Spennende uke=)

Jeg må jo selvfølgelig takk så utrolig masse nok en gang til alle dere som har stemt meg videre nok en gang!!  Jeg er utrolig takknemlig, det finnes ikke ord!  I helgen dro jeg en tur hjem til mi kjære mor i skien for å få litt ro. Alltid godt å komme hjem til mor og få omsorg og stell. Merker at jeg er der litt for sjeldent, så må skjerpe meg litt å besøke hjembyen litt oftere!

Denne uken her er det masse spennende som skjer! I dag var vi i studio som vanlig og valgte låt til fredag, og jeg må si jeg gleder meg masse! Er veldig fornøyd med låtvalget, og tror det kommer til å bli en kul fremføring! I morgen og onsdag skal vi spille inn video-innslag til fredagen. Temaet er jo film, så har hørt noen rykter om en film-trailer…stikkord: action=P Moro!!  På onsdag skal jeg i intervju og fotoshoot med bladet cosmopolitan, det tror jeg også blir veldig moro! så med andre ord en spennende uke!

Håper dere har det bra og koser dere masse!!

Atle