En overveldet Marthe …. <3

Kjære blogglesere!

Det tok noen dager å summe seg etter sist fredag,det var en såpass sterk opplevelse når alt stemte,tilbakemeldingene var fantastiske og jeg var videre i Xfactor. Men sterkest av alt var opplevelsen av å få tilbakemelding fra dere der hjemme som hadde hørt sangen min og funnet trøst i den/klart å relatere den til noe i deres eget liv. Det at dere skriver om det her på bloggen min gjør meg ydmyk og svært takknemlig.

Det har alltid vært drømmen min med musikken,å klare å røre noe i den som lytter.Og sånnsett er jo Xfactor en fantastisk mulighet til å nå ut til mange og samtidig utforske hvilke evner man selv har.

På fredag er det filmkveld og da synger jeg en sang som jeg er veldig,veldig glad i.Tok meg mange år før jeg satte meg ned og virkelig leste teksten på denne sangen,den er virkelig helt fantastisk og jeg gleder meg til å synge den for dere!

Takk igjen til dere som tror på meg og stemmer meg videre,evig takknemlig!

Kos og klem fra Marthe