Tattoos

ja folkens! Siden jeg har fått en del henvendelser og spørsmål om bilder og forklaringer av tatoveringene mine har jeg laget en aldri så liten beskrivelse til dere!

På min høyre arm har har jeg torner som slynger seg rundt armen og blir til masse stjerner. Jeg har også teksten “Per aspera ad astra”, som betyr gjennom kamp til seier eller gjennom tornene og opp til stjernene. Det er et slagt “livsmotto” jeg har, og med det mener jeg at man må jobbe hardt for å komme noen vei! Har tatt den på contrast tattoo i Sandefjord (Arild Flaatebø)

Min venstre arm er litt mer komplisert. Her har jeg en del symboler og bilder som både identifiserer hvem jeg er og ting jeg synes er fint! Øverst har jeg et portrett av Jomfru Maria, det er hentet fra en statue i Peterskirken i Roma. For meg er hun et symbol på trygghet og et veldig vakkert vesen. Nedover på innsiden kommer vi til en G-nøkkel, det er note skrift og er ganske naturlig å ha siden jeg driver med musikk. Bak g-nøkkelen er det også noen notelinjer. Så kommer det en due som skal symbolisere frihet til å gjøre hva man vil, og for min del handler dette om musikk. Hvis man ser nøye etter så kan man også se at dua er en hodeskalle. Måtte jo ha noe sånt siden jeg er en ganske rocka fyr og spiller i rockeband. (dere får se om dere klarer å se hodeskallen) Ut i fra munnen til hodeskallen kommer det også noter, som et symbol på at jeg er sanger, og tennene går også over i å bli et piano, siden jeg spiller piano. Alt bli bundet sammen av vingene jeg har gitt jomfru maria. Også tatt på Contrast tattoo i Sandefjord (Arild Flaatebø)

På magen er den mest harry tatoveringen av alle jeg har=P Der har jeg et par i ess! Det er jo egentlig bare rock´n´roll å ha noe sånt, så følte det var et must! Tatt på De Freikas i Skien.

På ryggen har jeg et kors! Det har jo på mange måter også blitt et symbol på rock, og i tillegg til det synes jeg det er et symbol for styrke! Tatt av Danila Moskovtchenko.

På ribbeina har jeg tatovert deler av album-coveret til bande jeg spiller i. Vi gav jo ut debutalbummet vårt i år, og jeg følte det naturlig å tatovere det på kroppen min. Har lagt til en old school hodeskalle også for å få det til å se litt råere ut! Tatt på You gotta love it tattoo i Oslo av Greg.

På leggen min har jeg latt meg tatovere av min beste venn robin, ja det er han som har tatovert meg! Jeg fikk også lov til å tatovere meg selv på han! Man lever bare en gang!;) Det er den kuleste og mest minnerike tatoveringen jeg har tror jeg!  Tatt av Robin Ognedal;)

Det var alt jeg har å vise frem! Som dere skjønner er jeg ganske opphengt i tatoveringer, så disse er nok ikke de siste!=)

Men nå må jeg øve på låta jeg skal gjøre på fredag!

Snakkes