• disqus_NVhckdvstC

  Kan du blogge mer?

 • Very interesting article. Thanks for your excellent post.
  forex broker reviews

 • http://www.facebook.com/pages/Valencia-CF-Norge/177210692341619
  Her kan dere følge nyheter om Valencia på norsk 🙂

  Ellers har jeg min egen blogg ;

  http://cfvalencianorge.blogspot.com/2011/11/valencia-cf-bayer-04-leverkusen-3-1-1-1.html

  God artikkel egentlig. Jeg bor i Valencia, og kan derfor følge klubben tett. Klubben virker sunnere enn på lenge. Men et stort problem er media og veldig mange tilhengere som bare venter på en anledning for å sende Emery tilbake til baskerland. Han mangler kanskje karisma, men forventningene er skrudd altfor høyt med tanke på spillematerialet. Llorente, sportsdirektør Braulio og trener Emery har tross alt klart å styre skuta greit en stund nå. Det ser også ut som om de får solgt gamle Mestalla før året er omme (blir annonsert på generalforsamlingen 19/11). Ny Mestalla blir praktfull, men hvordan man skal fylle en kapasitet på 75.000 når kun snaue 40.000 møtte opp mot Leverkusen igår, vet ikke jeg.
  Braulio har vært smart i overgangsmarkedet, og hentet flere klassespillere for forholdsvis lite penger. Mange har til gode å slå til for fullt, men det kommer. Når man tenker på hvor langt nede de var etter Koeman i 2007, og hvor mange klassespillere som har forsvunnet hver sesong, er det imponerende å bli “best blant resten” i La Liga hvert år.
  Klubben har likevel en lang vei å gå på andre områder. Til tross for å høyt oppe på UEFA-rankingen, er de elendige på promotering utenfor Valencia-regionen. Prøv bare å skaffe deg en spillertrøye eller billett på deres offisielle hjemmeside! De har kun tre ansatte i markedsføringsavdelingen sin, og ingen av de kan engelsk. De konsentrerer seg mest om Valencia by, og virker uvitende om hvor mange tilhengere de har utenfor landegrensene. At deres offisielle fanklubb også har fått en lat og korrupt president hjelper ikke på saken.

  Nå ser jeg at dette blogginnlegget er gammelt, men jeg håper du vil skrive mer om klubben 🙂 AMUNT!

 • Svampebob-kjeks er veldig godt 😀

 • Marianne Sandaker

  Takk for det!  Det er jo hyggelig å høre 🙂  Oreo har vi prøvd, og det er bedre enn safari ja 😉

  -Marianne

 • Går det bra med ukens danser? Atle har vært dyktig hittil han, men jeg stemmer på deg, Marianne. Du er den beste. Og fineste 😉 Lykke til videre.

  P.S. Prøv Oreo-kjeks istedenfor Safari og Ballerina, de er skikkelig gode.

 • Lykke til begge to 🙂

  Atle er såå morsom <3 haha

 • Anonym

  heier på dokk! skal stemme :)) Atle bør vurdere å skifte yrke;)))

 • Anonym

  Jo, den har jag sett

 • Hvis du ikke har fått med deg deres Cha cha fra forrige uke enda, anbefaler jeg en titt her: http://www.youtube.com/watch?v=66jYvb_YCL0
  Den var helt villt bra!! 🙂

 • Anonym

  Synd att Sverige inte visar samma program som Norge får se, Sverige är en vecka efter tror jag. Men när vi väl får se samban är jag säker på att den är DRITBRA!

 • Hola!
  Godt du holder liv i bloggen, Marianne! De andre har blitt skikkelig late på det området 😉
  Gleder meg til å se dere i karnevalmodus hele gjengen! Kanskje på tide med poengrekord denne uken?
  Lykke til uansett 🙂

  Og når det gjelder kjekstips er Firkløverkjeksene til Freia farlig gode!!

 • Eeh… Hvor er researchen din? Valencia har under Llorente greid på to år å nedbetale gjelden fra 520 mill euro til nå 370. Treneren ansettes kun et år av gangen, og det er lagt begrensninger på lønninger og kjøp. Det er fortsatt en lang vei igjen, men å si at konkursen kun er bremset opp er fullstendig feil. Under Solér ble det gjort MYE, MYE feil, men han hentet bl.a. spillere som Villa!! Og med tanke på kampen mot Chelsea blir jeg STOLT av å se at jeg holder med en underdog med dårlig økonomi som spiller 1-1 mot en klubb med nærmest uendelige muligheter hva gjelder spillere etc.

 • Nå håper jeg at de beholder stammen i laget, beholder Emery og finner en sunn løsning på hvordan man skal nedbetale gjeld osv. 

  La Liga trenger lagene som Valencia, Atletico Madrid osv. for å opprettholde en viss spenning! 

 • Anonym

  Bra skrevet blogg. Bra å lese, men jaktet egentlig etter det reele fakta under deres talentoppbygning og sånt men det kom etterhvert. Var noen unødvendige ting,men det er bare min mening. Hvis jeg var en lærer hadde jeg gitt deg en 7 i karakter!