Gaver, radio og “barneskole-konsert”!

Denne uka har vært skikkelig innholdsrik og hyggelig!
I går var vi først hos koreograf, og fikk øvd inn noen fine “moves” til fredagen. Blir ikke like mye show denne gangen, men vi håper dere liker det likevel!
Deretter var vi på hotellet og øvde og slappa av før vi dro på sponsormiddag utpå kvelden. På middagen ble vi litt bedre kjent med sponsorene over en tre-retters, og vi fikk også en gledelig overraskelse fra dem. Hver sponsor hadde med en gave til oss! Vi så for oss at det kanskje var nøkkelhanker og solskjermer, noe som vi ser på som vanlige gaver fra sponsorer – men neida! Fra Bilextra fikk vi en GPS(!), noe som kommer til stor nytte for oss “bønder i byen”, fra Netcom fikk vi mobiltelefonen Samsung Galaxy S og et kontantkort på 200(!), og fra Elkjøp Express fikk vi mobiltelefonen Sony Ericsson Zylo og bluetooth-høytalere(!). HEELT SYKT! Vi var lamslått av begeistring og takknemlighet.

Dagen i dag har også vært givende. Vi starta med en tur i studio, for å kartlegge litt hvordan vi lå an til kommende sending, og dro derifra rett til P5s lokaler i Oslo, hvor vi snakka litt om hvordan vi tror fredagen blir. Veldig koselig! Så for dere som har muligheten til det – skru på radioen på P5 fredag ca 08.45.
Etterpå tok vi turen til Løren Skole, hvor min kjære bror jobber, og sang et par låter for ca 250 elever. Det var utrolig hyggelig! Morsomt å se at elevene var like begeistra som vi var, og vi brukte god tid på å skrive autografer til de som ville ha det.  God kveld norge var også med og “dokumenterte” det hele.
Blogges om låtvalget vårt i morgen!

KissKiss Irresistible

De flotte sponsor-gavene!

Fikk et lite besøk av film-crewet! Her i dusjen..