Litt om musikk,

Nå er det igjen ukeslutt. Jeg venter spent på morgendagen. Takk for at du setter sånn pris på det jeg formidler. Det varmer. Neste uke står i barndommens fortegn. Jeg skal tilbake til røttene.

Jeg tenker da på min mor og far som har spilt og sunget med meg, og `for meg i snart 30 år.De la grunnlaget for min kjærlighet til musikk. En varm takk til dem begge.
Jeg er jo født i det herrens år;1980, og i min tidlige ungdom var det 3 kassetter som sto sentralt i mitt liv; Husker ikke alle titlene men; artistene var; Michael Bolton, Muddy Waters, og “Slowhand” av Eric Clapton.
Ellers vokste jeg opp med masser av alle typer musikk, men, Blues, Gospel, Country, Soul ,og Jazz betyr fremdeles mest for meg. Jeg hadde nok en litt spesiell musikksmak i forhold til mange andre jevngamle. Mens mange hørte på AC/DC, Metallica, Michael Jackson m.m, hørte jeg på Muddy Waters, Dire Straits, Stevie Ray Vaughn, Buck Owens, og selvsagt mange fler.

Det blir spennende å se hva vi finner ut i morgen.
Igjen; Tusen takk for at du stemmer meg frem. Jeg er sååååååååå enormt takknemlig for denne muligheten.

Hans