Spenningsfylt helg!

Da ble det enda en uke “in the capital of Norway”, og X Factor! Og vi må igjen, og igjen, si tusen takk til alle dere som stemte på oss på fredag. Vi setter så utrolig stor pris på å få være med og oppleve dette eventyre, og det er takket være dere der ute! We love you<3

Det var sinnsykt godt å være en av de som var sikret en plass i neste livesending, og ikke minst var det godt at Klaus slapp å ha noen av sine grupper i duell. Han jobber hardt, så det fortjente han virkelig!
Samtidig måtte vi nok en gang ta (foreløpig) farvell med en god venninne.. Sofie er en av de herligste jentene vi noen gang har møtt. Kun 16 år, men kan mange ganger være mye mer “voksen” enn oss, på en positiv måte! Vi kommer til å savne og møte det skjønne smilet, og de gode klemmene hennes om morgenen. Men som hun selv sa, og som vi også vet med sikkerhet, er ikke dette det siste vi ser av henne!  Jenta har talent og en helt egen stil, og vi er utrolig glad i henne. Vi kommer og besøker deg i Kjøpsvik om ikke lenge!

Som dere vet røyk Tanita ut forige fredag, noe som vi også syntes var veldig kjipt, men i helga var hun tilbake i Oslo for å se på alle deltakerne. Det var utrolig godt å se henne igjen! Hun er også en opptatt dame, så har ikke sett veldig mye av henne, men i kveld har hun og Mo vært en tur på besøk. Kjempekoselig 🙂

I går hadde vi en fin dag med avslapping og kos. men vi var også på “møte” med Blå Lagune v/Laila Ottesen for å teste ut noen av GloMinerals makeup og Gatineau hudpleieprodukter. Laila vil gjerne at vi skal fronte GloMinerals i Trondheim, noe vi selvfølgelig har takket ja til. Vi har nå testet ut en del produkter og er veldig fornøyd med resultatet. Anbefales på det sterkeste! Sjekk ut mer på www.blaalagune.blogg.no og på facebook: Blå Lagune.

Nå er det bare for oss å øve, øve, øve, sånn at vi kan levere best mulig kommende fredag. Så må dere bare huske at det nå er minst like viktig at dere stemmer ivei! Dere ser hvor høyt nivået er her, og vi trenger alle stemmene vi kan få for å holde oss i konkurransen.

KissKiss Irresistible

Kommer til å savne deg, Sofie<3

Hyggelig besøk 🙂

GloMinerals- og Gatineauproduktene vi fikk 🙂