Vi tetter et stort hull i Vebjørns dannelsesreise

Alle har sine grunner til å takke ja til Skal vi danse:  Komme i form, spennende konsept, gøy å lære å danse, bra profilering eller det virker kjekt… “Tette hull i min dannelsesreise”, svarer Vebjørn Sand. Litt mer poetisk svar enn det jeg ville forventet, men…
Så nå er vi i gang! I gang med å forvandle Vebjørn, en bohem av en kunstner, til en elegant selskapsdanser.
Det går framover! Første stopp i Vebjørns dansereise er engelsk vals.
Vi trener mye. Veldig mye. En mer fokusert og disiplinert elev skal du lete lenge etter! Jeg vet ikke hvor tidlig han kommer til dansesenteret før trening, men han er ALLTID der når jeg kommer!
Han og Tommen, to laid-back karer sitter der klare. Vebjørn med en kopp kaffe og Tommen med en redbull. Begge to venter på hver sin blondine (Cathrine og meg)
Det går opp og ned fra dag til dag. Av og til forsvinner trinnene fra hodet, armene faller ned og holdningen raser helt. Vebjørn skriker hver gang det går galt og blir sint på seg selv. Han prøver 20 ganger til, og hvis ingenting hjelper, så prøver han å sjule seg bak en gardin, som om det er en slags skammekrok… Stakkars, kanskje han er redd for at jeg skal bli sint, kjefte eller slå?
Men så er det dager hvor han får til ting! Trinnene sitter, føttene plasseres riktig, rulles fra hel til tå og omvendt, hofteleddene og knærne jobber riktig, ryggraden er strukket og armene danner en perfekt ramme for oss to. Vi flyter sammen til nydelig valsmusikk.
Plutselig legger Vebjørn seg ned på gulvet og sier: “Det er så poetisk! Vi kommer hit hver dag, vi to, for Å DANSE! Det er en GAVE!”
Dansesmil fra N & V
 

 

 • chrissvor

  gå på en håndballtrening og si du vil spille strek en time..hvis du overlever all julingen du får der..skal jeg spandere en øl på deg..for du aner ikke hva du snakker om

 • chrissvor

  la oss sette deg på strek i håndball,hvor du får juling i 6o min konstant..så vil du se at enn 8-10 dueller iløpet at 90 min med jaap stam blir barnemat

 • Rolf Østby

  latterlig svar! Hvor ofte blir noen taklet med to strake bein???? Enig i at håndball har en viss feminin side ved seg, men da kommer du ikke med sosse pappagutte idretten tennis som eksempel….

 • Rolf Østby

  Var nok litt tullete å utelukke rugby her, til tross for at du sa at det var unntaket. Ser at mange her vil ha Amerikansk fotball som ett alternativ, jeg har selv spilt amerikansk fotball i canada (ja jeg ser ironien) og det var ett helsikes adrenalinrush hver gang. Allikevel føler jeg at amerikansk fotball har for forskjellige krav til hver spiller til å kunne hevde seg her. Fotball er ikke en fysisk idrett og det må noen bare innse så det er helt utelukka, volleyball fyller jo ingen andre krav enn at det brukes en ball, men da kan jo baseball også vurderes. Så da står vi igjen med håndball og basketball, også blir det for dumt å ikke ta med rugby helt inn. Du ser fler tøffe taklinger i håndball enn basket, men de blir jo ofte også avblåst, type 9 meterkast, noe som gjør at det er ulovlig og da er vi inne på taktiske vurderinger, så jeg føler at håndball og basket er ganske likt stilt, med en liten fordel håndball, men det er fortsatt ett stykke opp til rugby, som nok går ganske klart ut av din kåring her!

 • Minigrill

  Hvorfor drar dere inn fotball i denne diskusjonen? Fotball er jo ikke akkurat en veldig fysisk idrett? Er det et mindreverdighetskompleks jeg aner? Håndball ER en tøff sport. Har du ikke fysikken, har du ingenting på banen å gjøre. Til dere som roper “amerikansk fotball er tøffestetøffestfordijegikkelikerhåndball”… Selvfølgelig er det en fysisk sport, men å sammenligne det med håndball er.. hm, søtt!

