Cosmopolitan + Samleplate!!

Hold dere fast folkens!!! til fredag kommer volum 1 av årets x-factor samleplate!! Mitt bidrag er å finne på denne skiva, og den blir bare å få kjøpt i se og hør weekend! så da vet man hva man skal gjøre til fredag?    RIKTIG, kjøpe se og hør weekend!!=D jeg er kjempe fornøyd med bidraget mitt, og jeg håper dere kommer til å like det!!

I dag har jeg også blitt intervjuet av bladet Cosmopolitan. Jeg har vært så heldig å bli kåret til månedens mann og det kommer på trykk i desember utgaven av bladet! Det var en veldig hyggelig gjeng å hilse på! Jeg møtte de på rockepuben Last Train i sentrum for å ta noen bilder til reportasjen. Tror de ble veldig kule! Gleder meg til å se bildene og intervjuet!  her er noen bilder fra dagens shoot:

det er klart man må ha gruppebilde!=P

poetisk låtskriver….eller?=P

Det er klart man må styles!