The show must go on

Da var X factor-eventyret over for Irresistible.
Det har vært en fantastisk opplevelse fylt med latter, glede og tårer. Med andre ord, masse gode minner!
Vil bare si tusen takk til alle dere som stemte på oss gjennom hele konkurransen. Det har betydd kjempemye for oss å vite at vi har hatt deres støtte. Vi kan med hånden på hjertet si at det er svært tungt for oss å forlate x factor og føler at vi ikke fikk vist hva vi egentlig kan! Det bor så mye mer i oss, og det kommer vi til å jobbe med å få fram. Det slutter ikke her!

Ønsker uansett alle de gjenværende deltakerne lykke til videre. Vi har knyttet et sterkt bånd til alle, og det er også en grunn til at det er trist å dra. Crewet, dommerne og hele opplegget har vært helt fantastisk og vi kommer til å savne alt og alle <3
Vil også gi en stor takk til verdens beste mentor, Klaus Sonstad, som faktisk ga oss denne sjansen. Det har vært en drøm å jobbe med han, og han har lært oss veldig mye på kort tid. Vi har blitt utrolig glad i deg!
Så igjen..Tusen takk, Kjære Klaus. Du aner ikke hvor mye du har gjort for oss.

Den tiden vi har vært her har vært den beste i livet vårt, og vi kommer nok aldri til å glemme det. Norge var kanskje ikke klare for en jentegruppe, men gjør dere klare…for her kommer vi!

KissKiss Irresistible

Takk for oss