 • zinho17

  Skal dette være en spøk?

 • Yousack

  Hvorfor har beskyttelse så mye å si? Kan garantere deg at enkelte av taklingene i Amerikansk fotball foreksempel er så tøffe at bein brekker. Taklingene tillater rett og slett tøffere sammenstøt, uavhengig av beskyttelse eller ei. Beskyttelsen gjør deg ikke immun mot store sammenstøt. Det avtar kasnkje litt av kraften og beskytter hodet, men ellers er det ekstreme påkjenninger og langt større enn håndball.
  Om eneste kriterie for hvor tøff en sport er, er i hvilken grad man får albuer i fjeset så er nok håndball der oppe ja.

 • noleftwing

  Det som hvertfall er sikkert er at Fotball er den minst ærlige av alle ballidretter. I hvilken annen idrett drives det med systematisk forsøk på filming på en slik skala, som supporterne på toppen av alt applauderer?
  Noe slikt ville vært helt tabu på håndball banen, og du ville kjapt bli stempla som ei pingle.

 • La det være valgfritt å ha undertekst på sendinger.

 • Ingrid

  Hei. Blir det noe endringer med Sumo på Altibox? Er ikke noe særlig fornøyd med dagens UI/UX. Forresten så har det ikke virket på et par dager heller. Har det vært noen problemer med dette i det siste? /Ingrid

 • Supermann1

  Helt enig, virker som om at TV sendingene har MYE høyere FPS (Frames Per Second, altså bilder per sekund) enn sumo.

 • Supermann1

  Når blir betaen åpen / sumo 2.0 lansert?

 • Robert_K01

  Når blir det mulig å få sett fotball fra Premier League i 50 bps? Sammenligner man med TV ser Sumo sendingene veldig “hakkete” ut…

 • 7024

  2 ting TV2.

  Smart TV app bør være en enkel sak og fikse ganske fort?

  Og hvorfor klarer dere ikke å lage en app som fungerer godt for Android brett ?
  Feks Samsung galaxy t 2? Fungerer jo strålende å se fotball på iPad. (Har begge deler)

 • disqus_ZSvn9F9zur

  mulig å få se engelsk fotball på android app?? får ikke HD1 opp som valg på appen????

 • Tor H Hilmen

  Får ikke opp noe vindu til å legge inn kode.

 • lena_68

  Kommer ikke opp noe vindu å legge inn koden her. Logger på som vanlig, og kommer bare til det vanlige vinduet.

 • Ronny Kausland

  Hei
  Jeg sitter å venter på en Google TV ( http://www.google.com/tv/)… men får å få kastet ut altibox må jeg kunne tilby TV2 til resten av familien( dere har laget noen avhengigheter).

  Vil “nye” Sumo fungere tilfredstillende på Google TV?

 • Ohmi

  Gleder meg!!!! 😀

 • adrian

  må man ha silver light på ipad, for å se program??

 • Sterling

  TV2 Sumo er nå ute med app for windows 8, og det ser veldig bra ut!!

 • Atle Ragnar Jarnæs Lerøy

  Men det mangler endel innhold der? Hvorfor gjør det det?

 • Kurt-Erik Karlsen

  Når kommer tv2 sumo som en app til Windows 8 og Xbox?

  Har sett på ESPN og andre sportstilbydere på Xbox, hvis dere får noe lignende, så er jeg solgt!

  PS: Utmerket Windows Phone app dere har fått, stå på! 🙂

 • Håper at dere lanserer snart TV2 Sumo på Ps3.
  Hadde blitt en trofast og lykkelig kunde.

 • Simen Sveum

  samme her

 • Fikk invitasjon til Beta på mail. Logger inn, fyller inn koden, trykker aktiver og får feilmelding “no user”.Jaja kan vel ikke forvente at alt skal fungere;)

 • Bjørn

  Vesentlig forskjell på mobilplattformer kontra spillplattformer. Også med tanke på at de sier de støtter iphone og android, men ikke sier noe om ps3. Når de da støtter iphone bedre enn android, men ikke bruker nevneverdig energi på å meddele dette så blir litt dumt.

