Livesending5 kjører på! :D

Hey! Aller herlige mennesker Nå er jeg på exporama hellerudsletta og forbereder meg til livesendingen idag Klokken 19:30 på Tv2Norge. Jeg har allerede hatt lyd prøve også skal jeg ha genral prøve senere, og til slutt så er det livsendingen direkte på tven:O :D er like nervøs, spent og glad en go blanding av alt igjen:D

Temaen denne gangen er Film/Tv en veldig spennende Tema og jeg gleder meg til å synge for dere igjen <3

Sangen jeg skal synge idag er fra filmen grease: you are the one that i want heter sangen:D

Gleder meg enromt til å synge for alle igjen, tusen tusen takk fra hele mitt hjerte for at dere er alltid her for meg og søtter meg fullt, vet ikke hva jeg hadde gjort uten deres støtte ubeskrivelig takknemlig folkens <3

Håper alle ser på og stemmer, man kan ikke stemme før 19:30 da sender man SmS Med Tallet 

8 til 26400 jeg er siste man som skal synge idag blir veldig koselig og vilt:)))

dere kan også ringe til

82949208 man kan stemme der også:D

Peace Hilsen Mo 😀