FREDAG IGJEN!=D

Da er det fredag igjen og jeg gleder meg MASSE til å stå på scenen nok en gang! Jeg føler meg kjempe heldig som fortsatt for lov til å være med på det her, og jeg håper dere hjelper meg videre så jeg får oppleve enda mer av dette eventyret!! I går hadde vi prøver med bandet og sånn, og det gikk kjempe bra! Skal gjøre en ganske anderledes, men kul verson av Robyn´s Dancin´ on my own! Kommer til å bli moro! Nå har vi akkurat kommet til exporama for å ta fatt på en lang dag! Vi skal ha kameraprøver, generalprøve også er det jo live-show i kveld 19.30! Blir syykt!=D

Må jo ærlig innrømme at jeg gruer meg til avstemningsdelen! hvem gjør ikke det! Det er utrolig nervepirrende, og jeg håper inderlig at dere stemmer på meg og hjelper meg videre!!=D Men uansett hva som skjer så skal jeg gjøre mitt beste i kveld!!

Snakkes folkens!