Ny fredag!

Først av alt,takk for dere som stemte på meg sist fredag og takk for alle hyggelige innlegg her på bloggen min!Det varmer veldig og da føler jeg virkelig en sterk motivasjon for å gi dere en god opplevelse nå på fredag,gleder meg!!

Til dere som mener at det er ufortjent at jeg er i Xfactor fordi jeg har jobbet som artist tidligere vil jeg bare si at dette er litt mer sammensatt enn det kanskje virker.Mange av finalistene i årets Xfactor har jobbet som musikere i mange år og vi har alle prøvd å nå frem med det vi føler at vi er god på.Sannheten er at jeg personlig føler at jeg fortsatt hadde en lang vei å gå før jeg kunne kalle meg artist og ville finne en måte der jeg kunne lære mer om formidling,sceneopptreden og ikke minst,sangen.Dessuten ville jeg prøve og nå ut til flere med min stemme fordi min drøm har alltid vært,og vil alltid være å kunne stå på scenen og berøre de som lytter! 

Jeg har en fantastisk mentor i Elisabeth og har allerede lært masse mer som jeg gleder meg til å ta i bruk!Jeg håper at dere vil gi meg en sjanse til å vise  enda mer..

Nå på fredag skal jeg gjøre noe jeg har gledet meg til lenge og jeg håper det treffer noen av dere..nå er jeg hjemme i Bergen og koser meg med datteren min men i morgen drar jeg til oslo og setter igang forberedelsene!!

Stor klem fra Marthe!!