The show must go on

Da var X factor-eventyret over for Irresistible.
Det har vært en fantastisk opplevelse fylt med latter, glede og tårer. Med andre ord, masse gode minner!
Vil bare si tusen takk til alle dere som stemte på oss gjennom hele konkurransen. Det har betydd kjempemye for oss å vite at vi har hatt deres støtte. Vi kan med hånden på hjertet si at det er svært tungt for oss å forlate x factor og føler at vi ikke fikk vist hva vi egentlig kan! Det bor så mye mer i oss, og det kommer vi til å jobbe med å få fram. Det slutter ikke her!

Ønsker uansett alle de gjenværende deltakerne lykke til videre. Vi har knyttet et sterkt bånd til alle, og det er også en grunn til at det er trist å dra. Crewet, dommerne og hele opplegget har vært helt fantastisk og vi kommer til å savne alt og alle <3
Vil også gi en stor takk til verdens beste mentor, Klaus Sonstad, som faktisk ga oss denne sjansen. Det har vært en drøm å jobbe med han, og han har lært oss veldig mye på kort tid. Vi har blitt utrolig glad i deg!
Så igjen..Tusen takk, Kjære Klaus. Du aner ikke hvor mye du har gjort for oss.

Den tiden vi har vært her har vært den beste i livet vårt, og vi kommer nok aldri til å glemme det. Norge var kanskje ikke klare for en jentegruppe, men gjør dere klare…for her kommer vi!

KissKiss Irresistible

Takk for oss

Gaver, radio og “barneskole-konsert”!

Denne uka har vært skikkelig innholdsrik og hyggelig!
I går var vi først hos koreograf, og fikk øvd inn noen fine “moves” til fredagen. Blir ikke like mye show denne gangen, men vi håper dere liker det likevel!
Deretter var vi på hotellet og øvde og slappa av før vi dro på sponsormiddag utpå kvelden. På middagen ble vi litt bedre kjent med sponsorene over en tre-retters, og vi fikk også en gledelig overraskelse fra dem. Hver sponsor hadde med en gave til oss! Vi så for oss at det kanskje var nøkkelhanker og solskjermer, noe som vi ser på som vanlige gaver fra sponsorer – men neida! Fra Bilextra fikk vi en GPS(!), noe som kommer til stor nytte for oss “bønder i byen”, fra Netcom fikk vi mobiltelefonen Samsung Galaxy S og et kontantkort på 200(!), og fra Elkjøp Express fikk vi mobiltelefonen Sony Ericsson Zylo og bluetooth-høytalere(!). HEELT SYKT! Vi var lamslått av begeistring og takknemlighet.

Dagen i dag har også vært givende. Vi starta med en tur i studio, for å kartlegge litt hvordan vi lå an til kommende sending, og dro derifra rett til P5s lokaler i Oslo, hvor vi snakka litt om hvordan vi tror fredagen blir. Veldig koselig! Så for dere som har muligheten til det – skru på radioen på P5 fredag ca 08.45.
Etterpå tok vi turen til Løren Skole, hvor min kjære bror jobber, og sang et par låter for ca 250 elever. Det var utrolig hyggelig! Morsomt å se at elevene var like begeistra som vi var, og vi brukte god tid på å skrive autografer til de som ville ha det.  God kveld norge var også med og “dokumenterte” det hele.
Blogges om låtvalget vårt i morgen!

KissKiss Irresistible

De flotte sponsor-gavene!

Fikk et lite besøk av film-crewet! Her i dusjen..

Unplugged

Idag startet vi nok en gang uken med å finne ny sang til fredagens sending. Ukens tema er “unplugged”, og vi gleder oss over at vi har valgt en av favorittsangene til Klaus.

Resten av kvelden tilbrakte vi på releaseparty for Ladies and Gentlemen – the Rolling Stones- en konsert på parkteatret. Her fikk vi mat og drikke samt mimre gamle liveshow av “the Rolling Stones” på storskjerm. Kvelden ble avsluttet med en hyggelig sammenkomst på en koselig restuaurant.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle som sender inn spørsmål til oss. Og vi håper dere får greie svar på det dere spør om.

KissKiss Irresistible

Herlig gjeng!

Spenningsfylt helg!

