme mot regjeringen i alle saker de er uenige i og sikkert få støtte fra venstresiden i noen tilfeller.

 • bjørn frydenlund

  H – Frp V – Krf

 • armhek

  Vet vi noe før 9 september?-vent til da med synsingen.

 • Frode Skibrek

  Vil ikke ha hverken Erna eller Jens som statsminister. Vil ha FrP og Siv Jensen som statsminister. FrP er eneste parti som kan rette opp de rødgrønnes skakkjørte Norge.