2 dager igjen til neste sending!Work

Hey! alle herlige fantastiske folk, etter en lang dag igår med mye jobb, og en herlig avsluttning som var middag

med sponsorene  Bilextra, Netcom,og Elkjøp express var kjempe moro. Sponsorne var så koselig mennesker som jobber hardt for at vi på x factor har det bra, og det setter jeg veldig stor pris på med stor respekt. Må si tusen takk til alle de og for gaven alle vi fikk.:D evig takknemlig:))<3

Dagen idag var det mye jobb også, var på studion for å synge sangen jeg skal fremføre for alle dere herlige folk på fredag:D Gleder meg til å stå på scenen igjen å synge for dere. Forige fredag sang jeg en låt som jeg er veldig knytta til, og jeg takker dere folkens som likte det og alltid har troen på meg.

Hver gang når det nærmer seg så blir jeg nervøs,spent,og glad prøver å gjøre mitt beste for dere, håper fra mitt sjel dere liker sangvalget jeg skal synge om 2 dager, så ses vi snart flotte mennesker ha en fin dag peace and love 😀

Hilsen MO 😀