Hektisk uke=)

Hei alle sammen! Håper dere har det bra! Må nok en gang takke for alle stemmene! er helt sinnsykt at jeg har kommet så langt, og at vi nå er så nærme finalen! Er utrolig glad for det!  Denne uken har vært ganske hektisk! Det er jo få igjen, så det gjelder mer enn noen gang å øve som en gud så det sitter på fredag! Jeg gleder meg masse, skal bli monsterfett!!

Uten om å øve og forberede meg til fredagen så har jeg vært gjest på showman denne uken! Det blir send i morgen, torsdag 25.11!! på tv2 sebra 22.30 tror jeg det er! Det må alle se!!!!!=D tror det blir morsomt! I dag ha mo og jeg hatt en photoshoot sammen, blei noen skikkelig kule bilder tror jeg, så blir spennede å se! Vi har også spilt inn en kampanjefilm om HIV og Aids! En viktig sak å støtte! Det er et ganske tabu belagt tema her i norge, og det er viktig å få det frem i lyset og la informasjon om det bli tilgjengelig. få folk til å bli bevist på at det er høyst aktuelt også her til lands!

Fredagens tema er jo forbilde, og jeg har jo få litt forespørseler om hva slags musikk jeg hører på. Så da passer det vel med en liten liste over noen av min favoritt artister!=)

Jeg hører på veldig masse forskjellig musikk, og er insipirert av mange vokalister og musikere! Skal prøve å kategorisere i sjangere=P

Metal: Soilwork, Pain of salvation, Evergrey, Kamelot, Pagans Mind, Dream theater (de gamle skivene), Symphony X, Circus Maximus, Jorn.

Rock: Bon Jovi, Switchfoot, Kings of Leon, Freak Kitchen, Coldplay.

Pop og R&B: John Mayer, Beyonce, Rihanna, A-ha, Train, Michael Jackson, Lady Gaga, Owl City.

Funk/ soul: Ole Børud, Jarle Bernhoft.

Jazz: Come Shine, Pat Matheny, Jazzkamikaze (særlig supersonic revolutions skiva!).

Norsk: Trang fødsel, di derre

Mannlige vokalister jeg liker: Daniel Gildelôw, Jørn Lande, Michael Jackson,  Jon Bon Jovi, Caleb Followill, Jarle Bernhoft, Russel Allen, Morten Harket, Adam Lambert.

Favoritt album:

12:5

Slippery when wet:

Stabbing the drama:

Det er selvsagt utrolig mange flere album, artister og vokalister jeg vil trekke frem, må nå har dere hvertfall fått et lite innblikk i hva slags musikk jeg hører på!=) Håper dere sjekker ut noe av det dere ikke har hørt om! Alt dette har vært til stor inspirasjon for meg og mitt musikalske uttrykk!

Snakkes!!