  Men det kommer vel…

 • Heisann! Vi kommer med en løsning for smart-TV, men kan ikke love når det blir. Vi jobber med den nye tjenesten nå, og kommer med masse nyheter i løpet av de neste månedene. 🙂

  Mvh Iselin

 • Hei Hanne! Nye Sumo er lansert for noen få brukere, og vi sender ut invitasjonskoder fortløpende til de som har meldt seg på! Meld deg på her: http://www.sumo.tv2.no

  Mvh Iselin

 • Hei Marius! Takk for tilbakemeldingen! Vi har planer om å komme ut på smart-TV, men vi kan ikke si nøyaktig når det blir. Men vi lover mye spennende nyheter utover høsten! 

  Mvh Iselin

 • Hei Egil! Kommer du ikke inn på siden http://www.sumo.tv2.no?

  Mvh Iselin

 • Hei Bjørn! Ja, vi kommer med en egen app til Android, men kan ikke si når. Akkurat nå jobber vi med lansering av den nye tjenesten, men har også som mål om å være på alle de store plattformene. Du kan imidlertid se Sumo på Android-telefoner via TV 2-appen og sport via TV 2 Sporten-appen! 🙂 Mvh Iselin

 • Vi jobber for tiden med å utvikle en
  helt ny og forbedret versjon av TV 2 Sumo, med enda mer innhold og en bedre
  brukeropplevelse. I tillegg jobber vi med forbedring av eksisterende
  applikasjoner, samt lansering av Sumo på helt nye plattformer! Vi kan derfor
  ikke si eksakt når Sumo vil være tilgjengelig på Samsung smart TV, men lover at det i
  løpet den kommende tiden vil komme mange spennende nyheter.

 • $25293230

  Hei, når får jeg tv2 sumo til min samsung smart-tv? 

 • Torill Grønberg

  Heia Eldar. Hadde syntes det var veldig gøyt og kult hvis du og din samboer kom på stjerneløpet i mercedes klubben en gang, siden dere nå er medlemmer. Hadde vært kult å se bilen deres :-)) Hilsen annet medlem i klubben

 • hvor er TAKK FOR AT DERE STEMTE PÅ OSS-videoen dere lovte oss da?

 • Da krysser jeg fingrene for at dere flyter gjennom premierevalsen på lørdag!! Gleder meg til å se resultatet!! Vi ses!
  Bloggklem tilbake 🙂

 • Dette høres jo fantastisk ut! Gleder meg stort til lørdagen 🙂 Lykke til med siste innspurt!

 • stina84

  Och Atle kan inte hålla sig borta från Skal vi danse och dej ser jag…

 • Else M Ludvigsen

  Stå på Marianne og Steinjo – vi gleder oss til premieren! Trekk pusten dypt Steinjo – danseferdighetene ligger i luften på Dansecenteret, så her kan du nesten få det “intravenøst”. Og Marianne – jeg tror vi har deg på en VHS fra tiden hos Tor, når du var sånn ca 4 år… Vi har hatt mye moro som danseforeldre. Hils Broder’n -vi er vel nesten programforpliktet til å heie på dere begge…. Hilsen Else & Pål (+ Jeanette)

 • Gunnar Christoffer Holtet

  Vinner dom finalen, har dom blit EM -MESTER , ET AV LAGA SOM GÅR VIDRE VINNER ,

 • Frank Tobiassen

  Jeg synes det er like fascinerende med disse TV2 reporterne som klasker til med et skikkelig tips (etter at Tyskland som eneste lag allerede har vunnet de 2 første kampene).

  Få litt baller og ta disse tipsene FØR fundamentet er lagt.  Det er jo dette dere “ekspertkommentatorer” er til for.  Ikke fortelle oss noe vi allerede ser.

  I tillegg liker vi jo også Claus Lundekvam som 10 runder før slutt i Premier League, klasker til med et tips om at han tror det er 4 lag som kan stikke av med gullet.  City, United, Arsenal eller kanskje til og med jokeren Tottenham.

 • Blue_Eyes42

  Hei, Maria!  Kan du fortelle meg hvorfor det er enkelte av deltakerne som du totalt overser når du skal intervjue de backstage etter livesendingene?  Er det du som velger ut intervjuobjektene eller er det tv2 som er ansvarlig?  Vet at det er begrenset med tid til intervjuer, men det smaker ikke helt godt når enkelte blir oversett gang på gang.  

