Hektisk uke=)

Hei alle sammen! Håper dere har det bra! Må nok en gang takke for alle stemmene! er helt sinnsykt at jeg har kommet så langt, og at vi nå er så nærme finalen! Er utrolig glad for det!  Denne uken har vært ganske hektisk! Det er jo få igjen, så det gjelder mer enn noen gang å øve som en gud så det sitter på fredag! Jeg gleder meg masse, skal bli monsterfett!!

Uten om å øve og forberede meg til fredagen så har jeg vært gjest på showman denne uken! Det blir send i morgen, torsdag 25.11!! på tv2 sebra 22.30 tror jeg det er! Det må alle se!!!!!=D tror det blir morsomt! I dag ha mo og jeg hatt en photoshoot sammen, blei noen skikkelig kule bilder tror jeg, så blir spennede å se! Vi har også spilt inn en kampanjefilm om HIV og Aids! En viktig sak å støtte! Det er et ganske tabu belagt tema her i norge, og det er viktig å få det frem i lyset og la informasjon om det bli tilgjengelig. få folk til å bli bevist på at det er høyst aktuelt også her til lands!

Fredagens tema er jo forbilde, og jeg har jo få litt forespørseler om hva slags musikk jeg hører på. Så da passer det vel med en liten liste over noen av min favoritt artister!=)

Jeg hører på veldig masse forskjellig musikk, og er insipirert av mange vokalister og musikere! Skal prøve å kategorisere i sjangere=P

Metal: Soilwork, Pain of salvation, Evergrey, Kamelot, Pagans Mind, Dream theater (de gamle skivene), Symphony X, Circus Maximus, Jorn.

Rock: Bon Jovi, Switchfoot, Kings of Leon, Freak Kitchen, Coldplay.

Pop og R&B: John Mayer, Beyonce, Rihanna, A-ha, Train, Michael Jackson, Lady Gaga, Owl City.

Funk/ soul: Ole Børud, Jarle Bernhoft.

Jazz: Come Shine, Pat Matheny, Jazzkamikaze (særlig supersonic revolutions skiva!).

Norsk: Trang fødsel, di derre

Mannlige vokalister jeg liker: Daniel Gildelôw, Jørn Lande, Michael Jackson,  Jon Bon Jovi, Caleb Followill, Jarle Bernhoft, Russel Allen, Morten Harket, Adam Lambert.

Favoritt album:

12:5

Slippery when wet:

Stabbing the drama:

Det er selvsagt utrolig mange flere album, artister og vokalister jeg vil trekke frem, må nå har dere hvertfall fått et lite innblikk i hva slags musikk jeg hører på!=) Håper dere sjekker ut noe av det dere ikke har hørt om! Alt dette har vært til stor inspirasjon for meg og mitt musikalske uttrykk!

Snakkes!!

Overveldet!

hei alle sammen!!

Nok en gang må jeg åpne med å takke alle sammen for at dere stemmer på meg!! Det betyr bare mer og mer, virkelig!

Det er en ting jeg har tenkt veldig masse på i det siste, og det er alle de fantastiske kommentarene og låtforslagene dere legger igjen til meg både her og på facebook siden min! Jeg vil at dere skal vite at jeg leser hver eneste kommentar, og alle betyr like mye for meg! Dere sender jo også inn masse låtforslag, masse bra låtforslag! Det er masse ting jeg kunne ønske meg å gjort av det dere foreslår, men håper dere forstår at jeg ikke har mulighet til å gjøre alle! Når det gjelder å velge låter er det en ganske inviklet prosess, så jeg håper ikke jeg skuffer noen med at jeg ikke velger det dere har foreslått! Låtene må passe med tema, ha en historie for meg, passe med produksjonen, så ja, det er mye som skal være på plass når man skal velge! Jeg ser på alle låtforslagene dere kommer med og tar de med til vurdering, så vet dere det!!=D Det er jo faktisk en del forlsag jeg har gjort også, det må ikke glemmes! blandt annet goo goo dolls – iris og we all die young – steel dragon!=)

På fredag møtte jeg en utrolig kul gutt! Petter het han og var 7 år hvis ikke jeg husker feil! han hadde vunnet biletter til live-sendingen og et møte med meg! og jeg må si jeg følte med ganske beæret da gutten trappet opp med samme sveis som meg! Det er noe av det største og mest rørende jeg har opplevd på lenge! Blei så satt ut at det eneste jeg sa i ganske mange minutter var; nei, så fett!! Fet sveis:P haha Så en hilsen til deg Petter! Du er kul!!

