Take my picture Hollywood.. I wanna be a star!

Haha, jeg har nettopp vært ute i spist middag med Mo. Det var kjempekoselig, og vi ble kjent igjen av mange fans!
Vi spiste på Egon, og til og med de ansatte der kjente oss, så vi fikk det perfekte bordet vi ville ha oppe.. med en gang!
Følte oss som noen skikkelig stars haha. Vi får vel nyte det så lenge det varer 😀

Mo og jeg er egentlig skikkelig freaks begge to, så under middagen ble det masse synging fra bordet vårt (til glede for resten av gjestene håper jeg, men er litt tvilsom..)  Og vi gjentok geniale sitater fra geniale Gaga.
Vet egentlig ikke helt hvor mange ganger vi har ligget på gulvet idag, posért og skreket TAKE MY PICTURE HOLLYWOOD, I WANNA BE A STAR!

Men samme det, jeg har hatt en knall uke:) Har fått verdensrekord i å velge låt fort, jeg har vært på kinopremiere å gått på rød løper med gjengen, jeg har hatt to av bestevenninnene mine her fra tirsdag til onsdag og filmet noe artig med dem:) og jeg føler virkelig at jeg har truffet på låtvalget igjen!
Black velvet er som en gave fra Gud til meg haha.

Så nå gleder jeg meg til imorgen! Og ikke glem å sende 6 til 26400 da:D

I LOVE YOU MY LITTLE MONSTERS <3