 • High__Voltage

  i hope he will succeed!

 • Anonym

  Etter spørsmål fra en TV 2 Sporty-leser:

  HF gir god beskjed om nåtilstanden når du gjennomfører en økt som er ment å skulle være en standartøkt. Jeg presiserer at standardøkten kjøres regelmessig for å sjekke ut tilstanden. Hvis de ytre faktorene er tilnærmet like, som det går an å få til når det kjøres inne på mølle. Hvis HF er lavere enn ved forrige gjennomkjøring er formen forbedret. Normalt en kombinasjon med bedret arbeidsøkonomi, AT og VO2 max. Disse faktorene henger sammen.
  Fartsanbefalingene jeg gir for hver belastning er relatert til antatte, eller helst konkrete registreringer av personlig rekord på 10km og vanig langkjøringsfart (sone 1 – 2). 5min`s dragene ligger 10-15sek over min/km relatert til PB 10km. 10 min-dragene på høyere hastighet, gjennomføres med 15-20sek over PB 10km for min/km.
  Jeg anbefaler å gjennomføre økten på flatt underlag. Svaret gir seg da selv, øk farten gradvis. Vi gjennomførte aldri denne type økt i motbakke.
  Lykke til, jeg tar gjerne innspill!
   
  Hilsen
  Johan

 • Anonym

  Kult, jeg gleder meg! Hvordan er det å være en mentor?? 

 • Anonym

  Jeg har ikke sett idol på mange år, men forrige uke så jeg på en episode, den du ble stemt ut av. Jeg fatter bare ikke hvordan hverken Henrik eller Isak kan gå videre imens du ble stemt ut. Henrik hadde jo ikke sangstemme og Isak hadde fått lagt på en reverberation effekt på mikrofonen så han fikk et ekko som teknisk sett forfalsker stemmen hans. Ingen av de kan måle seg med hverken talentet eller stemmen du har, så det at du ble stemt ut gir ingen mening. Dårlig av stemmeren å favorisere uten å ta hensyn til talent, for det er tydeligvis de kjekke guttene som blir stemt frem på tross av at to av de ikke har noen som helst plass som finalist.

 • Anonym

  Kirsti! Du sang knall bra i dag og den buksa du hadde på digga jeg så hvor er den fra?

 • Anonym

  Dere var jammen flinke i går.

 • Tone Beddari Blackstad

  Lykke til Maria 😀

 • Anonym

  http://www.vargas12.com/2011/10/maria-mohn-idol-er-min-sjanse/

  TVI- TVI Maria- klin til og se deg ikke tilbake, vi vet du vil imponere!!!:)

  Kos deg masse!

  Vargas

 • Guest

  Lykke til! Heiar på deg og Jenny.:)

  Blitt lite søvn i det siste eller? Klokka 05.57 er vel litt tidlig/seint?;)

 • Jonas Muhammad

  Salaam! Det er ikke ofte jeg skriver på blogger, men i dag gjør jeg det. Dette for å utrykke min kjærlighet til Pakistan. Dette landet ble skapt ut av India for å skape trygghet først og fremst for muslimer og samtidlig respektere andre religioner og ivare ta deres interesser. Jeg mener veldig tidlig i pakistansk historie har religiøse ledere sviktet. De burde fra dag 1 gitt det pakistanske folke et identitet. Demokratisk islamsk stat som er fremtidsrettet med visjoner om å vokse seg stort i samarbeid med verden rundt seg. Det praktiske burde tilrettelegges. Aller mest burde det vært investert i å utdanne det pakistanske folket, helsevesenet og infrastruktur. Dernest burde det rettes stor oppmerksomhet på fremavle poliktikre som ER pakistanere i hjertet, sinn og visjon. Dagens politikre i Pakistan er dessverre importerte “nikkedukker” som i en kortperiode er i maktposisjon – og mens de er det – jafser de til seg rikdommer som gangner deres egne interesser frem for landets interesser. Folk i pakistan har begynt å se dette. Jeg setter min lit til ungdommen i Pakistan. De trenger å ta landet tilbake fra de såkalte korrupte ledre. Dette  gjøres ved revolusjon mot SYSTEMET. Begynne med samme inspirasjon og visjon som Jinnah hadde i 1940-åra samtidig som en tar hensyn til verdensbildet i dag og minst 100 år frem.

