Tegningen: “Valsen med Nadya”

Dagen min startet med at det tikket inn herlig MMS fra Vebjørn:

20120908-130312.jpg

Fra blanke ark til “Valsen med Nadya”!

For tre uker siden tok Vebjørn på seg dansesko for første gang i sitt liv og sto klar for å lære sitt første valsetrinn. Som et lite ivrig barn som lærer seg å gå, trinn for trinn, med noen fall og noen fremskritt, har Vebjørn lært seg å danse Engelsk Vals. Han begynte med blanke ark, som ble fylt opp med mer forståelse og teknikk dag for dag. Og i dag gleder vi oss stort til å vise den frem for dere!

Her er noen snapshots fra gårsdagens trening:

20120908-135140.jpg

Og nå begynner vi å bli klare her i Nydalen!
Mens jeg har fått Vals-frisyre og sminke her i studio, har Vebjørn vandret rolig opp Akerselva, ladet opp med frisk luft og sol. På spørsmålet fra meg om han var klar for parkettprøver og generalprøven svarte han: “Å danse seg inn i dagen føles som en poetisk reise”

Kl 1930, på TV 2 er det endelig tid for premieren! Vi skal danse som nr 8 🙂

Stort dansesmil fra Nadya og Vebjørn

 • Killerkane

   DEMIDOV!!????? Herregud, du må være trønder for å komme med et sånt forslag. Demidov er ikke ie nærheten av landslagsklasse. Forren og Hangeland er sikre kort og spiller nok de neste 2-3 sesongene.

 • Killerkane

  For en patetisk blogger. Har ikke Hangeland gjennom en rekke år bevist at han holder et høyt nivå, både som kaptein (!) på premiere league-laget Fulham, og internasjonalt, med landslaget? Hangeland er god nok, og hans seriøsitet og gode holdninger er et annet moment som tilsier at han passer i en storklubb.

 • Mener han er bedre enn Evans, Smalling, Ferdinand, og muligens Jones. Syns han er god nok, men at han heller burde fortsette i Fulham, muligens få seg en testimonial kamp når han legger opp.

 • addo10

  Trenger vell ikke å jobbe som fotballekspert for å vite at Hangeland ikke er god nok for United! 

 • JonnecaBaptista

  Forsåvidt enig. Men det er jo Ferdinand vi trenger en erstatter for, og da nytter det ikke å hente inn en som “kanskje er like god”. Skal vi hente en erstatter, så skal han være mye bedre enn Rio, ja, kanskje bedre enn Vidic også. 

 • Special_One

  Fotballen har ikke forandret seg så mye på 10 år, det er bare tull. Det blir selvfølgelig lettere å spille stopper for et lag som for det første har ballen mye mer, men som også er flinkere til å forsvare seg. Og jeg skrev at Cahill var den beste engelske stopperen, Vidic, Kompany og Vermaelen er selvfølgelig bedre.

 • Steel_Panther

  du kan ikke sammenligne dagens manchester united med det laget som spilte for 10 aar siden da berg og johnsen spilte i forsvaret. Dagens fotball er mye raskere og dermed blir ikke sammenligningen riktig. I dag maa man vaere mye mer tekninsk, hurtig og ha bedre ballkontroll enn man hadde for 10 aar siden.
  Og lettere aa vaere stopper i united? United spiller mye langs bakken og spillet er hurtigere enn fulhams, noe som er litt av grunnen til at de ligger der de ligger. I tillegg moeter de bedre motstand i europa i form av cl. Saa hvor mye enklere det er kan diskuteres.
  Og cahill beste stopper i PL? Vel, det er din mening.. Setter nok baade vidic, kompany, og vermaelen hoyere gitt 😉

 • Special_One

  Hangeland er da ikke noe dårligere enn Henning Berg eller Ronny Johnsen var, tvert imot er han på sitt beste langt bedre. Så at han ikke er god nok for Manchester United stemmer ikke. Du må også huske på at United er et såpass bra lag at det er mye letter å spille stopper der. Hverken Stam, Ferdinand eller Vidic var i nærheten av å være verdens beste før de kom til United, og hadde sannsynligvis ikke hatt i nærheten av samme status i en dårligere klubb. Bare se på Cahill i Chelsea, han gikk fra å være en god stopper i Bolton til å være den beste engelske stopperen i PL for Chelsea.

 • atnorhe

  Det går rykter om at de skal sparke Bohinen, og ansette deg i stedet, men de er ikke sikker på om du synes de er bra nok.

