Backstagebilder fra Redroom del 2

 

Her kommer noen backstagebilder fra sendingen av The Voice fra Redroom på fredag 🙂

Monika og Aleksander synger for oss….nydelig 🙂

Hans Petter “Maria” Hammersmark koser seg i Redroom…..morsom fyr eller dame?

Shaun og Omar svarer på spørsmål fra seerne

Hurra for Monika!!!

Hvem går videre??? Spenning i studio…..

B`day girl Monika 25 år 🙂

Magne forklarer valget hans etter sendingen

Aleksander er veldig happy for at han er i semifinalen

Tøft valg for mentor Yosef

 Sondre har også hatt en tøff dag på jobb, men er klar for Semifinale på fredag!!!

Vi hadde en morsom kveld med både feiring av Monica 25 år, akustisk opptreden med Aleksander og bursdagsjenta, Hans-Petter tok på seg paljetter og parykk for å parodiere meg…veldig funny, og jeg fikk pratet med alle de flotte mentorene våre og deltakerne 🙂

MEN kvelden ble litt trist, da 4 av deltakerne måtte hjem-og det var tøft for både mentorene og deltakerne. Jeg vil bare ønske Shaun, Silje, Ida og Suzana lykke til videre med deres karrierer….U rock!!!

Gikk du glipp av sendingene? (shame on you..ha ha), se sendingene her: 

1286

[sumo progid=615463]

På fredag er vi klare for semifinalen, det blir sykt spennende. Hvem går til finalen? Blir det Monica, Martin, Aleksander, Hans-Petter, Omar, Leif Anders, Elisabeth eller Hege…4 skal hjem-4 skal til finalen 🙂

Hvis du vil se opptredene deres igjen eller har noen spørsmål til deltakerne eller til meg, så kan du sjekke ut alt her: http://min.tv2.no/voice/#videoPlayer, ellers kan du finne alt du lurer på på tv2.no. sjekke oss ut på twitter #thevoicemaria eller #thevoicenorge eller på facebook 🙂

Vi ses på fredag kl.20.00 på TV2!! Ha en super uke, og en flott 17.mai! Hurra!!!

OBS!! Husk å laste ned låtene på itunes: http://itunes.apple.com/no/artist/diverse-artister/id391111792

Klæm fra meg <3<3<3