Tema Vennskap:D

Hey! alle mine herlige mennesker 😀

Det er fredag og jeg gleder meg hver gang jeg skal synge for dere. Det Betyr så mye for meg å synge og det skal jeg alltid gjøre til jeg blir 100år om jeg lever så lenge!.

Temaen er vennskap idag og det er en utrolig fin tema.

Jeg skal synge sangen That’s what friends are for: som ble synget av veldig mange artister, blant annet steivie wonder, Elton jhon,  og Dionne Warwick. Sangen her er veldig varm og den passer til alle. Låten  vær en av mine favoritter siden jeg var veldig ung.  Har jobbet hardt igjen, og det skal jeg alltid gjøre jeg er en som liker å jobbe hardt uansett hvor jeg er, og det blir sånn at jeg flere ganger øver etter jeg har vært på  studion tillig    til 2 eller halv 3 på natta.

Håper alle ser på og stemmer, idag, man kan ikke stemme før 19:30 da sender man SmS Med Tallet

3 til 26400 jeg er tredje man som skal synge idag blir veldig god stemning:)))

dere kan også ringe til

82949203 man kan stemme der også:D

Skal gjøre mitt beste folkens uansett hva som skjer idag:D

peace Tusen tusen takk for at dere er alltid her for meg:D  Hilsen MO 🙂 🙂 🙂