 • atnorhe

  Jeg har problemer med å se at han er selvskreven på landslaget, men Demidov  må nok ha adskillig kamptrening før han er aktuell.

 • 2010abc

   Penger er ihvertfall ikke noe problem. Man Utd, Man City, Chelsea osv. er langt over Fulham i fotballhierarki og henter spillerne deres når som helst. Hvis spilleren er god nok er det skjelden prisen står i veien for disse lagene. Hanglestad er rett og slett ikke god nok for en storklubb. Bare se på alle tabbene han gjør i løpet av en sesong.

 • hangeland er jo so dorleg at fulem snart rykk ned på grunn av han, han er jo den einaste grunnen at norge er so dorlege allle er bedre enn han

 • siraske

  vil ikkje sei ferdinand e so mykje beire enn hangeland, fomla en del han og!

 • CinderellaMan94

  Brede Hangeland er på langt nær god nok for Manchester United, enig i alt du skriver her. Personlig ser jeg gjerne at Hangeland også byttes ut av landslaget til fordel for duo bestående av Forren/Demidov. Han holder enkelt og greit ikke samme nivået som tidligere, og et skifte er helt riktig.

 • MonikaLarsson

  Ursäkta att jag trasla till det Blandade ihop danserna

 • MonikaLarsson

  Är ingen Dansexpert Men Paso doblen som calle och Linny dansade var paso för var det enligt klädseln och musiken Jag menade jiven dom dansade jive ok men musiken var  mera likt chalesstone.

 • MonikaLarsson

  Jiven ni dansade var jive steg, men musiken liknade mer som charlesstone

 • Dansexperten har talat :p

 • Har stor tro på å bli imponert i kveld, og satser på dere imponerer dommerkvartetten også! Krysser fingrene 🙂

 • Liv Johanne Huglen

  Masse lykke til videre, vet hvordan det er å bli syk midt i en slik prosess. Jeg driver med det samme som deg og blogger om det. Jeg har totalt gått ned 19kg og holder på videre. Du er super heldig som har Jan Thomas og mange støttespillere med deg på laget. Masse lykke til videre. Står på dette klarer du!!
  Mvh Liv Johanne
  http://www.dgoalivet.blogspot.com

 • Grattis med ny blogg! 🙂

 • Anonym

  Maten så forferdelig ut 🙂 Gratulerer med overstått Torjus! 🙂

 • Anonym

  exactly

 • Hvorfor skal du ikke kunne ta han seriøst? Alle i tv2 har da egne favorittlag. Da kan du jo ikke ta noen der seriøst…

 • Heyy 😉 Gutta jo! Hils Torjus og si grattis med dagen fra Toggen C108 😉

 • dette var kjempebra, gleder meg til å se dere i passadoble.
   

 • Dette gjik jo kjempebra, gleder meg til å se dere i passadoble. hilsen gamla i Drammen.

 • Hannah Myhr

  kult !

 • Hannah Myhr

  kult !

 • Anonym

  Helt klart. Det som kanskje var ekstra urovekkende med det målet var jo at Boateng var der og agerte på, eh, svært nølende vis. Uansett så er det vel ingen tvil om at Neuer er i verdensklasse, og jeg vil tro han finner seg til rette etterhvert..

 • Tja, Bayern har jo mye ball i løpet av kamper, så du har jo et poeng. Men de nyligste tidligere år, så har jo forsvaret funnet på å stadig tulle det til. Med Rafinha og Boateng inn, så kan det jo bli annderledes, men 1 serie kamp + pre -season er ikke nok for meg til å dømme. 
  Men fortsetter det slik som før, så kan det hende Neuer får litt å gjøre. 

 • Anonym

  Jeg tror kanskje Neuer vil oppleve at det er ganske stor forskjell på å stå i mål for Schalke og å stå i mål for Bayern. For Bayern vil han veldig ofte ha svært lite å gjøre, og det å holde konsentrasjonen i 90 arbeidsløse minutter er en veldig annen ekspertise enn den han viste da han lekte levende vegg for Schalke.. Spesielt kan det være vanskelig for han nå som han sikkert føler han har mye å bevise.

 • Neuer har vært slurvete i Preseason også. Var å så Bayern-Milan på Allianz Arena noen uker siden, og han var ikke god. Trodde det skyldte manglende trening i PreSeason, men det ser ikke sånn ut