Overveldet!

hei alle sammen!!

Nok en gang må jeg åpne med å takke alle sammen for at dere stemmer på meg!! Det betyr bare mer og mer, virkelig!

Det er en ting jeg har tenkt veldig masse på i det siste, og det er alle de fantastiske kommentarene og låtforslagene dere legger igjen til meg både her og på facebook siden min! Jeg vil at dere skal vite at jeg leser hver eneste kommentar, og alle betyr like mye for meg! Dere sender jo også inn masse låtforslag, masse bra låtforslag! Det er masse ting jeg kunne ønske meg å gjort av det dere foreslår, men håper dere forstår at jeg ikke har mulighet til å gjøre alle! Når det gjelder å velge låter er det en ganske inviklet prosess, så jeg håper ikke jeg skuffer noen med at jeg ikke velger det dere har foreslått! Låtene må passe med tema, ha en historie for meg, passe med produksjonen, så ja, det er mye som skal være på plass når man skal velge! Jeg ser på alle låtforslagene dere kommer med og tar de med til vurdering, så vet dere det!!=D Det er jo faktisk en del forlsag jeg har gjort også, det må ikke glemmes! blandt annet goo goo dolls – iris og we all die young – steel dragon!=)

På fredag møtte jeg en utrolig kul gutt! Petter het han og var 7 år hvis ikke jeg husker feil! han hadde vunnet biletter til live-sendingen og et møte med meg! og jeg må si jeg følte med ganske beæret da gutten trappet opp med samme sveis som meg! Det er noe av det største og mest rørende jeg har opplevd på lenge! Blei så satt ut at det eneste jeg sa i ganske mange minutter var; nei, så fett!! Fet sveis:P haha Så en hilsen til deg Petter! Du er kul!!

Ellers er det en ganske vanlig uke!=) masse øving, og faste “x-factor rutiner” hvis jeg kan kalle det det=P Til fredag er det Norsk aften og jeg gleder meg masse!  Skal synge på norsk for første gang i konkurransen, en låt jeg lover at dere kommer til å synge med på!=D

snakkes folkens!

Petter og meg!!=D