=)

Da begynner det å nærme seg slutten på årets X-Factor, og jeg kjenner på en stor takknemlighet.
Jeg har lært enormt mye om meg selv i denne perioden, og jeg gleder meg til å benytte denne lærdommen videre i livet. Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til å begynne å spille konserter igjen, Men først, håper jeg du følger meg videre mot det nært forestående målet.
Ha fin uke videre.

Hans

Tusen takk,

Det varmer virkelig mitt hjerte at en kan være et redskap til glede og forløsning for andre. Jeg håper jeg får dele enda mere av mitt repertoar. Det å få være en del av samspillet med et publikum som stadig gir meg rosende tilbakemeldinger er noe helt spesielt.
Tusen takk igjen.

“Victory Today”

Min single “Victory Today” kommer med ukebladet SE&HØR Fredag 12 November. Albumet heter “X-Factor 2010” vol 2.
Jeg gleder meg enormt. Håper du liker sangen.

Jeg har skrevet den selv, pluss at jeg har hatt god hjelp av min musikkdoktor i Orkdalen.
Låten kommer også i elektronisk salg en uke senere. Så, den som vil ha cd, må løpe og kjøpe SE & HØR.
Det er forhåndsolgt ufattelige 200.000 eksemplarer av hver single. Jesssssssssssssssssss!!!! ENDELIG! =)

Uke 44

Jeg forbereder meg nå til program nr 5 i årets X-Factor. Det begynner å føles rart nå. Mange av de jeg har hatt rundt meg siden i sommer, har avsluttet sin tid i showet. Jeg tenker at livet har masse muligheter å by på videre.

X-Factor er som en slags rulletrapp tenker jeg. En rulletrapp man går på, og som kan ta deg litt fortere til neste etasje. Jeg tenker at mange som er med på dette, ville ha kommet dit de skal komme uansett, og denne høste bare gir oss litt ekstra fart.
Det er i alle fall spennende. Jeg er så enormt takknemlig for at du bruker tid og penger på meg.
Jeg kjenner at jeg fremdeles har masse å by på.
Ha en fin uke.

Hans

“Kanj æ få autogafen din?”

Tusen takk igjen for at du stemte på meg. Jeg er litt forbauset over at så mange ønsker meg hell og lykke.
Jeg har på noen måter vært litt forutinntatt, og tenkt at dette er et show for de mange under 25 år, men jeg ser nå at det går veien for oss som appelerer til de mange over 25 også.
På en annen side har jeg jo til og med fått møtt mange nydelige, søte barn også, som synes det er gøy å se meg på tv. Det er jo en heeeelt ny situasjon for en som bare har trålet blues og rockeklubber i 15 år. Jeg synes det er kjempeartig, og overveldende.
I dag, mens jeg satt på Gardermoen og ventet på flyet hjem, kom en liten jente bort til meg og spurte på autograf, ja faktisk så måtte broren spørre for henne for hun var så sjenert. Slikt er helt nytt for meg, og jeg ble beveget av møtet med dette vakre, lille mennesket.
Noen kommer kanskje med en krøllete kvittering fra Prix, og ber om autograf, mens andre vil ha sprit-tusj rett på armen. Og jeg skriver”Hans”, med noen skakke 8-delsnoter bak. Det er bare rart at dette kan glede noen så mye.
Det gleder meg, og varmer mitt hjerte.

Litt om musikk,

Nå er det igjen ukeslutt. Jeg venter spent på morgendagen. Takk for at du setter sånn pris på det jeg formidler. Det varmer. Neste uke står i barndommens fortegn. Jeg skal tilbake til røttene.

Jeg tenker da på min mor og far som har spilt og sunget med meg, og `for meg i snart 30 år.De la grunnlaget for min kjærlighet til musikk. En varm takk til dem begge.
Jeg er jo født i det herrens år;1980, og i min tidlige ungdom var det 3 kassetter som sto sentralt i mitt liv; Husker ikke alle titlene men; artistene var; Michael Bolton, Muddy Waters, og “Slowhand” av Eric Clapton.
Ellers vokste jeg opp med masser av alle typer musikk, men, Blues, Gospel, Country, Soul ,og Jazz betyr fremdeles mest for meg. Jeg hadde nok en litt spesiell musikksmak i forhold til mange andre jevngamle. Mens mange hørte på AC/DC, Metallica, Michael Jackson m.m, hørte jeg på Muddy Waters, Dire Straits, Stevie Ray Vaughn, Buck Owens, og selvsagt mange fler.

Det blir spennende å se hva vi finner ut i morgen.
Igjen; Tusen takk for at du stemmer meg frem. Jeg er sååååååååå enormt takknemlig for denne muligheten.

Hans

Høøøøøøøøøøøøøøy,

Sitter og tar morgenkaffen nå. I dag er det bursdag. Min yngste datter er 2 år. I dag skal jeg skjemme bort mine to små. De spiser frokost på stua med barneTV`n på, og snart blir det godsaker av alle slag.
Skulle ønske jeg kunne huske hvordan jeg hadde det da jeg var 2 år.
Skal lage en fortreffelig kjøttmiddag i dag. Alle bestemødre og bestefedre kommer, og jeg synes det skal bli godt å gjøre litt stas på dem også.
Ellers har jeg bestemt meg for hvilken sang jeg skal synge på Fredag, og det føles riktig. Jeg begynner å glede meg nå. Ønsker deg en riktig god dag.
Hans

Foto: Rita Sundlisæter

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.