Ellers er det en ganske vanlig uke!=) masse øving, og faste “x-factor rutiner” hvis jeg kan kalle det det=P Til fredag er det Norsk aften og jeg gleder meg masse!  Skal synge på norsk for første gang i konkurransen, en låt jeg lover at dere kommer til å synge med på!=D

snakkes folkens!

Petter og meg!!=D

Det drar seg til!

hei alle sammen!  Håper dere har det fint! Nå er det jo snart fredag igjen, og vi er på liveshow nummer 6! Ganske sykt at jeg fortsatt henger med må jeg si! Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg, og jeg er evig takknemlig for at dere stemmer på  meg! Man merker jo at vi blir færre og færre, og at konkurransen blir tøffere og tøffere! Nå er vi syv ufattelig sterke deltakere igjen, og det gjelder mer en noen gang å prestere! Det er blir jo selvfølgelig et enda høyere forventningspress også, så ja, det er mye press for å si det sånn!=P  Jeg merker også mer og mer hvor mye dette betyr for meg, og hvor mye jeg vil dette! Skal gjøre mitt aller beste i morgen, og jeg håper dere blir fornøyd og stemmer meg videre!!!

Take care!!

Snakkes!

Nok en uke, TUSEN TAKK!

Må bare si det nok en gang! Tusen tusen takk for alle som har stemt på meg! Dere aner ikke hvor mye dette betyr for meg! Det finnes ikke ord!! Dere er helt fantastiske, rett og slett!
Denne uka har jeg også fått ansvar for å videoblogge litt, så da får dere et litt mer visuelt inblikk i hverdagen min! denne uken er det også masse moro som skjer! I kveld skal vi på premiere på filmen “hjem til jul”, det gleder jeg meg masse til! ellers blir det masse øving og forberedelser til fredagen som kommer! Lover  nok en gang fult trøkk og masse show!=D
Snakkes snart!

Morgendagens låt!

I morgen skal jeg synge en av mine yndlingslåter fra yndlingsfilmen min Rock star, låta heter We All Die Young!! sjekk ut låta her: Da er det klart=D jeg skal synge We All Die Young av Steel Dragon fra filmen Rock Star!! Gleder meg masse til i morgen!=D sjekk ut låta her! http://www.youtube.com/watch?v=evL2sPk8eeY

Cosmopolitan + Samleplate!!

Hold dere fast folkens!!! til fredag kommer volum 1 av årets x-factor samleplate!! Mitt bidrag er å finne på denne skiva, og den blir bare å få kjøpt i se og hør weekend! så da vet man hva man skal gjøre til fredag?    RIKTIG, kjøpe se og hør weekend!!=D jeg er kjempe fornøyd med bidraget mitt, og jeg håper dere kommer til å like det!!

I dag har jeg også blitt intervjuet av bladet Cosmopolitan. Jeg har vært så heldig å bli kåret til månedens mann og det kommer på trykk i desember utgaven av bladet! Det var en veldig hyggelig gjeng å hilse på! Jeg møtte de på rockepuben Last Train i sentrum for å ta noen bilder til reportasjen. Tror de ble veldig kule! Gleder meg til å se bildene og intervjuet!  her er noen bilder fra dagens shoot:

det er klart man må ha gruppebilde!=P

poetisk låtskriver….eller?=P

Det er klart man må styles!

Spennende uke=)

Jeg må jo selvfølgelig takk så utrolig masse nok en gang til alle dere som har stemt meg videre nok en gang!!  Jeg er utrolig takknemlig, det finnes ikke ord!  I helgen dro jeg en tur hjem til mi kjære mor i skien for å få litt ro. Alltid godt å komme hjem til mor og få omsorg og stell. Merker at jeg er der litt for sjeldent, så må skjerpe meg litt å besøke hjembyen litt oftere!

Denne uken her er det masse spennende som skjer! I dag var vi i studio som vanlig og valgte låt til fredag, og jeg må si jeg gleder meg masse! Er veldig fornøyd med låtvalget, og tror det kommer til å bli en kul fremføring! I morgen og onsdag skal vi spille inn video-innslag til fredagen. Temaet er jo film, så har hørt noen rykter om en film-trailer…stikkord: action=P Moro!!  På onsdag skal jeg i intervju og fotoshoot med bladet cosmopolitan, det tror jeg også blir veldig moro! så med andre ord en spennende uke!

Håper dere har det bra og koser dere masse!!

Atle

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.