Spiller piano for første gang på direkten :)

Åh det er så herlig når dere gir meg så gode tilbakemeldinger på låtvalga mine.
Denna uka har jeg valgt BEGGE låtene helt på egen hånd, så nå står jeg for det selv (og da er det veldig viktig at dere støtter meg, så jfk blir fornøyd og lar meg fortsette å velge selv framover) hæhæ!
Sangene er Speechless av Lady Gaga, som jeg skal spille selv på piano. Det er første gangen jeg gjør det i X Factor:) Og den andre er I don’t believe you av P!nk.
Temaet er forbilder, og disse to damene er to jeg virkelig ser opp til. De er noen råtasser ut av en annen verden, akkurat sånn jeg vil være:) hehe

Tallet mitt er 4 denne gangen også, og jeg ble så glad når jeg fant det ut, for 4 er jo lykketallet mitt. Så da får jeg litt mer ro i meg, og så klarer jeg å holde fokus haha. Og forhåpentligvis bli stemt videre av dere:)

Lots of love:)