ny uke daa

Takk for stemmene nok en gang:)
Nå er jeg snart klar for en ny uke. Blir tomt her uten Eivind bffff, men jeg skal jobbe kjempehardt og gi alt på hans vegne på fredag. Eivind får billett av meg også da, og kommer til å sitte blandt publikum 😀
Det blir hyggeliiiiiiiiiig:)
Kom nettopp til Oslo etter en avslappende helg i Sandefjord. Skal bruke de siste kreftene mine den uka her til å overraske big time til fredag.. Også gleder jeg meg litt til å komme hjem til mamma og pappa snart.
Men først skal jeg bli ferdig med den uka her!

Ha en fin uke, så ses vi på fredag.

Spiller piano for første gang på direkten :)

Åh det er så herlig når dere gir meg så gode tilbakemeldinger på låtvalga mine.
Denna uka har jeg valgt BEGGE låtene helt på egen hånd, så nå står jeg for det selv (og da er det veldig viktig at dere støtter meg, så jfk blir fornøyd og lar meg fortsette å velge selv framover) hæhæ!
Sangene er Speechless av Lady Gaga, som jeg skal spille selv på piano. Det er første gangen jeg gjør det i X Factor:) Og den andre er I don’t believe you av P!nk.
Temaet er forbilder, og disse to damene er to jeg virkelig ser opp til. De er noen råtasser ut av en annen verden, akkurat sånn jeg vil være:) hehe

Tallet mitt er 4 denne gangen også, og jeg ble så glad når jeg fant det ut, for 4 er jo lykketallet mitt. Så da får jeg litt mer ro i meg, og så klarer jeg å holde fokus haha. Og forhåpentligvis bli stemt videre av dere:)

Lots of love:)

Nå skal det bli girlpower!

Hadde en fantastisk herlig kveld igår, det må jeg bare si. Er helt overveldet etter å ha fått så mange flotte tilbakemeldinger:) Var veldig morsomt, for de tidligere ukene har jeg ligger dårlig ann å det har jeg merket på kommentarene jeg har fått også, men nå har det gått over all forventning! ENDELIG har jeg fått vist hvem jeg er på skjermen! Og neste uke skal jeg bare fortsette med det 🙂
Så da håper jeg dere stemmer meg til finale folkens, det hadde vært helt osemagisk.
Men selvom jeg får gode tilbakemeldinger, hviler jeg ikke på laubæra. Så nå skal jeg ned på musikkrommet mitt å slå på tangentene for å sette sammen en bra opplevelse for dere neste fredag også 😀

Tusen takk for støtten!
Annsofi <3

krysser fingrene

Heihei!
Må bare takke alle som stemte på meg sist fredag, og som gjorde at jeg fortsatt sitter på rommet mitt å øver på låtene mine og gleder meg til fredag:)
Nå er temaet norsk, og jeg skal synge ‘tigergutt-cc cowboys’ og ‘my lullaby-Maria Mena’.
Nå håper jeg virkelig at dere stemmer på meg jenter, vi kan ikke la gutta få overtaket 😀
Også håper jeg alle de som har fulgt meg lenge før x factor også stemmer på meg, for neste uke er temaet forbilde..
-og da skal dere få det dere har ventet på lenge nå!
Da setter jeg meg ned ved pianoet for å skape den osemagiske stemningen som jeg gjorde tidligere i år.
Så nå bare krysser jeg fingrene for at jeg får muligheten til å oppleve det en gang til før jeg flytter tilbake til Sarpsborg:)

Take my picture Hollywood.. I wanna be a star!

Haha, jeg har nettopp vært ute i spist middag med Mo. Det var kjempekoselig, og vi ble kjent igjen av mange fans!
Vi spiste på Egon, og til og med de ansatte der kjente oss, så vi fikk det perfekte bordet vi ville ha oppe.. med en gang!
Følte oss som noen skikkelig stars haha. Vi får vel nyte det så lenge det varer 😀

Mo og jeg er egentlig skikkelig freaks begge to, så under middagen ble det masse synging fra bordet vårt (til glede for resten av gjestene håper jeg, men er litt tvilsom..)  Og vi gjentok geniale sitater fra geniale Gaga.
Vet egentlig ikke helt hvor mange ganger vi har ligget på gulvet idag, posért og skreket TAKE MY PICTURE HOLLYWOOD, I WANNA BE A STAR!

Men samme det, jeg har hatt en knall uke:) Har fått verdensrekord i å velge låt fort, jeg har vært på kinopremiere å gått på rød løper med gjengen, jeg har hatt to av bestevenninnene mine her fra tirsdag til onsdag og filmet noe artig med dem:) og jeg føler virkelig at jeg har truffet på låtvalget igjen!
Black velvet er som en gave fra Gud til meg haha.

Så nå gleder jeg meg til imorgen! Og ikke glem å sende 6 til 26400 da:D

I LOVE YOU MY LITTLE MONSTERS <3

YES!

TUSEN takk alle som stemte på meg igår! Det betyr så mye for meg å være her jeg er nå. ENDELIG fikk jeg positive tilbakemeldinger fra dommerne, og ENDELIG er jeg på vei i riktig retning igjen.
Nå er jeg klar for å bare kjøre på framover å jobbe steinhardt for å nå så langt som mulig.
Gleder meg til fredag da jeg virkelig satser på å være 100%.
Har begynt å tenke ut noen aktuelle låter allerede, og dette lover godt framover.
Så nå må dere bare stemme på meg hihi 🙂

klem fra Annsofi.

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.