Takk!!

Nå er Xfactor over for min del og det har vært en utrolig flott tid for meg.Jeg har lært så mye,møtt så mange fantastiske mennesker og hatt det utrolig flott rett og slett.

Takk til dere som har stemt og støttet,evig takknemlig for det!!!

Det er både godt og trist å være hjemme igjen nå,jeg kjenner jo at jeg savner de andre veldig allerede…men jeg skal heie på de hver fredag,husk å stemme på din favoritt!!

Stor klem fra Marthe

Rockefredag!!

Kjære venner!!

Takk for all støtte forrige fredag og nydelige kommentarer og forslag 🙂

Det går så fort om dagen at jeg ikke rekker alt jeg vil,men hovedfokuset er på fredagen.Kjenner at jeg virkelig ikke vil reise hjem og skal gjøre en kanoninnsats for at låta blir så bra som mulig,skal synge Pride(in the name of love) av U2,fantastisk sang som krever endel trøkk,tror og håper jeg vil levere!!

Håper dere liker,gleeeder meg!!

Suss fra Marthe

En overveldet Marthe …. <3

Kjære blogglesere!

Det tok noen dager å summe seg etter sist fredag,det var en såpass sterk opplevelse når alt stemte,tilbakemeldingene var fantastiske og jeg var videre i Xfactor. Men sterkest av alt var opplevelsen av å få tilbakemelding fra dere der hjemme som hadde hørt sangen min og funnet trøst i den/klart å relatere den til noe i deres eget liv. Det at dere skriver om det her på bloggen min gjør meg ydmyk og svært takknemlig.

Det har alltid vært drømmen min med musikken,å klare å røre noe i den som lytter.Og sånnsett er jo Xfactor en fantastisk mulighet til å nå ut til mange og samtidig utforske hvilke evner man selv har.

På fredag er det filmkveld og da synger jeg en sang som jeg er veldig,veldig glad i.Tok meg mange år før jeg satte meg ned og virkelig leste teksten på denne sangen,den er virkelig helt fantastisk og jeg gleder meg til å synge den for dere!

Takk igjen til dere som tror på meg og stemmer meg videre,evig takknemlig!

Kos og klem fra Marthe

Ny fredag!

Først av alt,takk for dere som stemte på meg sist fredag og takk for alle hyggelige innlegg her på bloggen min!Det varmer veldig og da føler jeg virkelig en sterk motivasjon for å gi dere en god opplevelse nå på fredag,gleder meg!!

Til dere som mener at det er ufortjent at jeg er i Xfactor fordi jeg har jobbet som artist tidligere vil jeg bare si at dette er litt mer sammensatt enn det kanskje virker.Mange av finalistene i årets Xfactor har jobbet som musikere i mange år og vi har alle prøvd å nå frem med det vi føler at vi er god på.Sannheten er at jeg personlig føler at jeg fortsatt hadde en lang vei å gå før jeg kunne kalle meg artist og ville finne en måte der jeg kunne lære mer om formidling,sceneopptreden og ikke minst,sangen.Dessuten ville jeg prøve og nå ut til flere med min stemme fordi min drøm har alltid vært,og vil alltid være å kunne stå på scenen og berøre de som lytter! 

Jeg har en fantastisk mentor i Elisabeth og har allerede lært masse mer som jeg gleder meg til å ta i bruk!Jeg håper at dere vil gi meg en sjanse til å vise  enda mer..

Nå på fredag skal jeg gjøre noe jeg har gledet meg til lenge og jeg håper det treffer noen av dere..nå er jeg hjemme i Bergen og koser meg med datteren min men i morgen drar jeg til oslo og setter igang forberedelsene!!

Stor klem fra Marthe!!

til alle dere..

Jeg føler at det å si takk her på bloggen liksom ikke strekker til i forhold til hva jeg føler,for da jeg ble ropt opp på fredag som nest nest sist,ble jeg veldig overveldet over at jeg var videre i xfactor.det betyr at det er dere som har stemt på meg som har gjort det mulig!så takk fra hjertet!!

Det som skjedde på fredag har bare gjort meg enda mer lysten på å vise hva jeg kan og jeg er glad for at jeg har en mulighet til 🙂 nå på fredag skal jeg leite godt i røttene mine og jeg gleder meg til å stå på scenen igjen!

i helga har jeg bare slappet av og kost meg med familien min og i morgen bærer turen til oslo igjen,gleder meg!!

stor klem fra marthe

FREDAG OG SHOW!!

Halloen folkens!!

Nå er vi i gang med forberedelsene til 2 livesending og jeg kjenner at i dag er jeg nervøs..da hjelper det å ha vært igjennom det en gang før og vite litt hva vi går til.

Alle deltakerne skal vise nye sider av seg selv i dag,og jeg skal synge den nydelige Need you now av Lady Antebellum.Jeg elsker teksten på den sangen..hvem har ikke følt det akkurat sånn en gang i livet..?

Dagen i dag består av øving,sminke,hår,styling og generalprøve..det er viktig å nyte alt mens vi er i det for dette er gøy! og litt skummelt..

Håper dere liker sangen og fremføringen i kveld,klem!!!

Takk…..

Jeg takker dere som har stemt på meg inderlig!!

Fredagen var en fantastisk opplevelse og jeg vil så gjerne komme langt!Det å synge på en scene og å få lov til å glede andre med musikk er min store drøm,skal gjøre alt jeg kan for å levere neste fredag!!

Nå er jeg hjemme i Bergen og koser meg med min lille datter før jeg snart reiser tilbake til Oslo og setter i gang med forberedelsene..lurer på hva jeg skal overraske dere med neste gang… 🙂

Ha en deilig søndag!!

Gode tanker fra Marthe

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.