• Bra Tsahwe det dær klarer du jo godt 🙂

 • desverre vinner milan

 • Anonym

  Absolutt ikke, og synes de viste frem litt for mange av akkurat de svakhetene jeg skrev om i den kampen. Var en veldig frustrerende kamp å se – selv om det jo alltid er litt morro å se The Flying Donkeys ta poeng! 😀

 • Anonym

  Veldig enig i stort sett alt du skriver, men synes de fortsatt har en del å hente når de skal styre spillet (dette har vel også Mazzarri selv sagt). Så nesten hele Chievo-kampen forrige uke og deler av Fiorentina-kampen i helgen, og selv om det var prestasjoner langt under par under par sånn generelt så er det nokså tydelig at Napoli ikke alltid trives like godt med å måtte spille ut et etablert forsvar.

  Tror kanskje de kunne hatt godt av å ha en eller to offensive spillere med litt mer x-faktor (som f.eks. Milan jo har i Cassano og Ibra), for å vippe tighte oppgjør i din favør. Føler Napoli taper litt for mange av “drittkampene”, for å si det litt klønete. Men så langt i år har jo absolutt alle avgitt poeng i øst og vest, så det trenger kanskje ikke bety så mye..

 • Juventus vinner i år; den beste troppen i år: Buffon; Liech-Chiellini,Barzagli, De Ceglie; Krasic, Marchisio,Pirlo,Vidal,Elia; Matri…..Benk: Bonucci, Quag,Delpa, Pazienza, Estebagi, Pepe, Giaccherini, Iaquinta, Toni, osv 😀

 • Ja, sånn går det når Napoli roterer på mange spillere. De har vel litt for dårlig bredde slik Lars hevder i artikkelen over!

 • Holder ikke med tap i Verona da gitt. 

 • Bra artikkel, men jeg lurer på om du tar litt feil i forhold til deres evne til å styre kamper. Jeg er riktig nok enig i at de er best til å kontre, men jeg synes også at Napoli er svært gode til å veksle på høy og lavt tempo. Gjennom samtlige kamper jeg så med Napoli i fjor vekslet de svært ofte på presshøyde og lange eller korte pasninger. Dette som et overasskende elelment som hele tiden tvinger motstander til å stadig moderer seg, og muligns føle seg underlegne da man ikke føler at man selv har kontroll. I mine øyne opptrer Mazzarris mannskap som et velsmurt kollektiv hvor spillerene hele hele tiden ser etter mulgiheter til å lure/lokke motstander opp i bannen for så å sette inn et høyt press med knallharde passninger direkt på fot, eller i bakrommet som måtte oppstå. Noen vil kanskje kalle dette kontringsfotball, men jeg mener det er et eksempel på en den type fotball som Arsenal spilte tidlig på 2000-tallet. Jeg tenker da på deres enve til å veksle tempo, selv med ballen i laget. Ja selv på hjemmebane fikk man se Henry utnytte bakrom fordi man klarte å trekke forsvarspillere ut av posisjon. Dette gjennom et svært klokt passingspill samtidig som det hele tiden gjøres en rekke helhjertede løp uten ball. Med andre ord kvalitet på ballbesittelsen, selv om man ikke nødvendigvis har ballen mest under hver kamp.

 • Veldig spennende med Napoli. Håper både Milan og Inter får en svak sesong. Det er et eller annet med Milano-klubbene jeg ikke liker…. Du skriver sykt bra !

 • herlig skrevet! viktig at også serie a får sin del av kaka i media:)