Samleplate Xfactor :D

Hey! alle sammen første samleplaten med X factor er ute nå med se&hør weekend. dere kan kjøpe albumet det er helt syk rå skal jeg love dere, min første sang er der, er så stolt over sangen min jeg jobbet med:)))) Løp og kjøp:D 😀 peace Hilsen Mo 😀 første delen av sangene som kom er er gutter under 25 og jenter, neste u…ke kommer andre delen av platen som er de over 25 og grupper:))

 • Inger

  Hei Mo håper du vinner hele x factor og får plateontrakt ønsker deg mye lykke til 🙂

 • Elin Anita Haaland

  Hei!

  Syns du er utrolig flink, både til å synge og å danse. Har stemt på deg hver gang! Lykke til videre- og jeg håper at du vinner! Lurte på en liten ting. Den sangen som spilles i bakgrunnen hver gang en av deltakerne går ut ( de synger noe med “inside my mind…”) HVA HETER DEN? Vi er flere som lurer på det- lover å stemme enda mer på deg, hvis du hjelper meg å finne det ut….

  Hilsen Elin A

 • LIne

  Hei Mo! Jeg syntes at du har X-faktor veldig! Jeg heier på deg og Eivind aller mest! Jeg bare elsker de sangene du synger! Du er såå flink! DU er den aller flinkeste jeg noen gang jeg har sett i heeele mitt liv! Øneksr deg en 10000000 ganger lykke til helt til du vinner! Jeg bare vet at du vinner! Du er såå flink!:) Det sier jeg til alle! Jeg gleder meg til og se deg vinne! Stor hilsen fra din største fan! Line

 • Malin

  Heier på deg og marthe dere er best

 • HEEI <3 JEG MÅ BARE SI AT JEG DIGGER DEG ! DU ER HELT RÅ .
  Jeg har bursdag 25.November og bli 12 . år den dagen 😀 Jeg kunne lnske det var en konkuanse vi kunne vinne møte med en av de fra x factor ! Har så lyst å vinne et møte med deg , spesielt på bursdagen min xD
  CALL ME : 47623902
  Og det hadde vært rått om du sa " Hei adelen " på en x-factor serie eller noe sånt xD
  Haha , jeg snakker om deg hele tiden , og alle sier bare " åå , du er så realistiak " xD

 • Du er STOOOOOR. Du kan bli like stor som selveste MIchael Jackson. Du har alt han hadde! Go fore it!

 • Tonje :)

  HEI MO !!! Du er best i X-FAKTOR. Jeg heier på deg.

  Kan du PLIIS spille konsert i Flekkefjord ? (:
  haha, men du kan sikkert ikke det siden Flekkefjord er en så liten by, og så langt vekk :p
  ¨
  Det er deiligt å høre på deg synge, siden du synger med sjelen.

  du er den NYE Michael Jackson !!! Du kommer til å bli MEGA KJENDIS !

  Lykke til (:

 • lena og andrea

  HEI.

  Du er kjempe kul, og jeg håper du vinner hele x-factor.
  Vi heiet også på ole gustav, men han gikk ut av x-factor.
  Så nå heier vi bare på deg.
  Vi håper du kan spille konsert i sandnes.
  Kan du synge låta yeah! eller i like it?
  HEIA MO! HEIA MO!

 • HVORFOR ER DERE SÅ SPENTE !? MO ER DANSELÆREREN MIN PÅ HIPHOP MEN BESTEVENNEN HANS ,ISMAIL ! MO MÅ VINNE !

 • Hei! 😀 Må bare si at eg Digget ,med stor D, Dance Fever som du sang på X Factor cd-en! Sitter og hører på den på replay, og har det siden lørdag! (mandag i dag)

  Du skiller deg ut fra de andre deltakerne pga væremåten din, stilen din og det faktumet at du er UTROLIG kul! Stå på videre, du er min favoritt 🙂

 • Tor olav

  Kan du synge BEAT IT neste gang 🙂

 • Hei MO jeg elsker deg du er best du har alt håper du vinner sitter hver fredag å ser x-factor og bare håper du vinner blir drit lei meg hvis du ryker ut av x-factor syng Heal the world neste gang det er min favoritt av michael jackson hva er din favoritt hvis eller NÅR du vinner x-factor skal jeg kjøpe cd er kjempe fan av deg foresten dgger øynener dine synd det med håret dit må få det langt igjen det var drit kult da.første gang jeg så deg tenkte jeg han vinner <3<3<3du er BEST har du msn legg meg til pliiiiiiiis skal ikke si det til noen
  vixxen-roxx@live.no pliiiiis digger stemmen din hver ganh jeg ser deg blir jeg MO i knær og alt håper det går bra på fredag hilsen super fan i<3u mo keep it you got it