  Jeg er opptimism på vegne av Pakistan og vet at pakistan som nasjon kan få det til(InshAllah), Pakistan som et land har nok av ressurser.  

 • hei cess hils sebastian brynstad fra meg

 • Jeg døøør! HAHA!

 • Truls er ein god gutt og et fint eksempel på ein dagens norsk viking, redaksjonen ser ut som de har det kjekt på jobb

 • Anonym

  Jeg fikk frysninger når jeg så dere  danse engelsk vals! Og får fremdeles frysninger når jeg ser på klippet 🙂

  Wow, en ekte gentleman!! Ser ut som om Atle har danset i mange år….

 • Anonym

  Jag röstade på er. 🙂 Jeg skal være ærlig å si at du danset jette bra, Selv om du ser fantastisk bra ut og er knall trent så hadde jeg kansje trodd at du var lite mer “stiv” på rytme. Men nei. Du overasket denne norsk/svenske latinoen:) Du er en favorit!! 🙂  

  Mucho se gusto

 • Gudd løkk 😉

 • Kan dere ikke lage en superfinale der det beste nummeret fra vært program kan delta så vi kan se hvem som er best av alle?

 • Anonym

  Jeg husker også dette oppslaget! Når jeg nå leser hva du skriver,så husker jeg hvor sterkt inntrykk det gjorde den gang. Sett i lys av det som skjedde 22.juli blir historien din om mulig enda sterkere. Vi har hatt så mye vondt den siste måneden. Min eldste datter spurte meg en dag om livet noen gang ville bli det samme. Jeg svarte at livet nok aldri ville bli det samme,men det vi kan håpe er at noe godt kommer ut av det. Når jeg skjønner at du er den samme deg som sitter som nyhetsanker  hos TV 2 nå,så øyner jeg virkelig håp!! Lykke til videre:-)

 • Anonym

  Nice post.

    Young people, positive attitudes are the key to our future.

 • Anonym

  Strålende skrevet, sterk personlighet!

 • Ikke tull med YNWA mottoet. Vis litt respekt!

 • Anonym

  Det er vanvittig mange spekulasjoner om Liverpool for tiden. I forhold til spillere inn og ut, i forhold til ligaplassering kommende sesong og ikke minst i forhold til en sårt tiltrengt ny stadion.
  Veldig spennende for oss som er Liverpool supportere, men det slår meg at optimismen kanskje er i overkant stor.

  Siden Januar har vi hentet 5 gode spillere. ( Carroll, Suarez, Adam, Downing, Henderson) Av disse er det vel Henderson og Carroll som har mest å bevise av den grunn at de fortsatt er unge samtidig som prestasjonene til Carroll fra januar og Henderson i fjor, ikke var toppklasse.
  Dersom vi selger Cole, Aquliani, Meireles, Insua bør vi, etter min mening, forsterke med noen “squad players”
  Poulsen kan vi gjerne gi bort eller betale for å bli kvitt slik som med Jovanovic.

  Vi skal også huske på at det i en potensiell start oppstilling vil være 5-6 spillere som ikke har spilt sammen i mer enn maks 6 måneder. Er det nok tid til å skape et lag som jobber for hverandre og går i krigen for LFC? Kanskje er Kenny Daglish og Steve Clarke de som har kapasiteten ti lå klare dette?

  Inntoget til Kenny Daglish i Januar er det mest positive som har skjedd i LFC på lang tid og resultatene han og Steve Clarke fikk med det laget LFC hadde i fjor var enestående.
  Dersom man klarer å opprettholde den optimismen Kenny genererte og samtidig få en fornyet tro på det man driver med i fotballklubben, kan dette føre til CL plass, men det er ikke noe automatikk i dette. Det er mange lag som er aktuelle for den viktige 4. plassen og forhåpentligvis er Liverpool der oppe når vi skriver Mai 2012.

