Barndom!

Da var nok en helg gått forbi, og den har stort sett bestått av sosialt samvær og oppbygging av nederlaget. Vi har endelig kommet over sjokket etter fredagens siste sending, og er klare for å kjempe videre om å nå drømmen vår.

I dag har vi vært i studio med Klaus, og fått bestemt ny låt til kommende live-show!  Nok en gang har vi fått veldig fine låtforslag fra dere, noe vi setter stor pris på, men endte til slutt opp med ei låt vi og Klaus ble enige om. Denne ukens tema er barndom, og vi håper og tror at gode, gamle minner vil strømme tilbake til en del av dere.

Vi har også vært til stylist og sangpedagog, hvor vi har kommet frem til noen fine antrekk og fått litt instrukser på hvordan vi skal øve vokalmessig denne uka.

I morgen skal vi til koreografene, og vi gleder oss til å se hva de har planlagt for oss. Vi håper på å få kunne gi dere et forrykende show på fredag!

KissKiss Irresistible