Da ble det enda en uke “in the capital of Norway”, og X Factor! Og vi må igjen, og igjen, si tusen takk til alle dere som stemte på oss på fredag. Vi setter så utrolig stor pris på å få være med og oppleve dette eventyre, og det er takket være dere der ute! We love you<3

Det var sinnsykt godt å være en av de som var sikret en plass i neste livesending, og ikke minst var det godt at Klaus slapp å ha noen av sine grupper i duell. Han jobber hardt, så det fortjente han virkelig!
Samtidig måtte vi nok en gang ta (foreløpig) farvell med en god venninne.. Sofie er en av de herligste jentene vi noen gang har møtt. Kun 16 år, men kan mange ganger være mye mer “voksen” enn oss, på en positiv måte! Vi kommer til å savne og møte det skjønne smilet, og de gode klemmene hennes om morgenen. Men som hun selv sa, og som vi også vet med sikkerhet, er ikke dette det siste vi ser av henne!  Jenta har talent og en helt egen stil, og vi er utrolig glad i henne. Vi kommer og besøker deg i Kjøpsvik om ikke lenge!

Som dere vet røyk Tanita ut forige fredag, noe som vi også syntes var veldig kjipt, men i helga var hun tilbake i Oslo for å se på alle deltakerne. Det var utrolig godt å se henne igjen! Hun er også en opptatt dame, så har ikke sett veldig mye av henne, men i kveld har hun og Mo vært en tur på besøk. Kjempekoselig 🙂

I går hadde vi en fin dag med avslapping og kos. men vi var også på “møte” med Blå Lagune v/Laila Ottesen for å teste ut noen av GloMinerals makeup og Gatineau hudpleieprodukter. Laila vil gjerne at vi skal fronte GloMinerals i Trondheim, noe vi selvfølgelig har takket ja til. Vi har nå testet ut en del produkter og er veldig fornøyd med resultatet. Anbefales på det sterkeste! Sjekk ut mer på www.blaalagune.blogg.no og på facebook: Blå Lagune.

Nå er det bare for oss å øve, øve, øve, sånn at vi kan levere best mulig kommende fredag. Så må dere bare huske at det nå er minst like viktig at dere stemmer ivei! Dere ser hvor høyt nivået er her, og vi trenger alle stemmene vi kan få for å holde oss i konkurransen.

KissKiss Irresistible

Kommer til å savne deg, Sofie<3

Hyggelig besøk 🙂

GloMinerals- og Gatineauproduktene vi fikk 🙂

AM to PM

Vi må først og fremst igjen få takke dere for alle fine tilbakemeldinger og stemmer som ble sendt til oss, til tross for en litt rusten fremføring, sist gang 🙂

Nå er det da klart for en ny fredag med fart og spenning i X Factor-land, og vi gleder oss skikkelig! Temaet denne gangen er “barndom/oppvekst”, og vi skal som dere kanskje vet synge sangen “AM to PM” av Christina Milian. Og vi kan med sikkerhet si at dette blir en opptreden med mere show enn sist gang!

Nå gjør vi oss klare for gjennomkjøring og generalprøve på Hellerudsletta. Stemningen er god, og crewet fôrer oss med søtt og salt! Etter hvert skal vi også til sminkør, hårstylist og klesstylist før vi er klare for kveldens livesending. VI GLEDER OSS!

Så er det utrolig viktig at dere stemmer, folkens! Dere har gjort en suveren jobb hittil, og dere må bare forstette med det gode arbeidet 🙂 Vi så sist hvor mye det faktisk betyr!
I dag kan dere, for å stemme på oss, sende tallet 9 til 26400 eller ringe 829 49 209! Så for å sitere Hanne på mp3 onsdagen som var: STEM, STEM, STEM! 😀

KissKiss Irresistible

Øving, øving, øving..

Etter en hyggelig kveld på premierefest i går, startet vi i dag dagen med å være gjester på NRK mp3. Her fikk vi en god start på dagen.
Nå skal vi øve, øve, øve, slik at vi kan gi dere et forrykende show på fredag!
Dere må gjerne stille oss spørsmål, så skal vi prøve og svare så godt vi kan.

KissKiss Irresistible

Barndom!

Da var nok en helg gått forbi, og den har stort sett bestått av sosialt samvær og oppbygging av nederlaget. Vi har endelig kommet over sjokket etter fredagens siste sending, og er klare for å kjempe videre om å nå drømmen vår.

I dag har vi vært i studio med Klaus, og fått bestemt ny låt til kommende live-show!  Nok en gang har vi fått veldig fine låtforslag fra dere, noe vi setter stor pris på, men endte til slutt opp med ei låt vi og Klaus ble enige om. Denne ukens tema er barndom, og vi håper og tror at gode, gamle minner vil strømme tilbake til en del av dere.

Vi har også vært til stylist og sangpedagog, hvor vi har kommet frem til noen fine antrekk og fått litt instrukser på hvordan vi skal øve vokalmessig denne uka.

I morgen skal vi til koreografene, og vi gleder oss til å se hva de har planlagt for oss. Vi håper på å få kunne gi dere et forrykende show på fredag!

KissKiss Irresistible

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.