  Forsiktig optimist er vel en bra betegnelse på undertegnede og med marginer og flyt kan vi være helt der oppe.

 • Anonym

  You’ll never win again! Sorry laget deres er ikke godt nok..

 • Anonym

  Du forstår ikke at manageren tester ut systemer og spiller i ulike posisjoner i TRENINGSKAMPER du? 😉
  YNWA

 • Liverpool FC er vanskelig å spå på i sesongen 2011-2012. Laget kan like godt vinne Pl som at laget havner på en femte eller sjette plass. Men det som taler for Liverpool, er at laget er definert som underdogs og har mindre belastende kampprogram enn de øvrige i 4-klanen. Det kan fort ende med suksess. Jeg tror det. Man C ramler og snubler ofte og vinner nok ikke PL. Favoritt? Umulig å tippe. Spennende blir det.

 • Undervurdere dere igjen ? dere har ikke vunnet noe på 7 år … det nærmeste dere har kommet et trofe på de årene er i Ligacupen men der tapte dere mot Birmingham ….

 • Anonym

  Du lukter vertfall ikke mesterliga av preseason, tapte 3-0 mot hull og galatasaray og spilte 3-3 mot vålerenga.

 • Det er godkjent at du snakker fint om scouserne Jon Martin siden det er så objektivt og også siden det nå er jobben din, men ikke glem at blodet er djevelsk rødt!

 • Alsaker er sammen med Kenneth Fredheim Norges beste kommentator. Han er nøytral, og har et bra engasjemang, samtidig som han ikke er usikker når han kommenterer. (Tro meg, det at han er Liverpool fan betyr ikke at han ikke er nøytral, og er umulig å høre noe galt om Man United generelt. Han er objektiv!!) 
  Jeg har også respekt for Jon Martin, ettersom det virker som om han gjør god research, men du har det bare fordi han er Man United fan… Samtidig som du vil bli kvitt alsaker fordi han er Liverpool fan. Serriøst, skaff deg noe bedre å finne på!

 • Anonym

  jeg hadde heller sett Chelsea på 1. de 2 neste plassene av liverpool og arsenal, samma hvem av de som får 2 eller 3, og tottenham og city kan krangle om 4 plassen. Og man u på 20 plass.. det er drømmen. men jeg tror at i år så er det 4 lag som alle kan ta 1 plass. det står mellom chelsea,man u,city og arsenal. det kommer til og bli lite rom for tap i år. men både tottenham og liverpool kan lure seg inn blandt topp 4 hvis ting går på skinner for dem og noen av de andre lagene gjør det dårligere enn forventet.

 • Anonym

  helt enig i at city og liverpool komme på 19-ende og 20-ende plass! naaaat

 • Anonym

  Lukter jeg United fan?

 • Håper virkelig ikke du mener det du skriver her. Dere har ikke den sterkeste troppen i serien, men er en kandidat til medaljer, og med litt flaks, gull. Men hvis man ser på troppene har både Chelsea, Man. United og Man. City en sterkere tropp. For all del, en meget sterk tropp hos Arsenal, spesielt med Cesc og Nasri, men Spurs om de beholder Modric er en omtrent like sterk tropp, selv om de kanskje mangler en målgarantist. Liverpool trenger større styrke i forsvar for å komme opp på de andre fems nivå, men er likevel en sterk kandidat til topp 4, av grunnene som nevnes over.

  YNWA

 • Ingen tvil om at dere blir skumle også i år, men jeg mener det er avhengig av at Nasri og Fabregas blir, eller i det minste en av dem, drar begge to vil Arsenal slite. Men dere er også avhengige av å kjøpe en venstreback og kanskje også en stopper av klasse? Keeperen har jeg ikke sett mye av, men hører han skal være svært lovende, så det er ikke mye som skal til før det kan gå hele veien.

  Når det er sagt, jeg tror dere har det største forbedringspotensialet deres i å spille litt mer direkte, komme rundt på kant og få slått innlegg til spissene. Jeg mener å ha sett at det er svært få som fyller opp i boks når dere kommer rundt på kantene, de fleste legger seg rett utenfor 16-meteren, da blir det for trangt… varier spillet mer og dere kommer ikke til å gå på blemmer mot lagene som skjønner hvordan de skal forsvare seg mot spillet deres!

