hard jobbing!

Nå nærmer det seg fredag igjen og jeg gleder meg! Men jeg skal også inrømme at det har vært en tøff uke til nå! Jeg hadde en enorm opptur på fredag, og det var utrolig moro å føle at man har levert sitt aller beste! For ikke å snakke om alle de fantastiske tilbakemeldingene jeg har fått fra dere! (beklager at jeg ikke har mulighet til å svare dere alle sammen, men vit at jeg setter enormt stor pris på det!!!) Utfordringen derimot, kommer når man må legge oppturen bak seg og nullstille for å jobbe seg opp mot en ny fredag. Etter en enorm opptur kan det være vanskelig! Det handler jo om å kunne levere sitt ytterste hver gang! Denne uken syntes jeg det var litt ekstra vanskelig å finne en låt også, noe som gjøre at det bygde seg opp en del tanker og bekymringer. Man blir ekstra nervøs, og man blir redd for at man ikke skal klarer og levere sitt beste! Det er jo enormt viktig å ha en låt man føler man kan gjøre bra, og at man føler at man får vist seg fra sin beste side samtidig som man viser noe nytt… utrolig paradoksalt igrunn..men sånn er gamet! Nå derimot har jeg funnet låta, fått øvd masse på den, føler meg trygg på den og har masse motivasjon til å gjøre det bra på fredag! Det er enormt deilig når man føler at bitene faller på plass og man kan begynne å glede seg til live show igjen!! I morgen er det øving med band på Hellerudsletta, og jeg gleder meg til å høre hvordan det låter!!=) Lover å gjøre mitt aller beste nok en gang på fredag, og dere skal få se en litt ny side av meg som dere ikke har sett før!=) Gled dere!

Må også si tusen takk til x-factor sponsorene Netcom, Bilextra og Elkjøp express!!! Dere er fantastiske, og uten dere hadde ikke noe av dette vært mulig!!=)

snakkes!

Atle