19:30 Tv2Norge Starter X-Factor! :D

Hey! Aller herlige mennesker Nå er jeg på exporama hellerudsletta og forbereder meg til livesendingen idag Klokken 19:30 på Tv2Norge. Jeg har allerede hatt lyd prøve også skal jeg ha genral prøve senere, og til slutt så er det livsendingen direkte på tven:O 😀 er like nervøs, spent og glad en go blanding av alt:D

Temaen er Barndom idag og jeg gleder meg til å synge sangen som betyr masse for meg, Heal The world av Micahel Jackson, Håper dere liker det:))

Gleder meg enromt til å synge for alle igjen, tusen tusen takk fra hele mitt hjerte for at dere er alltid her for meg og søtter meg fullt, vet ikke hva jeg hadde gjort uten deres støtte ubeskrivelig takknemlig folkens <3

Håper alle ser på og stemmer, man kan ikke stemme før 19:30 da sender man SmS Med Tallet 

1 til 26400 jeg er første man som skal synge idag blir veldig koselig:)))

dere kan også ringe til

82949201 man kan stemme der også:D

Ha en fantastisk dag herlige folk så snakkes vi ikveld peace and love 😀 Hilsen Mo 😀