 • du er best men du bare ville si en ting jeg har laga fan side til deg på facebook hvis du vinner kan du ha ki\onsert i steinkjer da??? pliiis du er faktisk en av de peeeeeneste menneskene jeg nåen gang har sett. og du skiller deg ut av alle på x-factor væremåte klestil alt digger deg.PS:har busdag 29 mars blir 14 når har du bursdag??love u du blir som michael jackson en av mine største idoler har rommet fult av plalater og masse cd og video digger sangen din er du hip hopp lærer hvor da vil jeg vite

 • Kristine Klefstad

  jeg har den Cd’en :’ DD sangen din er rå bra <33

 • oda

  hei du rocker Mo håper du vinner

 • MAY

  DU ER HELT RÅÅÅ,HÅPER DU VINNER!!!!!!!!!!!

 • hei mo 🙂 du er berre så sjukt flink ! Latteren din , smilet ditt! ÅÅh eg digga deg eg mo , har vel hatt det tøft nokon gangar. Da pleier eg og tenke på deg , du har ikkje ein far! Eg kjøpte bladet for kun og høyre deg.. Du er fantastisk Mo! Du er forbildet mitt du . Håpar du vinner heile greia . Eg synst du er flinkast av alle! Og sangen du skal synge på Fredag eller i mårgo passer deg PERFEKT! <3 Lykke til, skal nok stemme på deg Mo <3

 • Beate

  Du er jo helt konge i det du driver med.. Det er som det har blitt sagt tidligere.. Du trenger kanskje x-factor men x-factor trenger pokkern meg deg også. Du må jo være en drøm og jobbe med..som er så ærlig i det du gjør. Bare husk å holde beina på jorda når det tar av 😛 For det kommer det absolutt til å gjøre.
  Takk for at du er den du er, og at du gir musikk bransjen og fansen en del av deg. Du er jo bedre på lady Gaga enn det Lady Gaga er selv. hehe.
  Vi trenger fler som deg. Kvalitet fremfor kvantitet 😀
  Og uansett om du vinner eller ikke..så har du vunnet. Kjenner ingen som ikke digger deg.
  Hurra for Mo

 • Julia

  Hei Mo <3 Jeg har stemp mye på deg og håper du vinner heler x-factor <3 Jeg så deg første gang i Farsund når du var med p-4 <3 fikk ikke sett showet men det var sikkert bra. Mange klemmer fra Julia <3 Du kan også skjekke bloggen min er ikke så mye på den da men den er http://www.julieri14.blogg.no

 • Julia

  Jeg mener stemt*hehe

 • hei mo

  hei mo jeg syntes du har en sykt bra michael jackson stemmme den eier ønsker deg lykke til :p

 • Julia

  Hei igjen skrev feil blogg den heter http://www.julieri.blogg.no men er uansett ikke så mye på den hehe håper ikke jeg skriver mer feil xD

 • Du er den aller flinkeste av alle og du kommer til å vinne hele greia! Fordi du er den flinkeste! Ja, du er ihvertfall veldig flink og jeg stemmer masse på deg;D

 • grattis med den nye sangen din!!!! 😛 jeg liker også å lage sanger!!!

  lykke til

  mvh your huge fan Thomas :))

 • DU ER KUL HEIER PÅ DEG. DU KOMMER TIL OG VINNE:-)

 • ho ho mo du er kul!

  haha

 • Du er flink til å synge*@

 • Jenta

  MO – Du ER X-factor!

  Fy søren for en stemme, personlighet og utstråling! Du kommer til å bli STOR!!!! Lykke til!

 • Monica

  Til Elin Anita Haaland

  Sangen som synges når deltakerne går ut heter Pictures og synges av Aleksander With

  http://www.youtube.com/watch?v=wAylPQrIWrs

  Mvh
  Monica

 • Veronica Galloway Hansen

  Søren å! ^^ hehe har ikke fått kjøpt den ^^ DOH! heheheh ^^ =)
  DU får kjappe deg ut me cd ^^ !!!!!

 • hei du har drit bra sanger spess den beat it sangen du hørte akuratt ut som m.j du er så kul. håper vi får møtes en gang =)

  HILSEN MEG:BENJAMIN

 • VAKKERT!!

 • Anonym

  håper tevez går til arsenal, premier league trenger gode spiller og tevez er 10 ganger bedre enn rooney syns jeg.
  Mitt råd til wenger ville vært hent han me en gang, før van persie begynner å bli for stor for kluppen.  tevez i form er også bedre enn v.persie. da er ikke lenger van persie størst stjerne lenger. piece out

 • Chelsea 2-1 Man United