 • Liverpool kan nok raskt komme til å ta fjerdeplassen i år ja, men de er avhengige av at de får hentet inn en solid venstreback, og kanskje også en stopper om de skal klare dette. Det er for tynt der bak med spillere som er på hell og/eller sliter mye med skader. Skal man hevde seg i serien er man avhengige av bredde på alle plasser, og det mangler dessverre Liverpool… Vi burde også vurdere å investere i en spiss/kant som kan spille på høyresiden av midtbanen. Når det er sagt kan jo både Gerrard og Henderson fylle den rollen, så om man får tak i et par forsvarsspillere ser stallen temmelig komplett ut! Tror dog at Aquilani kan være en mann som kan være avgjørende for om vi klarer å ta oss inn blant topp 4, om han får bli da vel og merke…

 • Null selvinnsikt? Med en skadefri tropp er Arsenal det beste laget i ligaen. Desverre er flere av spillerene våre laget av kjeks. Og som sagt, beholder vi Cesc og Nasri er vi en gullkandidat. Men bare fortsett undervurder oss. Igjen; jeg ler!

 • Guest

  Jeg har stor respekt for Jon Martin, det skulle bare mangle.

 • Guest

  Takk å pris at Alsaker går(?). Premier league studio driver med snikliverpoolisering og anti Man United. Hele veien blir enten Owe eller Phill Thompsom invitert til studio.

 • Guest

  Med de kampene dehadde i summeren, lukter faktisk bæsj av liverpool. De venter at andre lag skal miste sine spillere og ikke at de selv skal bli bedre. 1- Man United. 2-Chelsea 3- Arsenal.4-Tottenham……..19/20city/liverpool

 • Nok en Arsenal-supporter med null selvinnsikt?

 • Arsenal blir undervurdert år etter år. Denne sesongen har vi forhåpentligvis van Persie, Vermaelen og Ramsey skadefri i tillegg. Beholder vi Cesc og Nasri er Arsenal en klar gullkandidat! Men for all del, tipp Arsenal utenfor topp 4… Jeg ler!

 • Anonym

  Man kan heie på et lag, og fremdeles være nøytral i den store helheten.

 • Så lenge Arsenal ikke begynner å bruke penger så ser det Dårlig ut for Dem.

 • Ville vært mer skremmende for Liverpools del om dem vant alle pre seasson kampene med mye. Lover godt for resten av sesongen at dem er tunge i beina i oppkjøringen, betyr at dem har trent hardt, lagt et solid grunnlag.

 • liverpool har ett godt nok lag til og ta 3-4 fjerde plassen 😀

 • Anonym

  Et desperat forsøk fra en Manchester United-supporter til å fremstå som nøytral. Latterlig. 

 • Anonym

  Bra lesning 😀

 • Liverpool kommer aldri foran Arsenal på tabellen, Fabregas eller ei. Framover ser Arsenal minst like bra ut som i fjor, med Van Persie i storslag, og Gervinho som har startet bra i Pre-season. Fabregas var skadet i store deler av fjorårssesongen, så det trenger ikke ha mye å si. Når man i tillegg har fått inn igjen Vermaelen i forsvaret, ser laget bedre ut enn det gjorde på samme tid i fjor. Trenger bare en solid makker til Vermaelen.

 • Per Fekt

  For Liverpool gjør det ingenting at to av Mesterliga-konkurrentene ikke har hatt en minneverdig sommer. Selv om Kenny Dalglish ikke rår over en komplett spillerstall, har de likevel tatt flere steg i løpet av ferien. Manageren har i hovedsak fått tak i de britiske spillerne han ville ha – i hvert fall i midtbaneleddet. Charlie Adam, Stewart Downing og Jordan Henderson er kanskje ikke de hotteste i Europa, men de gir Liverpool sårt tiltrengte kvaliteter og bredde.
  Vilke kamper i sommer er egentlig minneverdig for Liverpool?

 • Nha, det er en måte si: I år! På, siden sesongen starter om 2 uker 😛

 • Anonym

  Er dette en ny måte å si “Neste år” på..?