TAKK IGJEN!!

hei folkens!!

Fortsatt takk for at dere lar meg være med i dette eventyret! Det er utrolig moro å få være med, og det er takket være dere at jeg fortsatt henger med! Må også si tusen takk for alle positive kommentarer! setter utrolig stor pris på det! Har dessverre ikke mulighet til å svare alle, men dere skal vite at alle kommentarer betyr masse for meg! Er vedig godt å få respons på at jobben man gjør er bra! Det gir meg motivasjon til å drive videre, og motivasjon til å strekke meg enda lenger neste gang! Det er bare å glede seg til fredag! Da over jeg fullt trøkk og masse rock`n`roll!!

Følg med så holder jeg dere oppdatert utover uken! Mye moro som skjer!=D

Hadde forresten satt stor pris på om dere ble medlem av fansiden min på facebook!

http://www.facebook.com/pages/Atle-Pettersen/111925938866271?ref=ts

snakkes!

Fra fredagens liveshow!=)