AM to PM

Vi må først og fremst igjen få takke dere for alle fine tilbakemeldinger og stemmer som ble sendt til oss, til tross for en litt rusten fremføring, sist gang 🙂

Nå er det da klart for en ny fredag med fart og spenning i X Factor-land, og vi gleder oss skikkelig! Temaet denne gangen er “barndom/oppvekst”, og vi skal som dere kanskje vet synge sangen “AM to PM” av Christina Milian. Og vi kan med sikkerhet si at dette blir en opptreden med mere show enn sist gang!

Nå gjør vi oss klare for gjennomkjøring og generalprøve på Hellerudsletta. Stemningen er god, og crewet fôrer oss med søtt og salt! Etter hvert skal vi også til sminkør, hårstylist og klesstylist før vi er klare for kveldens livesending. VI GLEDER OSS!

Så er det utrolig viktig at dere stemmer, folkens! Dere har gjort en suveren jobb hittil, og dere må bare forstette med det gode arbeidet 🙂 Vi så sist hvor mye det faktisk betyr!
I dag kan dere, for å stemme på oss, sende tallet 9 til 26400 eller ringe 829 49 209! Så for å sitere Hanne på mp3 onsdagen som var: STEM, STEM, STEM! 😀

KissKiss Irresistible