“Kanj æ få autogafen din?”

Tusen takk igjen for at du stemte på meg. Jeg er litt forbauset over at så mange ønsker meg hell og lykke.
Jeg har på noen måter vært litt forutinntatt, og tenkt at dette er et show for de mange under 25 år, men jeg ser nå at det går veien for oss som appelerer til de mange over 25 også.
På en annen side har jeg jo til og med fått møtt mange nydelige, søte barn også, som synes det er gøy å se meg på tv. Det er jo en heeeelt ny situasjon for en som bare har trålet blues og rockeklubber i 15 år. Jeg synes det er kjempeartig, og overveldende.
I dag, mens jeg satt på Gardermoen og ventet på flyet hjem, kom en liten jente bort til meg og spurte på autograf, ja faktisk så måtte broren spørre for henne for hun var så sjenert. Slikt er helt nytt for meg, og jeg ble beveget av møtet med dette vakre, lille mennesket.
Noen kommer kanskje med en krøllete kvittering fra Prix, og ber om autograf, mens andre vil ha sprit-tusj rett på armen. Og jeg skriver”Hans”, med noen skakke 8-delsnoter bak. Det er bare rart at dette kan glede noen så mye.
Det gleder meg, og varmer mitt hjerte.